GPS navigacija
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 25. Feb 2010. 22:03
Da li neko zna zbog cega mi je prestao raditi WiFi i uopste internet (3g & HSDPA) nakon instalacije iGO-a na i900?!
WiFi zapravo iscita dostupne konekcije ali je prosto nemoguce da se poveze, ni na jednu, "connecting" stoji beskonacno dugo a onda i to prestane i ostanu izlistane available mreze kojima je nemoguce pristupiti.
A onda sam shvatila da mi ne radi ni Telenor Internet i ne mogu da iskopam sta se tu poremetilo, nekako mi vise treba WiFi i net nego li navigacija pa ako neko zna razlog slucajno ako ne da brisem iGo pa se valjda sve vrati u normalu bez hard reset-a .. :/

WiFi zapravo iscita dostupne konekcije ali je prosto nemoguce da se poveze, ni na jednu, "connecting" stoji beskonacno dugo a onda i to prestane i ostanu izlistane available mreze kojima je nemoguce pristupiti.
A onda sam shvatila da mi ne radi ni Telenor Internet i ne mogu da iskopam sta se tu poremetilo, nekako mi vise treba WiFi i net nego li navigacija pa ako neko zna razlog slucajno ako ne da brisem iGo pa se valjda sve vrati u normalu bez hard reset-a .. :/
I5700 Galaxy Spica w/ CM a8.3 | Kingston 4gb | Sennheiser CX 300
sad sam u sobi kod prozora,ali nisam znao da treba toliko cekati.jel treba ici na vidi kartu ili na kamo?
Izmenio: IDzO
*u slučaju da odgovaraš na poslednji post u temi citat je nepotreban jer se podrazumeva da se na njega nadovezuješ*
Sledeci put brisanje bez obavestenja!
Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Izmenio: IDzO
*u slučaju da odgovaraš na poslednji post u temi citat je nepotreban jer se podrazumeva da se na njega nadovezuješ*
Sledeci put brisanje bez obavestenja!
Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Не треба нигде да идеш.
Шалим се.Погледај да не постоји нека препрека изнад тебе(мислим можда си у неким зградама и још на нижем спрату) па ти то прави проблем.Можеш да изађеш напоље па онда да пробаш.
Требао би да активираш АГПС. Тако ћеш значајно скратити време хватања фикса.
А то ћеш урадити тако што ћеш у подешавњу позиционирања (подешавања телефона) активирати побољшани ГПС, за приступну тачку подесити исту ону коју користиш за интернет и на крају у серверу позиционирања укуцати адресу supl.nokia.com

Шалим се.Погледај да не постоји нека препрека изнад тебе(мислим можда си у неким зградама и још на нижем спрату) па ти то прави проблем.Можеш да изађеш напоље па онда да пробаш.
Требао би да активираш АГПС. Тако ћеш значајно скратити време хватања фикса.
А то ћеш урадити тако што ћеш у подешавњу позиционирања (подешавања телефона) активирати побољшани ГПС, за приступну тачку подесити исту ону коју користиш за интернет и на крају у серверу позиционирања укуцати адресу supl.nokia.com
Слобода или смрт
Instalirao sam Ndrive na E72,posto Garmin ocigledno ima problema, sto cujem da je isto kod mnogih vlasnika najnovijih telefona iz E serije. Medjutim, iako sam sve odradio po uputstvu,Ndrive nece ni da se startuje! Kaliknem na ikonicu, vrti se ona zvezdica neko vreme, kao da se nesto pokrece, i onda prosto nista!
Jel imao neko slican problem, ili da li ima resenje? Nije valjda da je do daljnjeg najnovija E serija operisana od navigacionih softvera?

Jel imao neko slican problem, ili da li ima resenje? Nije valjda da je do daljnjeg najnovija E serija operisana od navigacionih softvera?
jerkann, znam znam....kad pokrenem instalaciju Ndrive,on me pita i ya taj neki Pips_nokia...bla bla....Ali posle prijavi da nedostaje neki Pips_s60,tako nesto.
E72 ima problem sa Garminom, kad se startuje zakoci ceo telefon. I cujem od ljudi da svi najnoviji telefoni iz E serije, kao E55,E52...imaju isti problem.
E72 ima problem sa Garminom, kad se startuje zakoci ceo telefon. I cujem od ljudi da svi najnoviji telefoni iz E serije, kao E55,E52...imaju isti problem.
Hehe, evo novog problema.bestboy mi je poslao taj pips fajl, ali sad kad hocu da ukucam serijski broj, ne mogu nikako to da uradim-ne dozvoljava mi da kucam brojeve,samo slova! Taster koji shiftuje slova na brojeve uopste nema nikakvu funkciju prilikom unosa serijskog, zatim slovo J kuca kao # (kao da jeste shiftovano), a slovo U, gde je * nece da kuca uopste! 

toda81, u smislu da ti radi tastatura sasvim normalno, samo ne unutar Ndrive?
ja sa tastaturom nemam nikakvih problema inace. Telefon je legalno uvezen, kupljen od operatera, ima srpsku tastaturu i sve radi normalno. Samo sa ndrive ima problema. Ne bih da petljam nesto sa mapiranjem tastera, ako ce to da utice na generalne performanse telefona.
ja sa tastaturom nemam nikakvih problema inace. Telefon je legalno uvezen, kupljen od operatera, ima srpsku tastaturu i sve radi normalno. Samo sa ndrive ima problema. Ne bih da petljam nesto sa mapiranjem tastera, ako ce to da utice na generalne performanse telefona.