GPS navigacija

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Dostaje
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 08. Dec 2009. 22:50

Post od Dostaje »

Azimuth, to je normalno to mi se desava i sa NUVI uredjajem 8)

Deni Litrić
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 25. Feb 2010. 22:03

Post od Deni Litrić »

Pozdrav, koja bi navigacija bila najbolja za Nokiju n86 8mp? :? I ako moze na PP odakle mogu skinuti to. Hvala unaprijed. :wink:
Samsung Monte, Nokia N86 8MP, SE K800.

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Garmin или Ndrive.Прочитај коментаре са предходних страница па закључи који ти више одговара.
Слобода или смрт

N-tchbl
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 13. Dec 2007. 19:54

Post od N-tchbl »

Da li neko zna zbog cega mi je prestao raditi WiFi i uopste internet (3g & HSDPA) nakon instalacije iGO-a na i900?! :?
WiFi zapravo iscita dostupne konekcije ali je prosto nemoguce da se poveze, ni na jednu, "connecting" stoji beskonacno dugo a onda i to prestane i ostanu izlistane available mreze kojima je nemoguce pristupiti.
A onda sam shvatila da mi ne radi ni Telenor Internet i ne mogu da iskopam sta se tu poremetilo, nekako mi vise treba WiFi i net nego li navigacija pa ako neko zna razlog slucajno ako ne da brisem iGo pa se valjda sve vrati u normalu bez hard reset-a .. :/
I5700 Galaxy Spica w/ CM a8.3 | Kingston 4gb | Sennheiser CX 300

dimso
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 19. Jan 2010. 10:31

Post od dimso »

treba mi pomoc oko garmina, na znam kako da me pronadje gde sam. ako stisnem vidi kartu tu je neka bezveze lokacija a gore pise trazim satelit ali nista se ne desava. a ako stisnem gde i kasnije home kaze mi cekam bolju gps preciznost.sta treba raditi?

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

Сачекај мало да ухвати сигнал.То може да траје и до 10ак минута.
Где се налазиш кад покушаваш да активираш навигацију?
Слобода или смрт

dimso
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od dimso »

sad sam u sobi kod prozora,ali nisam znao da treba toliko cekati.jel treba ici na vidi kartu ili na kamo?

Izmenio: IDzO
*u slučaju da odgovaraš na poslednji post u temi citat je nepotreban jer se podrazumeva da se na njega nadovezuješ*
Sledeci put brisanje bez obavestenja!

Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

Не треба нигде да идеш. :D
Шалим се.Погледај да не постоји нека препрека изнад тебе(мислим можда си у неким зградама и још на нижем спрату) па ти то прави проблем.Можеш да изађеш напоље па онда да пробаш.
Требао би да активираш АГПС. Тако ћеш значајно скратити време хватања фикса.
А то ћеш урадити тако што ћеш у подешавњу позиционирања (подешавања телефона) активирати побољшани ГПС, за приступну тачку подесити исту ону коју користиш за интернет и на крају у серверу позиционирања укуцати адресу supl.nokia.com
Слобода или смрт

saxyu
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 30. Okt 2009. 18:23

Post od saxyu »

Da li je nako probao iGO 8.3.4.117940 (Nov 3 2009) MultiLanguage + TA Europe Maps ?
Kakva su vasa iskustva ?

dimso
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od dimso »

uhvatio je signal iz sobe, samo je prvi put trebalo duze cekati sad to radi mnogo brze.hvala prijatelju

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Instalirao sam Ndrive na E72,posto Garmin ocigledno ima problema, sto cujem da je isto kod mnogih vlasnika najnovijih telefona iz E serije. Medjutim, iako sam sve odradio po uputstvu,Ndrive nece ni da se startuje! Kaliknem na ikonicu, vrti se ona zvezdica neko vreme, kao da se nesto pokrece, i onda prosto nista! :o

Jel imao neko slican problem, ili da li ima resenje? Nije valjda da je do daljnjeg najnovija E serija operisana od navigacionih softvera?

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

Провери да ли си добро распоредио оне фајлове по систему.
Ја сам се тешко избаговао док сам одрадио инсталацију. :disgust:
Да није било Foxa, ко зна колико бих се још цимао око тога.
Имаш пп.
Слобода или смрт

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

bestboy, hvala, probacu sad :wink:

Inace, apsolutno sam sve odradio po skinutom uputstvu, i nije vredelo. Da li E72 ima neke bagove, ili sta je, uglavnom me zivcira. Jedva cekam neki novi update da izadje, da vidim hoce li biti boljitka.

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

araphel, nisam cuo da E72 ima takav problem. meni na 6220c sasvim lepo radi. Da li si instalirao pips_nokia_1_3_SS.sis. Ako jesi instaliras i sam ndrive, zatim iskopiras Ndrive folder. obavezno je da u voice imas engleski.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

jerkann, znam znam....kad pokrenem instalaciju Ndrive,on me pita i ya taj neki Pips_nokia...bla bla....Ali posle prijavi da nedostaje neki Pips_s60,tako nesto.

E72 ima problem sa Garminom, kad se startuje zakoci ceo telefon. I cujem od ljudi da svi najnoviji telefoni iz E serije, kao E55,E52...imaju isti problem.

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

araphel, ja imam posebno taj pips fajl i njega moram prvo da instaliram a tek onda ndrive sis. ne znam tu problematiku sa novijim telefonima E serije jer se nisam puno igrao sa njima.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Hehe, evo novog problema.bestboy mi je poslao taj pips fajl, ali sad kad hocu da ukucam serijski broj, ne mogu nikako to da uradim-ne dozvoljava mi da kucam brojeve,samo slova! Taster koji shiftuje slova na brojeve uopste nema nikakvu funkciju prilikom unosa serijskog, zatim slovo J kuca kao # (kao da jeste shiftovano), a slovo U, gde je * nece da kuca uopste! :o

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Araphel,ja imam resenje za tvoj problem.Samo ti preva app Magic Key.Ako hoces daj mi email na pp da ti posaljem samu app kao i detaljno uputstvo u korak kako da podesis tu app.Imao sam i ja isti problem na E61i
Note IV N9100 dual

milkobgd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 18. Avg 2008. 19:09

Post od milkobgd »

zanima me gde se u igo8 za ppc ubacuju POI. skinuo sam sa poi plaza restorane i hotele u srbiji ali imaju 2 varijante sa razlicitim ekstenzijama (.kml i .asc) a u igo8 imam vec poi za srbiju (hteo sam da ga pojacam sa dodatnim) ali sa ekstenzijom .poi. pomooc

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

toda81, u smislu da ti radi tastatura sasvim normalno, samo ne unutar Ndrive?

ja sa tastaturom nemam nikakvih problema inace. Telefon je legalno uvezen, kupljen od operatera, ima srpsku tastaturu i sve radi normalno. Samo sa ndrive ima problema. Ne bih da petljam nesto sa mapiranjem tastera, ako ce to da utice na generalne performanse telefona.

Zaključana tema