Eo sveze informacije iz prve ruke, Mobtel i Telekom su potpisali ugovor pre 4 dana i eto od vecheras mogu da se shalju MMS poruke sa 063 na 064 mrezu i obrnuto...Isprobao sam i radi,ne brinite...
Pa moglo je i sinoc znam,ali nisam hteo da shirim jer su u Mobtelu dobili zvanichnu potvrdu tek u toku danashnjeg dana tako da..da ne ispadne da shirim dezinformacije...
pa stvarno nekima treba vreme da im dodje iz d**eta u glavu pa oni su sad maltene ista firma znaci nama treba jos dve strane pa da imamo normalne uslove i mi korisnici dobijemo nesto od neke nazovi konkurencije
ajde da ne pravim novu temu: je l zna neko zasto ne mogu (ili: kako da...) posaljem mp3 fajl preko mms-a? .... tel je 6630 .... samo mi izbaci: "unable to insert. object format not supported." ..... nema nikakav drm ....
mislim da ne postoji mogucnost slanja mp3! samo midi kontam! inache dobro je da sui se setili za mms! to ko ono pre vishe godina kad je mogao samo sms u mrezi!
evo proverio sam...nece ni kod mene! ali amr 'oce!
Dexter, nije MumSms...taj program je za skrivanje sms-ova kad ti stignu na mob... ... program je MMSIt ... a na N6630 moze i sa CoolMMS programom...posto ovaj cool mms ne radi na N70...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
joj Ninolina muka je to. x660 je katastrofa,ima jedino IC,ali bolje da ni to nema jer ne služi
ničemu. jedino da kopira podatke iz imenika.Sa druge strane usb radi jedino uz neki specijalan software,ma kažem ti muka živa. A moja motorola je V550. Eto,pa ako imaš rešenje-pucaj!
ej ljudi ja ne znam koji je mom fonu (6630)....imam nasetovan i mms i gprs....problem je sto nece da shalje mms na 064 (sa 063)....jel to uspelo nekome uopshte? kad probam da poshaljem setovanja sa neta, fon trazi da ukucam kod pre chuvanja setovanja a ne prihvata ga!(inache kod se dobije kad se poshalju setovanja sa neta)!
ja sam na post paidu 063 i saljem odavno vec na 064...ne znam sta moze da ti bude u pitanju...inace imam N70 ako to ima neke veze a ako nema samo se hvalim! pozz
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.