Novost : MMS

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Novost : MMS

Post od Dexter »

Eo sveze informacije iz prve ruke, Mobtel i Telekom su potpisali ugovor pre 4 dana i eto od vecheras mogu da se shalju MMS poruke sa 063 na 064 mrezu i obrnuto...Isprobao sam i radi,ne brinite... :)

I limit je povecan sa 100 kb na 200 kb... ;)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Dexter, hehe...pa jos i sinoc je moglo...a ovo jeste iz prve ruke informacija...sve extra funkcionise, a cena MMS-a je 12 din...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Pa moglo je i sinoc znam,ali nisam hteo da shirim jer su u Mobtelu dobili zvanichnu potvrdu tek u toku danashnjeg dana tako da..da ne ispadne da shirim dezinformacije... :roll: :wink:

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

To su trebali da urade jos pre dve godine. Ali kao sto neki mudri nas predak jednom prilikom rece: "Nikad nije kasno..."
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

kroko035
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 14. Apr 2006. 19:51

Post od kroko035 »

:lol: :lol: pa stvarno nekima treba vreme da im dodje iz d**eta u glavu pa oni su sad maltene ista firma znaci nama treba jos dve strane pa da imamo normalne uslove i mi korisnici dobijemo nesto od neke nazovi konkurencije :angry: :cry: :(
Zasto da pisem kada je to neko vec napisao!

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

hehe .... super! :D ..... ali zar neko jos uvek koristi mms-ove :P ;) :D ..... pa dobro.... kad vec ne mogu korisnicima da omoguce edge ili 3g, nije ni ovo lose 8)

poz...

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

ajde da ne pravim novu temu: je l zna neko zasto ne mogu (ili: kako da...) posaljem mp3 fajl preko mms-a? .... tel je 6630 .... samo mi izbaci: "unable to insert. object format not supported." ..... nema nikakav drm ....

poz...

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

mislim da ne postoji mogucnost slanja mp3! samo midi kontam! inache dobro je da sui se setili za mms! to ko ono pre vishe godina kad je mogao samo sms u mrezi!

evo proverio sam...nece ni kod mene! ali amr 'oce!

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

da, amr hoce ...... je l ima neki prog za mms sa malo boljim opcijama?

poz...

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

b_udder, pa tako je i kod mene...koristi program MMSIt...s njim mozes da saljes i zasticene mp3 melodije...javi ako ti treba da ti posaljem... :wink: 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Ima...Ne znam ga na pamet,pogledacu pa cu ti reci..Mislim da se zove mum MMsIT ili tako neshto.. :roll:

Edit: Ninolina posovala pre mene,hehe...vazno da si dobio odgovor

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Dexter, nije MumSms...taj program je za skrivanje sms-ova kad ti stignu na mob... 8) ... program je MMSIt ... a na N6630 moze i sa CoolMMS programom...posto ovaj cool mms ne radi na N70... 8)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

hvala na brzom odgovoru :) ..... ninolina, ako mozes posalji mi ... hvala :)

pozdrav...

ninjaboy
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 20:13

Post od ninjaboy »

ajde kad ste već u "poslu",ja bi' nekako na ženin samsung(x660) da pošaljem malo mp3 file-ova sa motorole.
imal' neko neku ideju? 8)

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

ninjaboy, a koju motorolu imas? Sta od konekcija podrzavaju oba telefona...ne bi trebalo bas da bude problem da to uradis... :)

ninjaboy
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 20:13

Post od ninjaboy »

joj Ninolina muka je to. x660 je katastrofa,ima jedino IC,ali bolje da ni to nema jer ne služi
ničemu. jedino da kopira podatke iz imenika.Sa druge strane usb radi jedino uz neki specijalan software,ma kažem ti muka živa. A moja motorola je V550. Eto,pa ako imaš rešenje-pucaj!

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

ninjaboy, a da probas ovo sa kablom
viewtopic.php?t=6380

:) :) :) :) :)

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

ej ljudi ja ne znam koji je mom fonu (6630)....imam nasetovan i mms i gprs....problem je sto nece da shalje mms na 064 (sa 063)....jel to uspelo nekome uopshte? kad probam da poshaljem setovanja sa neta, fon trazi da ukucam kod pre chuvanja setovanja a ne prihvata ga!(inache kod se dobije kad se poshalju setovanja sa neta)!

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

ja sam na post paidu 063 i saljem odavno vec na 064...ne znam sta moze da ti bude u pitanju...inace imam N70 ako to ima neke veze a ako nema samo se hvalim! :lol: pozz

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

mixxx, pokusaj da posaljes podesavanja ponovo .... dok ne dobijes kod sa kojim radi ..... inace ja sa sa 063 (prepaid) saljem na 064 bez problema....

poz...

Odgovori