ladno sam uspeo da izbrisem ceo svoj imenik [250 brojeva] i sad kapiram ja ma nista strasno, udjem ja u outlook da bih lepo sinhronizovao kad ono nece... radio sam reinstall wina i svi su mi podaci otisli... ima li neka mogucnost da vratim te kontakte? bili su sacuvani u telefonu... prijatelji, rodbina sve je otislo
izbrisao ceo imenik
- Mirko BGD
- Mobil manijak

- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
izbrisao ceo imenik
ljudi koji sam ja car
ladno sam uspeo da izbrisem ceo svoj imenik [250 brojeva] i sad kapiram ja ma nista strasno, udjem ja u outlook da bih lepo sinhronizovao kad ono nece... radio sam reinstall wina i svi su mi podaci otisli... ima li neka mogucnost da vratim te kontakte? bili su sacuvani u telefonu... prijatelji, rodbina sve je otislo

- Lomnica_city
- Expert

- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Iz telefonske memorije tesko,ne znam dal bi ti pomogao neki od data recovery programa,da ga povezes sa kompjuterom i odaberes memoriju telefona kao medium sa kog zelis da se povrate podaci AKO je to moguce!?Kazem ako je moguce jer za vecinu programa mora da se prikaze kao lokalni ili prenosni disk,a sumnjam da se N80 tako prikazuje!?
Pozdrav
Pozdrav
- Lobachewsky
- Gatekeeper

- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- Masterokrata
- Mobil manijak

- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Iskreno nisam baš neki optimista u pogledu rešenja ovog problema, ali moguće je da bi neki recovery i mogao da reši problem jer mislim da bi za razliku od prethodnih N i ostalih modela N80 (barem po specifikaciji, nisam ga imao da bih isprobao) trebao da se detektuje kao flash disk, ako se ne prikači na PC-Suite, nego valjda kao isključen, ili tako nekako.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- Lomnica_city
- Expert

- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- Masterokrata
- Mobil manijak

- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
- Dream Weaver
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- Mirko BGD
- Mobil manijak

- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
probl;em nisam resio...
nasao sam program koji resava problem, medjutim treba mi citac SIM kartica za komp koji ja naravno nemam, onda sam lepo telefon odneso u servis, covek nije znao da mi zavrsi posao, onda sam od dragog na clana Masterokrata, dobio jedan mnogo dobar program za vracane izgubljenih podataka, sa diskova. medjutim posto su meni imena bila na telefonu a ne na kartici, onda mi taj program nije pomogao... jbg moracu da kucam sve iz pocetka
nasao sam program koji resava problem, medjutim treba mi citac SIM kartica za komp koji ja naravno nemam, onda sam lepo telefon odneso u servis, covek nije znao da mi zavrsi posao, onda sam od dragog na clana Masterokrata, dobio jedan mnogo dobar program za vracane izgubljenih podataka, sa diskova. medjutim posto su meni imena bila na telefonu a ne na kartici, onda mi taj program nije pomogao... jbg moracu da kucam sve iz pocetka
Gledaj to sa vedrije strane: barem imaš telefone na papiru, ili ako su ti u kompu copy/paste, i barem imaš mogućnost unošenja sa tastature.
btw, jel nisi mnogo čačkao karticu? Neko od ljudi koje poznaješ imaju čitač. Mogu danas da pitam drugara koji radi u servisu da li zna to odradi (ako ne zna reći će mi, neće da me zavlači).

btw, jel nisi mnogo čačkao karticu? Neko od ljudi koje poznaješ imaju čitač. Mogu danas da pitam drugara koji radi u servisu da li zna to odradi (ako ne zna reći će mi, neće da me zavlači).
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]