ljudi koji sam ja car
ladno sam uspeo da izbrisem ceo svoj imenik [250 brojeva] i sad kapiram ja ma nista strasno, udjem ja u outlook da bih lepo sinhronizovao kad ono nece... radio sam reinstall wina i svi su mi podaci otisli... ima li neka mogucnost da vratim te kontakte? bili su sacuvani u telefonu... prijatelji, rodbina sve je otislo
Iz telefonske memorije tesko,ne znam dal bi ti pomogao neki od data recovery programa,da ga povezes sa kompjuterom i odaberes memoriju telefona kao medium sa kog zelis da se povrate podaci AKO je to moguce!?Kazem ako je moguce jer za vecinu programa mora da se prikaze kao lokalni ili prenosni disk,a sumnjam da se N80 tako prikazuje!?
Pozdrav
Sad cemo na sopstvenom primeru da vidimo koliko je tacna informacija iz teme "Novinski clanak". Izgleda da imas velike sanse Samo nemoj u medjuvremenu da snimas na memoriju gde je bio snimljen imenik.
Samo ako nije bio telefon u kiselini....ili ga pregazio valjak
Dobro ti je rekaoLomnica_city, probaj sa nekim recovery programom
Jos nisam cuo da je neko na taj nacin vratio imenik, ali... koliko je ludo moze i da uspe
Iskreno nisam baš neki optimista u pogledu rešenja ovog problema, ali moguće je da bi neki recovery i mogao da reši problem jer mislim da bi za razliku od prethodnih N i ostalih modela N80 (barem po specifikaciji, nisam ga imao da bih isprobao) trebao da se detektuje kao flash disk, ako se ne prikači na PC-Suite, nego valjda kao isključen, ili tako nekako.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Recimo PCI File recovery ili RecoverMyFiles ili GetDataBack (mozda i najbolji ali moras znato koju verziju da koristis jer ima posebna za FAT a posebna za NTFS fajl sistem)!
Pozdrav
probl;em nisam resio...
nasao sam program koji resava problem, medjutim treba mi citac SIM kartica za komp koji ja naravno nemam, onda sam lepo telefon odneso u servis, covek nije znao da mi zavrsi posao, onda sam od dragog na clana Masterokrata, dobio jedan mnogo dobar program za vracane izgubljenih podataka, sa diskova. medjutim posto su meni imena bila na telefonu a ne na kartici, onda mi taj program nije pomogao... jbg moracu da kucam sve iz pocetka
Ej Mirko BGD, zahvali Gameforce-u na programu.... od njega sam dobio link za download
Bas je pro..... steta covece, a zar preko kabla nemas pristup memoriji telefona?
Gledaj to sa vedrije strane: barem imaš telefone na papiru, ili ako su ti u kompu copy/paste, i barem imaš mogućnost unošenja sa tastature.
btw, jel nisi mnogo čačkao karticu? Neko od ljudi koje poznaješ imaju čitač. Mogu danas da pitam drugara koji radi u servisu da li zna to odradi (ako ne zna reći će mi, neće da me zavlači).
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
problem je sto sam izgubio ceo imenik, i nemam ni jednu kopiju, nego moram sve ponovo da kucam... jbg vec sam 50-ak br ukucao jos samo da nadjem onih 200
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.