Nije ni Shumijev ni Allesijev ni Montojin tim vec svih njih zajedno kao interesne grupe pa ne vredja nadam se nikoga

pozdrav[/quote]
Ja samo kazem da neko to MOZE da smatra uvredljivim,a znao sam otprilike o cemu se radi ali ne tachno....napomenuo sam jer je bilo rechi i o verski "uvredljivim" avatarima
da se razumemo,ja sam totalni ateista,mrzim sport i jevrejin sam po nacionalnosti a izraelac po drzavljanstvu i apsolutno me ne vredja ni tvoj djavolchic,ni lomnicin potpis niti njegov stari partizanov avatar niti ixtisov grb srbije ni nishta i tako bi i trebalop da bude!samo sam hteo da skrenem paznju na to koliko su glupi komentari da nechiji potpis ili avatar mogu da budu toliko uvredljivi da bi se neko banovao sa foruma a da zaista nije stavio nishta uvredljivo!
ne zelim da se svadjam ni sa kime a pogotovo ne sa vama ljudima koji ste mi vishe puta pomogli ili su mi indirektno vashi postovi bili vrlo korisni i chije mishljenje(o telefonima jer o drugim stvarima ne raspravljamo)veoma cenim.
dakle iskulirajte svi komplet i ne dozvolite da nas posvadja neshto tako glupo kao ta glupa pravila!ovde smo da bi se druzili,prichali o telefonima i pomagali jedni drugima i eventualno ponekad otishli u off