Nalog mi je ugasen. Zasto?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

gameforce, to je bivsi logo inzenjera i mehanicara formule 1 (tech)
Nije ni Shumijev ni Allesijev ni Montojin tim vec svih njih zajedno kao interesne grupe pa ne vredja nadam se nikoga :P
pozdrav[/quote]

Ja samo kazem da neko to MOZE da smatra uvredljivim,a znao sam otprilike o cemu se radi ali ne tachno....napomenuo sam jer je bilo rechi i o verski "uvredljivim" avatarima

da se razumemo,ja sam totalni ateista,mrzim sport i jevrejin sam po nacionalnosti a izraelac po drzavljanstvu i apsolutno me ne vredja ni tvoj djavolchic,ni lomnicin potpis niti njegov stari partizanov avatar niti ixtisov grb srbije ni nishta i tako bi i trebalop da bude!samo sam hteo da skrenem paznju na to koliko su glupi komentari da nechiji potpis ili avatar mogu da budu toliko uvredljivi da bi se neko banovao sa foruma a da zaista nije stavio nishta uvredljivo!

ne zelim da se svadjam ni sa kime a pogotovo ne sa vama ljudima koji ste mi vishe puta pomogli ili su mi indirektno vashi postovi bili vrlo korisni i chije mishljenje(o telefonima jer o drugim stvarima ne raspravljamo)veoma cenim.

dakle iskulirajte svi komplet i ne dozvolite da nas posvadja neshto tako glupo kao ta glupa pravila!ovde smo da bi se druzili,prichali o telefonima i pomagali jedni drugima i eventualno ponekad otishli u off ;) a ne da se medjusobno hvatamo za gushu :smutny:

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Al ste se napisali pa nije taj koji je banovao clana to uradio bez veze ili mu tako doslo sigurno je postojao velikiiiiiiiii razlog.Mislim da ovo sto ste raspravljali ne vodi nikud,i lepo bi bilo da ovde stanete i tacka.Jer koliko se secam prosli put je zbog ovakve svadje otisla Zoka,necu da imenujem ko je napravio temu i sta je unutra bilo pisano na to smo zaboravili,mozemo i ovo.N-gager, iskuliraj izes te silne poruke i ostalo ostani na tom nicku i gotovo nemoj se svadjati bez veze,dobio si ban i to je to. :wink: Mislim nemoj da shvatis ovo kao neku grdnju ali ti kazem da se ne pravi veci haos i da ne dobijes jos neku vecu kaznu,cak moze i neko od nas da dobije. :wacko: :shock: :wink: :) Ja sam dobio mnogo opomena ko zna mozda mi je i ovo poslednje sto sam napisao mozda dobijem ban ;) ali stvarno za gluposti ajd razumem ali se moderator miskoni mnogo okomio na mene uvek ja dobijem upozorenje jer sam jednom u 6meseci napisao 100 karaktera a svaki dan nekog vidim da to pise u jedno 20postova i dalje nastavlja a ja kad sam to napisao jednom dobio sam odmah opomenu,i uvek kad dobijem pp mislim da sam dobio neku opomenu tako se uplasim :unsure:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

kao shto rekoh dajte da svi iskuliramo i da se brinemo o onome shto je vazno a to je da pomazemo jedni drugima!ngager,znamo mi ko si i sa ovim nickom i nije nas briga shta ti pishe iznad avatara!

pozdrav :wink:

ixtis
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
:: Galaxy J5

Post od ixtis »

Ja stvarno ne znam zasto bi grb Srbije nekog vredjao! :uhuh: Pa ovo je zemlja Srbija. Kad odem, recimo na neki hrvatski forum, pa covece sve je crveno-belo od sahovnica. Ali meni to ne smeta!!! Jer je to njihov forum, i imaju sva prava da se ponose svojom zastavom, himnom, grbom, .... Sve dok me na direktan nacin ne vredjaju zbog mog porekla, ne znam zasto bih se ja osecao nesto posebno ugrozenim?!
Da zavrsim: Nesto je isprovociralo admina u vezi sa Masterokratom, i zato se on sada zove N-gager! I to je to. Sve ostalo, ovde napisano, je mlacenje prazne slame. Kao sto sam mu i napisao negde: neka lepo zamoli admina da mu vrati stari nick; obeca da ce da bude fin, :oops: i nada se najboljem. Ja bih tako uradio, ako mi vec toliko znaci taj nick. Toliko od mene na ovu temu 8)

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Brat Djura te tukao?
E pa hoce on to,malo je nervozan.
Ajde lepo da se izvines mom bratu Djuri sto te tukao pa.....
q q & lele
:o :o :o :o :o :o :o :o
Posto je masterokrata promenio nick da "opkolimo aerodrom" pa ga uhvatimo zivog?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

N-gager
Banned
Pridružio se: Pet, 06. Jan 2006. 06:20

Post od N-gager »

milan91, znaci na tebe se okomio Miskoni? A bas je delovao kao fin lik.
Mene terorise Alexander ili kako mu je vec tacan nick. Da li to znaci da na forumu svako ima po jednog teroristu? :blinky:
Good News, I've decided not to kill you

N-gager
Banned

Post od N-gager »

gameforce napisao:Brat Djura te tukao?
E pa hoce on to,malo je nervozan.
Ajde lepo da se izvines mom bratu Djuri sto te tukao pa.....
q q & lele
:o :o :o :o :o :o :o :o
Posto je masterokrata promenio nick da "opkolimo aerodrom" pa ga uhvatimo zivog?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:D :D :D :D 8)
Show

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

N-gager napisao:milan91, znaci na tebe se okomio Miskoni? A bas je delovao kao fin lik.
Mene terorise Alexander ili kako mu je vec tacan nick. Da li to znaci da na forumu svako ima po jednog teroristu? :blinky:
i pitas se sto su te banovali??? neverovatno... :roll:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

N-gager
Banned

Post od N-gager »

akki, zasto sam banovan? Zato sto govorim istinu? Evo i sam milan91, je priznao .

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Necu sad da kazem da je miskoni neki terorista ili nesto ali stvarno znaci za svaku malecnu greskicu ja dobijem opomenu,znaci prvi put kad sam se registrovao jeste da sam krsio pravila jer nisam znao otvarao sam puno tema i tad sam dobio mnogo opomena od njega,i onda sam morao cak da napravim novi nalog sa drugim imenom ali me je provalio da sam taj isti :wacko: i eto to posmatranje mene je i dalje nastavljeno,necu sad da nesto pricam niti da vredjam ali mislim da je malo preterao,i ako ovo vidi neka se ne ljuti sto sam ovo napisao ali stvarno je tako,nema ljutnje mislim da je miskoni dobar lik i sve lepo odradjuje samo imam zamerku sto stalno ja dobijam opomene.E sad sam bas preterao i sigurno da dobijam ban izvinjavam se,mislim da raspravljamo o necemu i mislim da ne treba da bude ljutnje :smutny: :cry:

N-gager
Banned

Post od N-gager »

milan91, ja da sam na Miskonijevom mestu kupio bi ti pivo zto sto si iskren.
Necu da spominjem imena, ali dosta forumasa koje sam ja pitao u vezi opomena kazu da ih mnogo dobijaju...naravno ovi razgovori su obavljeni preko pp 8)
Svaka ti cast za iskrenost i nema potrebe da se ulizujes nikome ovde jer kako je neko vec rekao: Ovde smo svi jednaki. 8)

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Ti ocigledno nisi upoznat sa pravima ucesnika diskusija na privatnim forumima... Admin je u pravu cak i kada nije i tu nema diskusije, kome se ne svidja neka nadje bolje mesto... Ako te je neko vetj uzeo na zub onda se smiris i trudis da maximalno postujes pravila i ne provociras ako hoces da ostanes na forumu a retji za admina ili moderatora da je terorista nije bas pametno... ;)
Ja kapiram da admini mogu da budu grubi i da zahtevaju nesto sto korisnicima nije logicno ( i sam sam bio u takvoj situaciji kada sam dosao na forum i razmisljao sam da li da odem jer sam smatrao da nisam pogresio ali sam se ipak povinovao njegovoj odluci i lepo razjasnio problem, dosli smo do kompromisa i eto mene na forumu i danas.... posle toga apsolutno nikakvih problema sa moderatorima ili adminima nisam imao iako sam krsio pravila (jer je to neminovno sa pravilom od 100 karaktera i lako se ode u off ) i brisali su mi postove ali se nisam bunio jer tako mora... a nije lako biti jedan od 2 moderatora na velikom forumu... :)
A za ovo sto milan91 kaze odgovorno tvrdim da ga Miskoni nije bez razloga opominjao i da ga nije uzeo na zub...
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

dusanN70
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 29. Avg 2006. 20:31

Post od dusanN70 »

Evo ljudi i mene!!!
I mene su ugasili, a ZASTO ni ja ne znam!!! Eto cisto jednog dana kad sam ukucao lozinku nije je prihvatio: "UNELI STE POGRESNU LOZINKU", a posle 10 puta ukucavanja shvatio sam da nisam pogresio u kucanju vec da mi je neko dao SHUT KARTU, ali zasto, nemam blage!!! :x
:x ****** STOP KORUPCIJI ****** :x
:D ex DusanX :D
pozzzz za sve!!!!!!!!!

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

akki, tacno je to ja znam da sam na pocetku gresio znam da sam pisao ovo 100 karaktera i ostalo ali kad sam dobio opomene smirio sam se i to postujem.Sad sto sam pre neki mesec napisao jednu rec koja nije za forum dobio sam opomenu i za to kazem da sam kriv,ali stvarno sam se iznervirao kad sam dobio opomenu za to sto sam posle jedno 6meseci napisao to 100 karaktera i to u jednoj poruci a kazem gledam svaki dan kako mnogo to pisu po danu jedno 4-5puta i to se ponavlja i oni nastavljaju e sad da li su dobili opomenu ili sta ja necu da sudim. :wink: :)

N-gager
Banned

Post od N-gager »

dusanN70, milan91, znate vrlo dobro o cemu govorim... pa cekaj malo :dry: ovo me podseca na onu pricu o detetu koje drugoj deci daje igracke da se igraju s njim, ali cim neko dete pogresi i ne ucini ono sto je vlasnik igracke zeleo, on ga otera kuci. :blinky: :o :shock:
Kapiram ja forum nije ni moj ni milan91, dusanN70, akki, ali sta sad, pustis nas da se igramo i onda pocne terorisanje pravilima i sprovodjenje nepravde. Pa da je forum moj sto bi nekoga maltretirao zato sto koristi tacke ili zato sto mi se ne sidja njegov avatar.
Naglasavam ovim putem da nikoga ne prozivam i da nisam otvorio ovu temu da se forumasi svadjaju, nego da procaskamo neobavezno sta je pravo a sta ne 8)
Ipak jednaki smo zar ne?

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

mogla bi i revolucija da padne :P slazem se sa akki, jem...znaci morate da se povinujete sistemu jer sistem nece sigurno vama:wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

N-gager
Banned

Post od N-gager »

fain2daniel, nece biti revolucije, mada vidim da su ljudi poceli da se otvaraju ovde, pazi...ovo bi neko pokrenuo pre ili kasnije....moralo je jednom, problem ocigledno postoji i nemoguce ga je resiti pomocu gasenja naloga, to je najlakse, znaci ugasimo nekome nalog to znaci da nije dobrodosao na forumu? Zar ne? Zasto? Zbog tacaka u postu? Zbog testere? To je zato sto sam crn, zar ne?(Ali-G) :D
Kapiram ozbiljne prestupe, ali zato sto ja nisam simpatican nekom od admina znaci treba me ubiti?
E sad ono sto je bitno: nemam nista protiv pravila, ili nedaj boze bilo koga na forumu....samo jednostavno nije mi jasno zasto je toliki tabu spomenuti da je admin pogresio?
Pa ne pravimo nered po forumu, diskutujemo i samo to......ali za tu svrhu i postoje forumi, zar ne?
Ovo je kafic, zar ne? 8)

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

fain2daniel, Ma bre koja revolucija kad on drzi i sud i mach?Samo skretanje paznje na nepravilnosti sa zeljom da se to ispravi jer je:
STROGO ZABRANJENO
~
~
#4 prozivanje admina zbog strogih pravila (pišite na PP za te stvari)
A kad pises na pp NISTA!
Niko se ne trudi ni da ti odgovori!
Ili bi da odrze status quo kao Sloba (pa dokle god moze)
Ili bi da te ugushe pretnjom/banovanjem/brisanjem
Dakle sta ti preostaje?
Samo solucija "Grk u apsu"
Obrisace te svakako samo je pitanje kada ces nesto pogresiti.
pozdrav
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

apu
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 26. Avg 2006. 00:07

Post od apu »

ne bih da se mesham (ipak sam novi ovde (na ovom 4umu)) ali FORUM postoji da bi USERI razmenjivali MISHLJENJA!!

nema usera=nema foruma formula veoma jasna...banovanje usera je skrnavo pa i na IRC-u gde te bot kickne sas kanala kad kazesh jeb* i sl.

modovi,admini,useri,i svi ostali obichni smrtnici ovo je FORUM, opusitite semalo shto se tiche tih pravila...
naravno daamoraju da postoje pravila ali netjemoo saad nekome odsetji kaziprs' jer je kucao smile do 100 karakttera...

a i sama ideja o 100 karaktera mmi je poomalo bljak jer nije sve shto ima kvantiteta kvalitetno

veseli p0z
@pu
veseli p0z
@pu

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

A bre ljudi zar niste culi za onu izreku : "who has the gold makes the rules" ?
To ti je ono: put up or shut up :P
and justice for all...

Zaključana tema