Koji mobilni telefoni sve podrzavaju Yahoo messenger i MSN ?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
shomyzemun
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 06. Dec 2006. 00:31

Koji mobilni telefoni sve podrzavaju Yahoo messenger i MSN ?

Post od shomyzemun »

Treba mi mobilni telefon koji podrzava Yahoo messenge i MSN messenger!Molim vas ako neko zna da mi navede neke modele telefona i kako funkcionise to koriscenje messenger-a preko mobilnog.Unapred hvala!

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Ma mogu svi Symbian i UIQ telefoni i telefoni koji podrzavaju Javu...znachi shirok spektar telefona... :roll:

shomyzemun
Novajlija
Novajlija

Post od shomyzemun »

Hmm,nisam bas upucen u to,ali mi je stvarno potreban takav telefon,ali cemu onda sluzi telefon tipa nokia e61?kako ja mogu da pokrenem yahoo messenger,jel moze on stalno da mi bude aktivan negde u pozadini telefona?Hvala

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

shomyzemun, moze da ti non stop bude aktivan u pozadini ceo dan i noc :wink:
8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

shomyzemun, u principu svi telefoni koji imaju Java podršku, mogu da se koriste za MSN i Yahoo preko Mig33, ali Java programi ipak nisu dobri kao oni za Symbian .... ako planiraš da puno četuješ, razmisli o nekom modelu sa qwerty tastaturom - e61, e70...

pozdrav...

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@shomyzemun: reci nam koliko para imas pa ce da ti kazemo sta da uzmesh i sta i kako da instalirash i da podesish. Ali kako god okrenesh, najbolje ti je da uzmesh smartphone (telefon sa Symbian OS ili WM) jer oni podrzavaju multi-tasking pa kao sto je rekao fain2daniel mozesh da minimizujesh program i da ga drzish aktivnog u pozadini ceo dan i noc.

Poz 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

shomyzemun
Novajlija
Novajlija

Post od shomyzemun »

Razmisljam nesto o ovom modelu HP iPAQ hx2495 Pocket PC - Intel PXA270 520MHz u US je oko 370$.Jel zna neko koja je cena ovde tog modela i sta mislite o njemu?Hvala

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Koliko ja znam, a mislim da dobro znam taj HP nema GSM! Pa sta ce ti onda jer onda necesh moci da ga koristish za yahoo/msn messenger ako ti je to bitna stvar.

Bolje razmisli o nekom modelu sa GSM-om ili uzmi npr. Sony Ericsson M600 ( http://www.mobilnisvet.com/mobilni/967/ ... sson/M600i )

POz 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Odgovori