Koji mobilni telefoni sve podrzavaju Yahoo messenger i MSN ?
-
- Novajlija
- Pridružio se: Sre, 06. Dec 2006. 00:31
Koji mobilni telefoni sve podrzavaju Yahoo messenger i MSN ?
Treba mi mobilni telefon koji podrzava Yahoo messenge i MSN messenger!Molim vas ako neko zna da mi navede neke modele telefona i kako funkcionise to koriscenje messenger-a preko mobilnog.Unapred hvala!
-
- Novajlija
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
@shomyzemun: reci nam koliko para imas pa ce da ti kazemo sta da uzmesh i sta i kako da instalirash i da podesish. Ali kako god okrenesh, najbolje ti je da uzmesh smartphone (telefon sa Symbian OS ili WM) jer oni podrzavaju multi-tasking pa kao sto je rekao fain2daniel mozesh da minimizujesh program i da ga drzish aktivnog u pozadini ceo dan i noc.
Poz
Poz

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
-
- Novajlija
Koliko ja znam, a mislim da dobro znam taj HP nema GSM! Pa sta ce ti onda jer onda necesh moci da ga koristish za yahoo/msn messenger ako ti je to bitna stvar.
Bolje razmisli o nekom modelu sa GSM-om ili uzmi npr. Sony Ericsson M600 ( http://www.mobilnisvet.com/mobilni/967/ ... sson/M600i )
POz
Bolje razmisli o nekom modelu sa GSM-om ili uzmi npr. Sony Ericsson M600 ( http://www.mobilnisvet.com/mobilni/967/ ... sson/M600i )
POz

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?