Koji mobilni telefoni sve podrzavaju Yahoo messenger i MSN ?
- 
				shomyzemun
 - Novajlija

- Pridružio se: Sre, 06. Dec 2006. 00:31

Koji mobilni telefoni sve podrzavaju Yahoo messenger i MSN ?
Treba mi mobilni telefon koji podrzava Yahoo messenge i MSN messenger!Molim vas ako neko zna da mi navede neke modele telefona i kako  funkcionise to koriscenje messenger-a preko mobilnog.Unapred hvala!

- 
				shomyzemun
 - Novajlija

- fain2daniel
 - Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
 - Kontakt:

@shomyzemun: reci nam koliko para imas pa ce da ti kazemo sta da uzmesh i sta i kako da instalirash i da podesish. Ali kako god okrenesh, najbolje ti je da uzmesh smartphone (telefon sa Symbian OS ili WM) jer oni podrzavaju multi-tasking pa kao sto je rekao fain2daniel mozesh da minimizujesh program i da ga drzish aktivnog u pozadini ceo dan i noc.
Poz

Poz
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove? 
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
						Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- 
				shomyzemun
 - Novajlija

Koliko ja znam, a mislim da dobro znam taj HP nema GSM! Pa sta ce ti onda jer onda necesh moci da ga koristish za yahoo/msn messenger ako ti je to bitna stvar.
Bolje razmisli o nekom modelu sa GSM-om ili uzmi npr. Sony Ericsson M600 ( http://www.mobilnisvet.com/mobilni/967/ ... sson/M600i )
POz

Bolje razmisli o nekom modelu sa GSM-om ili uzmi npr. Sony Ericsson M600 ( http://www.mobilnisvet.com/mobilni/967/ ... sson/M600i )
POz
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?