program- bt info

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

sad ovaj jedan drugar sto je imao Qtek 9000 kaze da je najnormalnije hackovao sve redom wifi ap-ove u sapcu mada on je freak za wireles cak ima i svoju mrezu.A program je cudo svidja mi se kako izvlaci sms-ove iz etlefona a jel ima tih MMS-ova da i mi malo pogledamo :)
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

miodrage, hehe ja samo mogu da radim na telefonima svojih drugova ali kad npr izadjem uvece u grad posto se smaram u kaficu dok gledam kako zvezda ne moze da ugura jedan jedini gol...preko bt -a sam nasao 8 telefona od cega je prepoznao 7 ali samo trojica su drzala default brojeve koji svi stavljaju...0000 ili 1111 ili 123....ali opet nista jer samsung je po tom pitanju skrt...ali je fazon sto kad primeti da mu tel svitka na stolu i okrece se broj iz ceske..hahhaha :lol:
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

blaster90
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jun 2007. 19:32
Kontakt:

Post od blaster90 »

Nasao sam ovakav program za n73 :D
Malo pre sam ga malo isprobao(sestra izvalila pa me je napala "Izbrisi to!!!") i ekstra je...
Mogu da joj prebacim tel na nemacki, francuski, italijanski,...ali nisam izvalio kako da zovem

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Napishi ime programa. Pa da ga poskidamo :)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

blaster90
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jun 2007. 19:32
Kontakt:

Post od blaster90 »

Pinocio, radice ti na 6600 jer je .jar fajl a inace u pitanju je Super Bluetooth Hack v1.07

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od kljaja »

Btw program radi i na k750 i to je strava sta sve mogu ni sam nisam verovao kad sam citao prvi post ove teme....ali uglavnom svi primete ko im je to uradio jer kod identifikacije kad bilo koje ime stavim za fon od kasnije pokaze p990i....

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

miodrage napisao:SE telefoni imaju u samom svom default firmware-u mogucnost da preko bluetooth-a browse-uju po drugom telefonu.
Netacno, nema to nikakve veze sa SE firmware-om. Decopileovao sam program i pogledao source, lik koristi obex protokol koji moze da pushuje i pulluje objekte od klijenta i servera. Pull se ostvaruje tako sto se posalje header file sa odredjenim sadrzajem koji druga strana konekcije prepozna i vrati zatrazene podatke.

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Malo pre sam instalirao ovaj programcic,vrlo zanimljivo,svidja mi se i moze biti korisno... :D :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Nekad su postojale silne rupe u BT protokolu i na samim telefonima pa je bilo moguće svašta raditi, ali sada je već druga priča jer se sve više radi na sigurnosti. Bez potvrde sa druge strane vrlo je zeznuto pristupiti drugom telefonu.
gargamel4 napisao:Samo ne znam da li se telefon kada se poveže na BT slušku ili GPS receiver zaključa za ostale uređaje.
Posle uparivanja sa tim uređajima prebaciš BT u hidden mod i miran si, sem ako ne nabasaš na opremljenog hakera koji će te tražiti po MAC adresi... ;)

Evo vam dva starija teksta koja su se bavila tom tematikom, zanimljivi su. :)
h**p://www.securityfocus.com/infocus/1830
h**p://www.securityfocus.com/infocus/1836

Pinocio
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 12. Feb 2005. 23:27

Post od Pinocio »

isprobao sam aplikaciju na 6600 i radi.samo me zanima,jel taj program snima gde recimo brojeve iz imenika drugog fona ili ih samo vidis dok su upareni?

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od kljaja »

Pinocio, snima ih npr u nekom folderu gde ti odredis ali kad prebacuje ja mislim da prebacuje ceo imenik u vidu vcarda tako je barem na se telefonima...

Pinocio
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 12. Feb 2005. 23:27

Post od Pinocio »

ja sam odredio taj folder gde bi trebalo da ih snimi,ali kako pokrenuti snimanje.... jer meni pokaze brojeve na mom telefonu,ali kad se diskonektujem,brojeva nema

jovan1994
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 26. Apr 2007. 11:36

Post od jovan1994 »

ma ljudi sta bi vi bez mene . :oops: :oops: . mada ja jos nisam skinuo program posto me zeza komp :D :D :D
N73 MUSIC ZAKON

Dancsi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 16. Jul 2007. 12:34
Kontakt:

Post od Dancsi »

Program je super, jedino još nisam provalio kako mogu da vidim tuđe fajlove. Može li neko da mi pomogne?
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)

VladaII
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 09:20

Post od VladaII »

Dancsi pomocicemo ti samo da promenis taj avatar, 8) izbezumio sam se kada sam otvorio ovu stranicu :lol: :lol: :)
Shalim se , bas je ok, shiri pozitivnu energiju :P
Kako se ovaj program instalira na samsung telefonima? Sta ako zelimo da vidimo privatan sadrzaj , npr poruke drugog telefona ili slike, video klipove, koji je doticni vlasnik zakljucao? Ima li tome pristupa? Moze li se preskociti lozinka?

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Program j pretezno za SE telefone, tesko da ces ga moci koristiti na samsungu... A, i koliko se secam, taj program ne moze da kontrolise shljamsung (samsung je "komplikovan" na njega)
iPhone + CX300

Dancsi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od Dancsi »

Da li moram da citairam samog sebe? Molim vas pomozite mi.
Dancsi napisao:...jedino još nisam provalio kako mogu da vidim tuđe fajlove... pomogne?

Dancsi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od Dancsi »

Dancsi napisao:...jedino još nisam provalio kako mogu da vidim tuđe fajlove... pomogne?

Dancsi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od Dancsi »

Edit: telefon mi se pokvario i stalno postavlja nove postove umesto da izbriše prethodne. Izbrišite duplikate, pošto ja to ne mogu

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Nije tacno da je pravljen za SE telefone jer je koliko znam java program tako da radi na manje vise svim telefonima. Drugo, postojali su i ranije slicni programi, ja sam imao jedan takav na 6630 i radio je posao :D i trece, mozes da pregledas sve podatke sa drugog telefona, da manipulises s njima ali ce ti pri svakom konektovanju preko BT-a traziti pass koji tesko da ces ubosti ako ti ga taj neko ne kaze. I poslednje je da moze da se upari sa SE, Nokia, Samsung i LG telefonima, jedini problem na koji sam naisao jeste Motorola koju nekad hoce a nekad nece da prepozna iz ne znam ni ja kojih razloga

Odgovori