GPS navigacija

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

bestboy,da nisi prilikom upotrebe NDrive vozio ovako nesto?

Slika

Ako jesi,onda nema greske,brzina je tacno izmerena... :P :D
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Fox
Обичан Вејpон је за девојчице :P
У питању је био...
Slika
Slika
Слобода или смрт

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Hej,"dugo" naoruzanje je zabranjeno na ovom forumu... :D :ohmy: :lol:
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Ljudi, jel moze neko na PM da mi objasni kako se instalira iGo mapa na karticu? U pitanju je uredjaj crypton s1000, uzeo sam karticu al ne znam odakle da skinem mapu i kako da je ubacim na karticu. Trebala bi mi samo mapa Srbije. Trenutno je u njemu neka verzija koju je radila nasa firma (contrast plan plus).

Hvala unapred.

PozZ

vnugo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 09. Maj 2010. 14:34

Post od vnugo »

Pitanje za one koji koriste iGo Motonav : za koje opcije je aplikaciji potreban pristup internetu? Da li ako cekujem "period charge" i "per use tool" skida neke podatke sa neta? Potrebno mi je da znam, kako bih sve to u potpunosti iskljucio, da ne bih imao problema sa racunom... Hvala unapred.

kojiqr
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 05. Okt 2010. 13:45

Post od kojiqr »

da li je neko video, ili možda nabavio ovu verziju iGO My Way za Dell Streak. Kako vidim tu je rezolucija 800x480 što bi verujem mnoge korisnike obradovalo
http://www.youtube.com/watch?v=BxjKonfd5oE

sen
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 18. Okt 2008. 21:16

Post od sen »

Narode napokon sam se docepao iphone-a 3gs 32 gb pa mi je sada potrebna pomoc od ovdje prisutnih koju navigaciju mi preporucujete gdje,kako i sta..? nabavijo sam navigon ali ga ubaciti u iphone nemam sanse stalno mi se pojavljuje error nekakav..moze i na pp hvala unapred

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

sen, cestitke, ali post ti je na pogresnom mestu, bolje u temi o iPhonetu. Elem, treba da ti je telefon JailBreakovan, treba ti AppSync za FW koji imas, i ja ti toplo preporucujem iGO navigaciju, jer za iPhone, a i sveukupno gledano, bolje nema.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

bpositive
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 16:35

Post od bpositive »

Ima li vesti o Garminu ili nekoj drugoj navigaciji (osim route66) za samsung wave? Joč uvek se nadam...

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

bpositive, Sygic je najavio verziju za BadaOS. http://www.sygic.com/index.php/en/press ... phone.html

Slika
Slika
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

dejan10
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 27. Jul 2008. 02:46

Post od dejan10 »

Ljudi jel moze mala pomoć imam e71 već neko vreme ali mi sada treba navigacija tj GArmin, e sad ubacio sam jednu veriziju i ta verzija je radila i nalazila satelite ali nisu funkcionisale standardne funkcije zoom in i zoom out tj ono na 1 i 3 tako da nisam mogao ni da gledam mape, e sad moje pitanje za one koji imaju ili već znaju koju bi verziju trebao skinuti (po mogoćstvu i gde na pp) da bi to funkcionisalo?
ps. unapred hvala :|

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Kod mene na e71 rade ok funkcije zoom-a sa tasterima 3 i 1.Koju si verziju garmina ti imao,mada mislim da to nema veze sa tim?Mozes da mi se javis i na pp pa cu se potruditi da ti pomognem
Note IV N9100 dual

JoLoLo
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 26. Okt 2010. 23:27
:: Motorola RAZR MAXX

Post od JoLoLo »

Ljudi dali bi neko mogao da mi pomogne oko Nokia E72 i navigacija na njoj?
Skinuo sam neke mape i kada se gleda prikaz ulica i nazivi u Beogradu to izgleda veoma siromasno (samo najvece ulice su obelezene... da ne kazem magistrale i autoput). Ali kad se prebaci na satelitski snimak onda je ekstra!

Da li postoji neki nacin da se skinu neke bolje mape za Beograd?

I provalio sam da mi je kartica skoro cela popunjena nekim folderom CITIES (skoro 3GB). Pretpostavljam da su to mape za ovo navodjenje... da li se to moze nekako smanjiti, da se zadrze samo zeljeni gradovi ili nesto slicno?

Ako nista od ovog ne moze dajte mi onda neki savet sta da skinem i sta je najbolje za navigaciju na E72.

Hvala unapred
Your Phone isn't mobile if its plugged into wall >> Motorola RAZR MAXX >>JB 4.1.2 >> Rooted

Ilija
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 03. Nov 2004. 15:31

Post od Ilija »

I mene zanima , kao i JoLoLo , ovo u vezi brisanja odredjenih mapa na OVI navigaciji u E72.
Ja koristim Ovi maps za navigaciju u inostranstvu i zadovoljan sam , ne treba mi nista bolje.

Ali hteo bih da oslobodim malo memoriju na kartici brisanjem nekih zemalja u koje ne mislim da cu ici. Dosta mi je da imam Evropu , ovo ostalo mi ne treba.

Da li je to izvodljivo, a da se nesto ne poremeti ? I ako jeste , na koju foru se to radi ?

Pozzz i hvala.

cbv
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 16. Nov 2009. 21:52

Post od cbv »

Imam Samsung Omnia 2,WM 6.5,sta je najbolje da instaliram? :lol: Unapred hvala na pomoci. Moze odgovor i na pp

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Društvo, može mali savet oko toga gde da gledam mape Austrije za Garmin? Ili je pametnije jednostavno koristiti Ovi maps u tom slučaju?

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

araphel, City Navigator Europe Garmin mape bi trebale da sadrze detaljne mape Austrije. Za Ovi maps ne znam sta sadrze posto nikada nisam koristio Nokie.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

tomas.hokenberi, hvala, potražiću. To onda loadujem isto preko map loadera, ili je nešto drugačiji proces? izvinjavam se na retardiranim pitanjima, ali već neko vreme ne koristim nešto specijalno Garmin, Igo mi je primarni na Androidu.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Dosad sam na jedno 10 telefona ubacio garmin ali na jedan e71 nikako.Problem je u tome sto kad se garmin instalira on na mem.kartici uopste ne napravi folder garmin i u njega da se ubacuju mape i voice. Na mem.kartici samo stoji onaj istalacioni fajl GarminMobileXT.sis .
Ima li tu nekog resenja.Slika

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

deksicom, pa ubaci sam taj folder. Napravi ga na kompu ili samo prekopiraj iz nekog drugog telefona. Naravno SW.UNL fajl moras da napravis za taj telefon

Zaključana tema