Ljudi, jel moze neko na PM da mi objasni kako se instalira iGo mapa na karticu? U pitanju je uredjaj crypton s1000, uzeo sam karticu al ne znam odakle da skinem mapu i kako da je ubacim na karticu. Trebala bi mi samo mapa Srbije. Trenutno je u njemu neka verzija koju je radila nasa firma (contrast plan plus).
Pitanje za one koji koriste iGo Motonav : za koje opcije je aplikaciji potreban pristup internetu? Da li ako cekujem "period charge" i "per use tool" skida neke podatke sa neta? Potrebno mi je da znam, kako bih sve to u potpunosti iskljucio, da ne bih imao problema sa racunom... Hvala unapred.
da li je neko video, ili možda nabavio ovu verziju iGO My Way za Dell Streak. Kako vidim tu je rezolucija 800x480 što bi verujem mnoge korisnike obradovalo http://www.youtube.com/watch?v=BxjKonfd5oE
Narode napokon sam se docepao iphone-a 3gs 32 gb pa mi je sada potrebna pomoc od ovdje prisutnih koju navigaciju mi preporucujete gdje,kako i sta..? nabavijo sam navigon ali ga ubaciti u iphone nemam sanse stalno mi se pojavljuje error nekakav..moze i na pp hvala unapred
sen, cestitke, ali post ti je na pogresnom mestu, bolje u temi o iPhonetu. Elem, treba da ti je telefon JailBreakovan, treba ti AppSync za FW koji imas, i ja ti toplo preporucujem iGO navigaciju, jer za iPhone, a i sveukupno gledano, bolje nema.
Ljudi jel moze mala pomoć imam e71 već neko vreme ali mi sada treba navigacija tj GArmin, e sad ubacio sam jednu veriziju i ta verzija je radila i nalazila satelite ali nisu funkcionisale standardne funkcije zoom in i zoom out tj ono na 1 i 3 tako da nisam mogao ni da gledam mape, e sad moje pitanje za one koji imaju ili već znaju koju bi verziju trebao skinuti (po mogoćstvu i gde na pp) da bi to funkcionisalo?
ps. unapred hvala
Kod mene na e71 rade ok funkcije zoom-a sa tasterima 3 i 1.Koju si verziju garmina ti imao,mada mislim da to nema veze sa tim?Mozes da mi se javis i na pp pa cu se potruditi da ti pomognem
Ljudi dali bi neko mogao da mi pomogne oko Nokia E72 i navigacija na njoj?
Skinuo sam neke mape i kada se gleda prikaz ulica i nazivi u Beogradu to izgleda veoma siromasno (samo najvece ulice su obelezene... da ne kazem magistrale i autoput). Ali kad se prebaci na satelitski snimak onda je ekstra!
Da li postoji neki nacin da se skinu neke bolje mape za Beograd?
I provalio sam da mi je kartica skoro cela popunjena nekim folderom CITIES (skoro 3GB). Pretpostavljam da su to mape za ovo navodjenje... da li se to moze nekako smanjiti, da se zadrze samo zeljeni gradovi ili nesto slicno?
Ako nista od ovog ne moze dajte mi onda neki savet sta da skinem i sta je najbolje za navigaciju na E72.
Hvala unapred
Your Phone isn't mobile if its plugged into wall >> Motorola RAZR MAXX >>JB 4.1.2 >> Rooted
I mene zanima , kao i JoLoLo , ovo u vezi brisanja odredjenih mapa na OVI navigaciji u E72.
Ja koristim Ovi maps za navigaciju u inostranstvu i zadovoljan sam , ne treba mi nista bolje.
Ali hteo bih da oslobodim malo memoriju na kartici brisanjem nekih zemalja u koje ne mislim da cu ici. Dosta mi je da imam Evropu , ovo ostalo mi ne treba.
Da li je to izvodljivo, a da se nesto ne poremeti ? I ako jeste , na koju foru se to radi ?
araphel, City Navigator Europe Garmin mape bi trebale da sadrze detaljne mape Austrije. Za Ovi maps ne znam sta sadrze posto nikada nisam koristio Nokie.
tomas.hokenberi, hvala, potražiću. To onda loadujem isto preko map loadera, ili je nešto drugačiji proces? izvinjavam se na retardiranim pitanjima, ali već neko vreme ne koristim nešto specijalno Garmin, Igo mi je primarni na Androidu.
Dosad sam na jedno 10 telefona ubacio garmin ali na jedan e71 nikako.Problem je u tome sto kad se garmin instalira on na mem.kartici uopste ne napravi folder garmin i u njega da se ubacuju mape i voice. Na mem.kartici samo stoji onaj istalacioni fajl GarminMobileXT.sis .
Ima li tu nekog resenja.
deksicom, pa ubaci sam taj folder. Napravi ga na kompu ili samo prekopiraj iz nekog drugog telefona. Naravno SW.UNL fajl moras da napravis za taj telefon
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.