Muzika u vašem telefonu?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Upravo je uletelo malo Rege-a :):):) ima svacega,posebno eddy grant :P:P
Kombinacija muzike mi je super... :P E jel ima neko neki dobar instrumental?Mislim u fazonu kul ritam,bubnjevi i taj trip :)
Nokia E71... Elegant, but deadly

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Trenutno imam 170 pesama i to od: 50 Centa, Lliyd Banks, Coldplay, Busta Rhymes, Bob Sinclair, Beogradski sindikat, Bad Copy, Aerosoul, Alicia Keys, Amy Winwhouse, Deep Dish, Faithless, Fat Joe, Jay-Z, Kanye West, pa onda neke komercijalne hitove sto se vrte po kaficima i radio stanicama, Marko Nastic, RCHP

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Trenutno imam bas dosta muzike i to razne:Ibizza Trance Party,Arminn Van Buuren,Armand Van Helden,Astral Projection,Atb,Darude,David Guetta,Bob Sinclair,Bennasi Bros,Groove coverage,Nicklbeck,187,Cya,Bad Copy i neke stare a i nove domace pop hitove.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Njami
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 23. Feb 2008. 15:59

Post od Njami »

Ja takodje imam svasta nesto:Riblju corbu,Balasevica,malo BeeGeesa,malo Beatlesa,Bob Marleya,malo Bad Copy-a,dve tri pesme 50 cent-a,malo Sindikata,U2 i nesto malo RHCP-a sto mu izadje na nekih 250 pesama.Pa i nisam tako los s obzirom da mi mjuza zauzima celu karticu.

Trojanac
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 18. Feb 2008. 07:29

Post od Trojanac »

Super Sayian, Bravo majstore svaka cast. Potpuno se slazem. :wink:

Inace odlican izbor muzike, vrlo slican mome.

Pozdrav! :)
SE W880i, T250i, Nokia 6230

4life
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 31. Jul 2006. 18:06

Post od 4life »

kapoerista90 napisao:Joj... Nesto sam napunio fon sa In flames
SlikaSlika
Ja ubacih GOMILU Rush-a, najbolje progressive rock grupe.
Tu je i Iron Maiden (naravno), Mayhem, Deep Purple, Amon Amarth, Judas-i, Slayer, Megadeth...

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

radjen je update muzike u telefon, pa je sad ubaceno malo AC/DC, Rammstein-a, a tu je i stara muzika, tj. stari dobri techno.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Znači od sad pa na dalje i u buduće za Alarm i lagano buđenje koristim samo the ultimate spring hit "Buđav 'lebac" benda Sars Slika
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

grinskrin
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 24. Mar 2008. 23:45

Post od grinskrin »

Ja imam monofonu verziju svetskog mega hita InDaClub, nemam pojma kako se to naslo u telefonu, i od koga, uglavnom razmisljam da stavim da tako i zvoni, ali me je blam vec unapred, tako da necu.
Na svakoj zemlji raste korov, samo sto se u Srbiji zaliva.

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

hmm.. trenutno imam od Hypocrisy albume: Into The Abyss, Catch 22, The Arrival, Virus... a od testament grupe imam album Low

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

grinskrin, a sta te briga sta ce ko da kaze? Najvaznije tebi da se svidja. Meni zvoni sve i svasta... Cak sam neko vreme drzao "Uz marshala Tita".
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Njami
Mobil fan
Mobil fan

Post od Njami »

grinskrin,ozbiljno,sta te briga.Meni zvone midi otpisani vec tri godine i nemam nameru da menjam.Btw kad pomene InDacCub,ima solidan mix doticne pesme i beegees stayn alive na youtube-u.

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Phantom Lord napisao:Mislim da ja ipak ovde odnosim pobedu sto se tice raznovrsnosti muzike :)
Kad smo već kod toga - uz "neizbrisive": Sting, Dire Straits, Led Zeppelin, Pink Floyd, Deep Purple, Iron Maiden, Bob Dylan, Bruce Springsteen, Clapton, punkeri Clash, Ramones... ukupno oko hiljadu veoma raznovrsnih pjesama računajući i domaće: Bajaga, Perper, Rundek & Haustor... i najnovije ubačeno: Loreena McKennit! Ko je sad najraznovrsniji???!!! :lol:

Pozdrav! ;)
Poslednja izmena od Vincent u Ned, 27. Apr 2008. 01:27, izmenjeno 1 put ukupno.
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Verovatno sam ja najraznovrniji i najotkaceniji: DJ Krmak, razni DJ hitovi domace i strane muzike, Captain Jack, Carmina Burana (compljeto), Vivaldi, MC Hammer, Snow, Crvena jabuka, Djordje Balasevic...
And beat this - Laser Topalovic Brka - Mobilni telefon (to mi zvoni)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Hmmmm.....da vidimo:

na BB Curvi :lol: ima mix kojekakvih downer stvari tipa Draconian,Life Of Agony,Frank The Baptist<Block Out.....

na N91 8Gb ima stosta,uglavnom dominira melodic death metal...evo da navedemo Death,Dismember,In Flames,i slicno.....

Na Samsungu za sada samo mix dobrih funeral doom stvarcica tipa Kauan,Worship,Comatose Vigil,Uaral.....i Rain Delay za zvonce

Priznajem,nimalo raznovrsno,i nije me briga.......uskoro kompletne playliste idu u Funeral Doom i ostace tamo neko vreme :roll:

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

Na creative apsolutni fus, neki densici iz 90tih, ima cak i 200 na sat, a na SE-u je odavno ista postava, toliko mi je komotna njegova memorija da i ne mjenjam toliko, mozda samo gipsy kingsi su novi.
Inace moram samo da primjetim da ovi klinci, toliko zarad optimalizacije memorije sasjeku bitrate da ta numera sa kvalitetnom opremom ne lici na nista, a sve to samo da bi navukli sto vise numera na postojecu memoriju :smutny: :dry:
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

kefalo, sad kad me podsjeti: ja kad sam god ubacivao sa diskova muziku u kompjuter gledao sam da nekako iskombinujem da ne bude najveći mogući bitrate (zbog jadnog hard diska), a da opet bude što veći, zbog kvaliteta. Dobro što si mi to pomenuo, sad uzeh da provjeravam kakvo je "stanje" po pitanju bitrate-a kod mene: prvo, na N91 nema da se provjeri bitrate :ohmy: (ili sam ja glup), ali stanje je ovako Back in Black - 4:16 minuta = 10,5MB, Shake a Leg - 4:08 - 9,8MB. Mislim da je bitrate OK :) Uglavnom kako se sjećam mi je bitrate u rasponu 192-320, mada ima i 128, 160 i tako. Mada, pošto mi je od 8GB "samo" 1,215 pjesama zauzelo 6,5-7GB, moguće da se tvoja "prozivka" nije odnosila na mene :oops: :roll: Mada, morao sam da provjerim, osjetio sam se "prozvanim".
Inače, ja po PG redovno srećem ljude koji nose slušalicu (uglavnom od telefona) na jednom uhu, a druga visi :ohmy: , tako da mi je jasno da je većini ljudi važno samo da "drnda", potpuno je nebitno koliko kvalitetno (hello, stereo zvuk je izmišlje prijen par milenijuma!!! Muzika se NE SLUŠA na jednom uhu!!!). Izvinjavam se za off, morao sam!
Zaboravih da kažem da sam skoro "nakrcao" najnoviji "Shine a Light" live album Stonesa. Obožavam blues!!!

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

Njami
Mobil fan
Mobil fan

Post od Njami »

I kod mene se ubacilo jos nesto:Rokeri s Moravu,malo linkin parka,Bijelo Dugme,Bajaga,Dj Krmak i ostala opste popularna pop muzika (tipa Rijana...).2 najace pesme:RsM-Nindze kornjace i RsM-Senjorita porfavor.Miodrage srpski sine de nadje Vivaldija i Carmena Buranu?!
P.S.Ko je bese raznovrstan? :P
P.P.S.Vincent i ja sam to primetio.Mozda da bi na jedno uho culi okolinu,ko zna.

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:35

Post od dojlimi »

merima (krusevac), lepa ruznic, stela, viki, miki, niki, riki (martine brate shvati me) baba milanic, matici, ojdanic eros, silvana, sikica, stoja kaya,semsa,osman hadzic,sejo gay,seka aleksic, dara bubasvaba,mile kitic,jasar,saban,cane,lepi,prle,indy,zaba,ceca,cica,cuca,caca,ipce,sinak,roki,coa kaslu, metalika moj dobar drugar.................... jet-set rules.

sve osim ovoga!
A N D R O I D

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

eeeeeeeeejjjj,breeeeeeeeej...Ajs Nigrutin,Sky Wikler,Timbe i kamara sa nashe scene...Ima dosta i stranog hopa... :chytry:

Odgovori