kefalo, sad kad me podsjeti: ja kad sam god ubacivao sa diskova muziku u kompjuter gledao sam da nekako iskombinujem da ne bude najveći mogući bitrate (zbog jadnog hard diska), a da opet bude što veći, zbog kvaliteta. Dobro što si mi to pomenuo, sad uzeh da provjeravam kakvo je "stanje" po pitanju bitrate-a kod mene: prvo, na N91 nema da se provjeri bitrate

(ili sam ja glup), ali stanje je ovako Back in Black - 4:16 minuta = 10,5MB, Shake a Leg - 4:08 - 9,8MB. Mislim da je bitrate OK

Uglavnom kako se sjećam mi je bitrate u rasponu 192-320, mada ima i 128, 160 i tako. Mada, pošto mi je od 8GB "samo" 1,215 pjesama zauzelo 6,5-7GB, moguće da se tvoja "prozivka" nije odnosila na mene

Mada, morao sam da provjerim, osjetio sam se "prozvanim".
Inače, ja po PG redovno srećem ljude koji nose slušalicu (uglavnom od telefona) na jednom uhu, a druga visi

, tako da mi je jasno da je većini ljudi važno samo da "drnda", potpuno je nebitno koliko kvalitetno (hello, stereo zvuk je izmišlje prijen par milenijuma!!! Muzika se NE SLUŠA na jednom uhu!!!). Izvinjavam se za off, morao sam!
Zaboravih da kažem da sam skoro "nakrcao" najnoviji "Shine a Light" live album Stonesa. Obožavam blues!!!
Pozdrav!