Kombinacija muzike mi je super...
Muzika u vašem telefonu?
- kapoerista90
- Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Trenutno imam 170 pesama i to od: 50 Centa, Lliyd Banks, Coldplay, Busta Rhymes, Bob Sinclair, Beogradski sindikat, Bad Copy, Aerosoul, Alicia Keys, Amy Winwhouse, Deep Dish, Faithless, Fat Joe, Jay-Z, Kanye West, pa onda neke komercijalne hitove sto se vrte po kaficima i radio stanicama, Marko Nastic, RCHP
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
-
Sale_M
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Trenutno imam bas dosta muzike i to razne:Ibizza Trance Party,Arminn Van Buuren,Armand Van Helden,Astral Projection,Atb,Darude,David Guetta,Bob Sinclair,Bennasi Bros,Groove coverage,Nicklbeck,187,Cya,Bad Copy i neke stare a i nove domace pop hitove.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- kljun
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
radjen je update muzike u telefon, pa je sad ubaceno malo AC/DC, Rammstein-a, a tu je i stara muzika, tj. stari dobri techno.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- napalm death
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
Kad smo već kod toga - uz "neizbrisive": Sting, Dire Straits, Led Zeppelin, Pink Floyd, Deep Purple, Iron Maiden, Bob Dylan, Bruce Springsteen, Clapton, punkeri Clash, Ramones... ukupno oko hiljadu veoma raznovrsnih pjesama računajući i domaće: Bajaga, Perper, Rundek & Haustor... i najnovije ubačeno: Loreena McKennit! Ko je sad najraznovrsniji???!!!Phantom Lord napisao:Mislim da ja ipak ovde odnosim pobedu sto se tice raznovrsnosti muzike![]()
Pozdrav!
Poslednja izmena od Vincent u Ned, 27. Apr 2008. 01:27, izmenjeno 1 put ukupno.
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
- miodrage
- WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Verovatno sam ja najraznovrniji i najotkaceniji: DJ Krmak, razni DJ hitovi domace i strane muzike, Captain Jack, Carmina Burana (compljeto), Vivaldi, MC Hammer, Snow, Crvena jabuka, Djordje Balasevic...
And beat this - Laser Topalovic Brka - Mobilni telefon (to mi zvoni)
And beat this - Laser Topalovic Brka - Mobilni telefon (to mi zvoni)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Hmmmm.....da vidimo:
na BB Curvi
ima mix kojekakvih downer stvari tipa Draconian,Life Of Agony,Frank The Baptist<Block Out.....
na N91 8Gb ima stosta,uglavnom dominira melodic death metal...evo da navedemo Death,Dismember,In Flames,i slicno.....
Na Samsungu za sada samo mix dobrih funeral doom stvarcica tipa Kauan,Worship,Comatose Vigil,Uaral.....i Rain Delay za zvonce
Priznajem,nimalo raznovrsno,i nije me briga.......uskoro kompletne playliste idu u Funeral Doom i ostace tamo neko vreme
na BB Curvi
na N91 8Gb ima stosta,uglavnom dominira melodic death metal...evo da navedemo Death,Dismember,In Flames,i slicno.....
Na Samsungu za sada samo mix dobrih funeral doom stvarcica tipa Kauan,Worship,Comatose Vigil,Uaral.....i Rain Delay za zvonce
Priznajem,nimalo raznovrsno,i nije me briga.......uskoro kompletne playliste idu u Funeral Doom i ostace tamo neko vreme
Na creative apsolutni fus, neki densici iz 90tih, ima cak i 200 na sat, a na SE-u je odavno ista postava, toliko mi je komotna njegova memorija da i ne mjenjam toliko, mozda samo gipsy kingsi su novi.
Inace moram samo da primjetim da ovi klinci, toliko zarad optimalizacije memorije sasjeku bitrate da ta numera sa kvalitetnom opremom ne lici na nista, a sve to samo da bi navukli sto vise numera na postojecu memoriju

Inace moram samo da primjetim da ovi klinci, toliko zarad optimalizacije memorije sasjeku bitrate da ta numera sa kvalitetnom opremom ne lici na nista, a sve to samo da bi navukli sto vise numera na postojecu memoriju
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
kefalo, sad kad me podsjeti: ja kad sam god ubacivao sa diskova muziku u kompjuter gledao sam da nekako iskombinujem da ne bude najveći mogući bitrate (zbog jadnog hard diska), a da opet bude što veći, zbog kvaliteta. Dobro što si mi to pomenuo, sad uzeh da provjeravam kakvo je "stanje" po pitanju bitrate-a kod mene: prvo, na N91 nema da se provjeri bitrate
(ili sam ja glup), ali stanje je ovako Back in Black - 4:16 minuta = 10,5MB, Shake a Leg - 4:08 - 9,8MB. Mislim da je bitrate OK
Uglavnom kako se sjećam mi je bitrate u rasponu 192-320, mada ima i 128, 160 i tako. Mada, pošto mi je od 8GB "samo" 1,215 pjesama zauzelo 6,5-7GB, moguće da se tvoja "prozivka" nije odnosila na mene
Mada, morao sam da provjerim, osjetio sam se "prozvanim".
Inače, ja po PG redovno srećem ljude koji nose slušalicu (uglavnom od telefona) na jednom uhu, a druga visi
, tako da mi je jasno da je većini ljudi važno samo da "drnda", potpuno je nebitno koliko kvalitetno (hello, stereo zvuk je izmišlje prijen par milenijuma!!! Muzika se NE SLUŠA na jednom uhu!!!). Izvinjavam se za off, morao sam!
Zaboravih da kažem da sam skoro "nakrcao" najnoviji "Shine a Light" live album Stonesa. Obožavam blues!!!
Pozdrav!
Inače, ja po PG redovno srećem ljude koji nose slušalicu (uglavnom od telefona) na jednom uhu, a druga visi
Zaboravih da kažem da sam skoro "nakrcao" najnoviji "Shine a Light" live album Stonesa. Obožavam blues!!!
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
I kod mene se ubacilo jos nesto:Rokeri s Moravu,malo linkin parka,Bijelo Dugme,Bajaga,Dj Krmak i ostala opste popularna pop muzika (tipa Rijana...).2 najace pesme:RsM-Nindze kornjace i RsM-Senjorita porfavor.Miodrage srpski sine de nadje Vivaldija i Carmena Buranu?!
P.S.Ko je bese raznovrstan?
P.P.S.Vincent i ja sam to primetio.Mozda da bi na jedno uho culi okolinu,ko zna.
P.S.Ko je bese raznovrstan?
P.P.S.Vincent i ja sam to primetio.Mozda da bi na jedno uho culi okolinu,ko zna.
merima (krusevac), lepa ruznic, stela, viki, miki, niki, riki (martine brate shvati me) baba milanic, matici, ojdanic eros, silvana, sikica, stoja kaya,semsa,osman hadzic,sejo gay,seka aleksic, dara bubasvaba,mile kitic,jasar,saban,cane,lepi,prle,indy,zaba,ceca,cica,cuca,caca,ipce,sinak,roki,coa kaslu, metalika moj dobar drugar.................... jet-set rules.
sve osim ovoga!
sve osim ovoga!
A N D R O I D