Najcudniji nacin na koji vam je fon riknuo

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Dekysa
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 14. Apr 2007. 22:58

Post od Dekysa »

Ali sad barem svi znate da SE telefoni imaju najbolju plastiku, dokazano! Ko se ne slaže neka dođe na test u moju firmu! :lol:

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40

Post od Super Sayian »

Pa moj buraz kad je pravio zurku i sad on se olesio i ono lik zagubi negde fon u travi(mpx200)... uvece ljusne kisa xD on onako pijan ne zna sta se desava mene je mrzelo da idem naplje da ga trazim po kisi... sutradan bakuta ga nadje ne znam kako :O fon je bio sav u vodi susili smo ga oko 30 minuta prvi put nije hteo da upali kewa kaze sutite ga jos malo i je poslosamo kad ono posle 30 minuta fon se upali radio je kao nov al posle 1 godinu ga je izgubio u spaniji :angry:
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 17:43

Post od Njegovan »

Dekysa, А јел то у фирми се бесплатно разбијају телефони? :P Ако је тако ето мене. :)
МТЕЛ - СРПСКА МРЕЖА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ

blaster90
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jun 2007. 19:32
Kontakt:

Post od blaster90 »

Meni je pricao jedan lik sto radi u NIS-u, kako mu je iz dzepa kosulje ispao 5110(u vreme kad je bio hit) u cisternu sa sirovom naftom

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

Dekysa, a koja firma je u pitanju? Da nije Telenor-ov pogon za reciklažu starih telefona (uz otkupninu do 1500 dindži) :wink: :lol: :lol: :lol:

H2SO4 ne rastvara plastiku, tako da bi maska ostala verovatno čitava i da je bilo koji drugi model bio u pitanju, al zato od metalnih delova (uključujući tu i elektronske komponente)... "samo dugmići ostali..." :lol:

Još je samo "terminator 2" stradao na gori način!
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Ja predlazem da kod Dekishe testiramo Sirocco Gold- ako neko ima, a ne treba mu :)
Da vidimo da li je maska stvarno zlatna (pozlacena) ili nam uvaljuju neku kinesku bizuteriju.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Najjace je prosao ortak sa M55, znaci odemo na spens da on kupi M55 (mislim da je to bilo 2003) i lepo on pljune 200e za fon, sve super i odemo u obliznji kafic sednemo cackamo fon odusevljeni, kako je super itd, i na izlasku iz kafica on izvadi fon iz dzepa da pogleda koliko je sati i lepo M55 ispadne na prvi stepenik i nastavi do zadnjeg (nekih 10-15komada), posle ovog pada fon naravno rastavljen, baterija maska sve razbacano ali nista slomljeno, sastavimo ali nece da upali :blinky: , vratimo se u istu prodavnicu gde smo i pazarili, objasnimo sta je bilo, a serviser lepo odreze opravku od 50e posto naravno garancija od 6 meseci ne podrazumeva padove :smutny:
5130+Koss the plug....

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

evo da se pohvalim jutros sam se nesto iznervirao nesto zakocio W950 i lepo sam ga tresnuo od zid svom snagom.Telefonu je pukao ekran maska se rastavila jedino je ostao poklopac;)
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

jbt ja ne mogu da nadjem telefon, od sinoc ga nema uopste.. bojim se da ga nisam izgubio.. al kao da se secam da sam ga uneo u gajbu.. (nedostupan je).. :wacko: :wacko: :( :( :cry: :cry:
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

heh meni se to jednom desilo a telefon je stajao 4 dana u skolskom rancu jer sam ga na jednom od odmora stavio i on se ugasio a pronasao sam ga na casu fizickog :)

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

e ljudi nasao sam telefon!!! cale je jutros kada je isao na posao video da mi telefon stoji pored glave pa ga je sakrio.. uffff, premro sam.. i rekao mi je da mi je ovo za nauk.. al upravu je covek..
N-Naravno..!

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

gallee, to da te zajebava pošto si se vratio kući pijan, a :lol: :lol:

madness99, izvini druže ali ovo nie najčudniji nego najgluplji način na koji ti je telefon stradao :wacko: :( :angry:
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

znam da je najgluplji nego malo je falilo al nisam bacio jesam lud al posle nokie 5100 necu bacati nijedan sorry za off.By the way jednom prijatelju se desilo da mu je telefon upao u wc solju posle nuzde i ovaj budala ga izvadio.Telefon posle nije radio ...

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

E ako vas iznervira mob,evo kako ga mozete unistiti,ne moras vise da ga lupas o zid ili tako nesto,lepo uzmes blender,ukljucis i napravis..... :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=qg1ckCkm8YI
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

WOW strasno, ne mogu da verujem sta ljudi radi sa necim o cemu mi mastamo (bar ja).. :cry:
N-Naravno..!

LW_N73
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 02. Jul 2007. 11:55

Post od LW_N73 »

K700 mi je bio uklet! prvo mi ispadne iz dzepa dok sam vozio bajs, rikne mu nesto na zvucniku (ne zvucnik) za razgovor, popravim to, upadne mi u more (na 2metra), riknu sijalice, i o5 taj zvucnik, al ga ozivim, popravim sve to, dodjem u Bg, zvoni mi na casu, uzme ga profanka na nedelju dana, vrati ga i posle 2 meseca mi ga neko zabode iz dzepa u jakni.
inace, ni jedan drugi nije imao ni ogrebotinu, bas pazim na fon.

inace, ovaj lik je mentalno poremecen! majmun. ocu ja iPhone! (moja devojka ga dobija vrlo uskoro, pa cu ga "pozajmiti" na par dana)
Poslednja izmena od LW_N73 u Sub, 25. Avg 2007. 12:15, izmenjeno 1 put ukupno.

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Njegovan »

Andrijano, Ала га смрска. :o Не могу да вјерујем да оста само од њега она прашина. :blinky: :blinky:

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Njegovan, a sto ne mozes da verujes?Pa ta seciva u blenderu su od nerdjajuceg celika vrlo velike specificne mase-gustine...vrte se brzinom od nekoliko hiljada obrtaja u minuti(n*1000 rpm)...a i phone je samo ud plastike i ostalih sitnih delica....probajte da stavite bilo koju kinder igrackicu u blender(probao ono slonce od cvrste plastike)i dobio sam sareni prah...
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Njegovan »

kljaja, Па ти си си луда. :wink: :wink: Гдје ћеш са тим експериментисати у кућном амбијенту. :shock:

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

E jadan iPhone sta mu sve ne rade,prvo ga grebali, bacali sad ga miksaju,strasna tortura :)
Inace onaj blender je strasna sprava da ima kod nas odmah bi ga kupio.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Odgovori