Najcudniji nacin na koji vam je fon riknuo
- Super Sayian
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
Pa moj buraz kad je pravio zurku i sad on se olesio i ono lik zagubi negde fon u travi(mpx200)... uvece ljusne kisa xD on onako pijan ne zna sta se desava mene je mrzelo da idem naplje da ga trazim po kisi... sutradan bakuta ga nadje ne znam kako :O fon je bio sav u vodi susili smo ga oko 30 minuta prvi put nije hteo da upali kewa kaze sutite ga jos malo i je poslosamo kad ono posle 30 minuta fon se upali radio je kao nov al posle 1 godinu ga je izgubio u spaniji 

Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob
Dekysa, a koja firma je u pitanju? Da nije Telenor-ov pogon za reciklažu starih telefona (uz otkupninu do 1500 dindži)
H2SO4 ne rastvara plastiku, tako da bi maska ostala verovatno čitava i da je bilo koji drugi model bio u pitanju, al zato od metalnih delova (uključujući tu i elektronske komponente)... "samo dugmići ostali..."
Još je samo "terminator 2" stradao na gori način!

H2SO4 ne rastvara plastiku, tako da bi maska ostala verovatno čitava i da je bilo koji drugi model bio u pitanju, al zato od metalnih delova (uključujući tu i elektronske komponente)... "samo dugmići ostali..."

Još je samo "terminator 2" stradao na gori način!
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Najjace je prosao ortak sa M55, znaci odemo na spens da on kupi M55 (mislim da je to bilo 2003) i lepo on pljune 200e za fon, sve super i odemo u obliznji kafic sednemo cackamo fon odusevljeni, kako je super itd, i na izlasku iz kafica on izvadi fon iz dzepa da pogleda koliko je sati i lepo M55 ispadne na prvi stepenik i nastavi do zadnjeg (nekih 10-15komada), posle ovog pada fon naravno rastavljen, baterija maska sve razbacano ali nista slomljeno, sastavimo ali nece da upali
, vratimo se u istu prodavnicu gde smo i pazarili, objasnimo sta je bilo, a serviser lepo odreze opravku od 50e posto naravno garancija od 6 meseci ne podrazumeva padove 

5130+Koss the plug....
znam da je najgluplji nego malo je falilo al nisam bacio jesam lud al posle nokie 5100 necu bacati nijedan sorry za off.By the way jednom prijatelju se desilo da mu je telefon upao u wc solju posle nuzde i ovaj budala ga izvadio.Telefon posle nije radio ...
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
E ako vas iznervira mob,evo kako ga mozete unistiti,ne moras vise da ga lupas o zid ili tako nesto,lepo uzmes blender,ukljucis i napravis.....
http://www.youtube.com/watch?v=qg1ckCkm8YI

http://www.youtube.com/watch?v=qg1ckCkm8YI
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
K700 mi je bio uklet! prvo mi ispadne iz dzepa dok sam vozio bajs, rikne mu nesto na zvucniku (ne zvucnik) za razgovor, popravim to, upadne mi u more (na 2metra), riknu sijalice, i o5 taj zvucnik, al ga ozivim, popravim sve to, dodjem u Bg, zvoni mi na casu, uzme ga profanka na nedelju dana, vrati ga i posle 2 meseca mi ga neko zabode iz dzepa u jakni.
inace, ni jedan drugi nije imao ni ogrebotinu, bas pazim na fon.
inace, ovaj lik je mentalno poremecen! majmun. ocu ja iPhone! (moja devojka ga dobija vrlo uskoro, pa cu ga "pozajmiti" na par dana)
inace, ni jedan drugi nije imao ni ogrebotinu, bas pazim na fon.
inace, ovaj lik je mentalno poremecen! majmun. ocu ja iPhone! (moja devojka ga dobija vrlo uskoro, pa cu ga "pozajmiti" na par dana)
Poslednja izmena od LW_N73 u Sub, 25. Avg 2007. 12:15, izmenjeno 1 put ukupno.
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
Njegovan, a sto ne mozes da verujes?Pa ta seciva u blenderu su od nerdjajuceg celika vrlo velike specificne mase-gustine...vrte se brzinom od nekoliko hiljada obrtaja u minuti(n*1000 rpm)...a i phone je samo ud plastike i ostalih sitnih delica....probajte da stavite bilo koju kinder igrackicu u blender(probao ono slonce od cvrste plastike)i dobio sam sareni prah...
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800