Da li vam smeta pregledanje telefona?
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
ja nemam problem sa devojkom da mi ceprka po fonu jer sam 100% cist ali nije mi lepo recimo da mi cita poruke mada ponavljam nemam sta da krijem...ja nicije poruke na tudjim fonovima ne citam niti me to zanima uopste...devojke su cudna sorta 

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
Pa i okupljali su se(ja na zalost nisam), a i dost njih se poznaje... Ja se recimo druzim sa madnessom99, zato sto je on iz Sapca, inace bih se druzio i sa drugima, ima ovde ekstra likova...
Mislim Miskoni je covek koji ima takve zivce
Ja bih poludeo da sredjujem ovaj sajt. Stvarno mu treba dati nobelovog oskara(danas drug lupio na treningu, kad se nisam pocepao...)
Voleo bih i da upoznam green-a, ali on je u Australiji...
Onda, gargamela jako cenim, mnogo mi je pomogao pri izboru slusalica, kao i phantom lord, dream wawer... miodrage mi uvek lepo odgovara, i uvek je spreman da odgovori... fain2daniel takodje... Dexter i Akki recimo imaju slican nacin razmisljanja kao ja, i mnoooogo znaju... Masterokrata i vincent su mi isto ekstra likovi, jer postuju druge... Onda Venom, mikelle... Lobachewsky... Mclarena ni da ne pominjem, sa njim sam ekstra... Lomnica_city... gajic_ivan... jones....
Zao mi je sto sam nekoga sigurno izostavio, ali ima jos mnogo onih koji slicno misle kao i ja, i koje jako, jako postujem(stvarno zive enciklopedije sto se tice telefona)
Iskreno, najmanje mi se svidja ekipa koja je u operateri podforumu... Svi su najpametniji, svi najbolje znaju, i naravno nikoga ne interesuje tudje misljenje... Inace, imaju prosecan iq preko 200
Mada, naravno ima i izuzetaka... Neke od njih sam pomenuo gore...
Iskreno, mislim da ni na jednom forumu nije ovako dobra ekipa kao ovde. Zaista ima jako mnogo dobrih ljudi. Mada, da budem iskren, malo me brine sto nema novih clanova koji su dosta aktivni, uglavnom su stariji clanovi u pitanju(koji su na forumu bar godinu dana)
Mislim Miskoni je covek koji ima takve zivce

Voleo bih i da upoznam green-a, ali on je u Australiji...
Onda, gargamela jako cenim, mnogo mi je pomogao pri izboru slusalica, kao i phantom lord, dream wawer... miodrage mi uvek lepo odgovara, i uvek je spreman da odgovori... fain2daniel takodje... Dexter i Akki recimo imaju slican nacin razmisljanja kao ja, i mnoooogo znaju... Masterokrata i vincent su mi isto ekstra likovi, jer postuju druge... Onda Venom, mikelle... Lobachewsky... Mclarena ni da ne pominjem, sa njim sam ekstra... Lomnica_city... gajic_ivan... jones....
Zao mi je sto sam nekoga sigurno izostavio, ali ima jos mnogo onih koji slicno misle kao i ja, i koje jako, jako postujem(stvarno zive enciklopedije sto se tice telefona)
Iskreno, najmanje mi se svidja ekipa koja je u operateri podforumu... Svi su najpametniji, svi najbolje znaju, i naravno nikoga ne interesuje tudje misljenje... Inace, imaju prosecan iq preko 200

Mada, naravno ima i izuzetaka... Neke od njih sam pomenuo gore...
Iskreno, mislim da ni na jednom forumu nije ovako dobra ekipa kao ovde. Zaista ima jako mnogo dobrih ljudi. Mada, da budem iskren, malo me brine sto nema novih clanova koji su dosta aktivni, uglavnom su stariji clanovi u pitanju(koji su na forumu bar godinu dana)
iPhone + CX300
Njegovan, Alien, nekolicina ljudi sa foruma se i okupila nekoliko puta,u Beogradu normalno,jer je vecina clanova iz BGD-a,mislim da ste pogledali temu na tu temu
Alien, pa da me upoznas mozda bi i mogao,jer dolazim za nedelju dana u Srbiju,ostajem mesec i po,mada bicu dosta tanak sa slobodnim vremenom.........Prica je mozda za temu druge vrste.

Alien, pa da me upoznas mozda bi i mogao,jer dolazim za nedelju dana u Srbiju,ostajem mesec i po,mada bicu dosta tanak sa slobodnim vremenom.........Prica je mozda za temu druge vrste.
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
Alien je u pravu...uglavnom su ok likovi na forumu inace vise o okupu ovde 

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
Ja moram da se ponovim i nadovezem na nesto sto je miodrage rekao.Ranije sam mrzeo kad mi neko nestrucan cacka po telefonu,sada vise tih problema nemam sa e61.Dam ga svakom ko mi potrazi i bude mi vracen u roku od 2 sekunde sa pitanjem 'a sta ovde da pritisnem ili sta ce ti ovoliki brojevi na telefonu'
Retko ko iz prve pogodi dugme za meni,uglavnom se prvo uhvate za joystick ili za mail dugme,to im je zanimljivo.
E dok sam imao 6630,na njemu je vazilo da se crvenim tasterom program samo baca u pozadinu,ne gasi se kao na symb 9.Tako da sam,posto neki nisu culi za multitasking,mogao da vidim sta su sve brljali i uglavnom su to bile poruke

Retko ko iz prve pogodi dugme za meni,uglavnom se prvo uhvate za joystick ili za mail dugme,to im je zanimljivo.
E dok sam imao 6630,na njemu je vazilo da se crvenim tasterom program samo baca u pozadinu,ne gasi se kao na symb 9.Tako da sam,posto neki nisu culi za multitasking,mogao da vidim sta su sve brljali i uglavnom su to bile poruke

- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Njegovan, to se ne instalira, tako je bilo u ranijim verzijama OS-a. Na N70 se pomoću Menu tastera aplikacije ostavljaju u pozadini. 

● PRAVILA FORUMA ●
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Да пробам ћирилицом?
У ранијим верзијама Симбијана (закључно са в8.0а), притиском на црвену слушалицу активни програм је одлазио у позадину, није се искључивао. Тако си могао да видиш шта је све неко покретао јер је све остајало активно у позадини. Од верзије 8.1 (коју има Н70) притиском на црвену слушалицу активни програм се гаси. Да би се програм "послао" у позадину треба притиснути "Мени" тастер два пута.
Да ли си мислио на ово или сам џабе куцао?

У ранијим верзијама Симбијана (закључно са в8.0а), притиском на црвену слушалицу активни програм је одлазио у позадину, није се искључивао. Тако си могао да видиш шта је све неко покретао јер је све остајало активно у позадини. Од верзије 8.1 (коју има Н70) притиском на црвену слушалицу активни програм се гаси. Да би се програм "послао" у позадину треба притиснути "Мени" тастер два пута.
Да ли си мислио на ово или сам џабе куцао?

● PRAVILA FORUMA ●