Da li vam smeta pregledanje telefona?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima

Да ли вам смета прегледање телефона од стране момка или дјевојке?

Glasanje se završava Pet, 16. Nov 2007. 11:12

Да
28
67%
Не
14
33%

Ukupno glasova: 42

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

ja nemam problem sa devojkom da mi ceprka po fonu jer sam 100% cist ali nije mi lepo recimo da mi cita poruke mada ponavljam nemam sta da krijem...ja nicije poruke na tudjim fonovima ne citam niti me to zanima uopste...devojke su cudna sorta :wacko:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 17:43

Post od Njegovan »

Видим стално спомињете да није проблем дати телефон људима са форума да погледају. Па јел се вас доста познаје одавде са форума или сте се негдје окупљали. :)
МТЕЛ - СРПСКА МРЕЖА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Pa i okupljali su se(ja na zalost nisam), a i dost njih se poznaje... Ja se recimo druzim sa madnessom99, zato sto je on iz Sapca, inace bih se druzio i sa drugima, ima ovde ekstra likova...

Mislim Miskoni je covek koji ima takve zivce :blinky: Ja bih poludeo da sredjujem ovaj sajt. Stvarno mu treba dati nobelovog oskara(danas drug lupio na treningu, kad se nisam pocepao...) :lol:
Voleo bih i da upoznam green-a, ali on je u Australiji...
Onda, gargamela jako cenim, mnogo mi je pomogao pri izboru slusalica, kao i phantom lord, dream wawer... miodrage mi uvek lepo odgovara, i uvek je spreman da odgovori... fain2daniel takodje... Dexter i Akki recimo imaju slican nacin razmisljanja kao ja, i mnoooogo znaju... Masterokrata i vincent su mi isto ekstra likovi, jer postuju druge... Onda Venom, mikelle... Lobachewsky... Mclarena ni da ne pominjem, sa njim sam ekstra... Lomnica_city... gajic_ivan... jones....

Zao mi je sto sam nekoga sigurno izostavio, ali ima jos mnogo onih koji slicno misle kao i ja, i koje jako, jako postujem(stvarno zive enciklopedije sto se tice telefona)

Iskreno, najmanje mi se svidja ekipa koja je u operateri podforumu... Svi su najpametniji, svi najbolje znaju, i naravno nikoga ne interesuje tudje misljenje... Inace, imaju prosecan iq preko 200 :lol:

Mada, naravno ima i izuzetaka... Neke od njih sam pomenuo gore...

Iskreno, mislim da ni na jednom forumu nije ovako dobra ekipa kao ovde. Zaista ima jako mnogo dobrih ljudi. Mada, da budem iskren, malo me brine sto nema novih clanova koji su dosta aktivni, uglavnom su stariji clanovi u pitanju(koji su na forumu bar godinu dana)
iPhone + CX300

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Njegovan, Alien, nekolicina ljudi sa foruma se i okupila nekoliko puta,u Beogradu normalno,jer je vecina clanova iz BGD-a,mislim da ste pogledali temu na tu temu 8)

Alien, pa da me upoznas mozda bi i mogao,jer dolazim za nedelju dana u Srbiju,ostajem mesec i po,mada bicu dosta tanak sa slobodnim vremenom.........Prica je mozda za temu druge vrste.

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Green, Jer ce i autic da ti stigne u srbiju,ako stigne javi se da ga pogledam uzivo.Inace stvarno treba otvoriti novu temu za ovo...
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Alien je u pravu...uglavnom su ok likovi na forumu inace vise o okupu ovde 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

vostezmaj, nazalost,autic je nekako prevelik da stane u putnu torbu,nisam nasao nacin kako da ga upakujem,mozda sledeci put... :wink: :D ...kad budem imao love da ga doteram u kontejneru... :roll: :roll: :D

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Green, Ok mozda neki drugi put,stvarno bi voleo da ga vidim uzivo.Mozda se i setim opklade,pa ti skratim muke,pa nemoras da ga vracas nazad :D :D :D
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

vostezmaj, uhh toga se nisam setio :oops: nema nista od slanja auta u Srbiju,hehehe... :wink: :D A mozda me i orobe negde na putu neki sabani ili auto-mafija i ode moj Holdencic u lepu m...To nikako :uhuh:

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Njegovan »

Ко зна можда се и ја будем једно видјео са вама. :D Јест да сам ја мало даље од БГ али шта је ту је. :lol:

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

ne podnosim kad mi neko brlja po telefonu. prvo zbog poruka, koje nemam naviku da brisem, onda zbog galireje, ostalo je manje vise ne bitno. isti slucaj i sa PC/lap-top. chatt history, slike itd :wink: sto se tice clanova foruma, nikad mi niej problem da dam nekom telefon da se igra.. :)

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Ja moram da se ponovim i nadovezem na nesto sto je miodrage rekao.Ranije sam mrzeo kad mi neko nestrucan cacka po telefonu,sada vise tih problema nemam sa e61.Dam ga svakom ko mi potrazi i bude mi vracen u roku od 2 sekunde sa pitanjem 'a sta ovde da pritisnem ili sta ce ti ovoliki brojevi na telefonu' :lol:
Retko ko iz prve pogodi dugme za meni,uglavnom se prvo uhvate za joystick ili za mail dugme,to im je zanimljivo.
E dok sam imao 6630,na njemu je vazilo da se crvenim tasterom program samo baca u pozadinu,ne gasi se kao na symb 9.Tako da sam,posto neki nisu culi za multitasking,mogao da vidim sta su sve brljali i uglavnom su to bile poruke :)

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Njegovan »

Phantom Lord, Добра стваг да видиш гдје је ко улазио и шта радио. :wink: Како и шта треба урадити да се то инсталира?

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Njegovan, to se ne instalira, tako je bilo u ranijim verzijama OS-a. Na N70 se pomoću Menu tastera aplikacije ostavljaju u pozadini. :wink:

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Njegovan »

Miškoni, брате ништа те нисам разумио. :smutny: Хајд мало боље појасни. :wink:

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Да пробам ћирилицом? :roll:

У ранијим верзијама Симбијана (закључно са в8.0а), притиском на црвену слушалицу активни програм је одлазио у позадину, није се искључивао. Тако си могао да видиш шта је све неко покретао јер је све остајало активно у позадини. Од верзије 8.1 (коју има Н70) притиском на црвену слушалицу активни програм се гаси. Да би се програм "послао" у позадину треба притиснути "Мени" тастер два пута.

Да ли си мислио на ово или сам џабе куцао? :wink:

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

he to je bila dobra opcija za prepisvanje npr ja sam koristio n-gage kao "digitron" a cim prodje nastavnik ja ukljucim puskince
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Njegovan »

Miškoni, Нисам опет разумио како да активирам то чудо. :smutny: Нема везе.

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Ne mozes da aktiviras to cudo jer je to na starijim symbianima bilo kao sto je Miskoni rekao sa в8.0а .Znaci ne moguce je tako nesto na N70 ti treba da kliknes dva puta na MENU ako sam i ja dobro razumeo.Jel sad jasnije Njegovan
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Njegovan »

madness99, Нема везе. Ако ја то не могу активирати онда ми није више важно. :wink:

Odgovori