Pa svrha je,barem koliko ja vidim,u tome da se malo razonodimo i iznesemo svoja misljenja,malo tracharimo,i u svemu tome dovedemo sebe mozda do zaklucka da nije sve u napretku.Mislim,super,napredak je neizbezan,ali nije dobar ako se ugnjezdi u mozak sa tim "moram,moram" tempom.Znaci,treba se osvrnuti i videti koliko nam zaista trebaju neke stvari,a koliko ih zelimo samo da bismo mogli reci da ih imamo,jer tamo negde na nekom bilbordu pise da bez toga i toga prosto nisi kul
Svrha je da se jednog dana ne probucis sa skoro 40 godina i shvatis da si tolike pare bacio na gluposti koje i ne koristis,da si od iste sume mogao da imas pola novca za pristojan stan ili nesto slicno.Evo ja sam pravio racunicu i shvatio da sam na kojekakve gedzete,sto sebi sto bivsoj zeni,u zadnjih 5 godina potrosio priblizno oko 10000 eura!!!

Jasno je da jedan deo toga ne koristim jer je kupljen sada vec bivsoj zeni,ali od onoga sto je bilo kod mene i proslo kroz moje ruke,na kraju koristim samo solidan mobilni,mp3 plejer i laptop,sve zajedno u vrednosti od jedva nesto preko 1500 eura.....Znaci ostale pare bacene....
Eto,meni je ova tema recimo pomogla da shvatim da nekih stvari prosto trebam da se odreknem jer me cine srecnim samo trenutno,ne trebaju mi,a finansijski me upropascavaju....I to je valjda nesto?