Sta je vama na telefonu najvaznije?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Poslednjih, skoro pola godine, mi vise nista nje bitno osim poruka i poziva,ali nista.Toliko sam se ''ohladio'' od mobitela da se prosto zabrinem. :D
Ozbiljno,potpuno mi je svejedno,sve vise se nosim mislju da pokusam nabaviti sebi jedan 6310i najvise zbog baterije i da se potpuno iskljucim iz razmisljana o kupovini novog telefona i da samo pratim mobilno trziste i desavanja na njemu posto je to ipak mi zanimljivo a ostalo batalim.
Neverovatno koliko se bolje osecam a i misli su mi okrenute na mnogo bitnije stvari i korisnije.
Voleo bih da ova faza potraje.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Vidi, hiljadu puta sam razmišljao da sve "otkačim" i lepo na buvljaku kupim moje omiljeno "svinjče" Sonyericsson t20s, ili Samsung E2370 (zbog baterije, da što manje kontakta s telefonom imam :D )...
Ne može tako, realnost je drukčija, samo sve treba svesti na realne potrebe :)
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

Meni je padalo na pamet za sta koristimo smart telefone? Ja moj telefon koristim da proverim i posaljem mail ako me mrzi da vucem notebook, pozivi, poruke, gps s vremena na vreme, igranje sa sredjivanjem desktopa i to je to. I pokusao sam par puta da odustanem od smart telefona jel mi oduzima dosta vremena al ne ide :D

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Wicker Man
Тако и треба, а новац који би се потрошио на куповину може се уложити у нешто вредније...

Код мене је кључни фактор шта оператер има да понуди уз тарифу до 2 хиљаде месечно. Минуте и поруке потрошим док си рек`о "ш`а би". :disgust:
Обично уговор истиче током лета, тад не знам где ми је глава а камоли паре :D
Слобода или смрт

Demian
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 26. Apr 2006. 18:37
:: Samsung NOTE 9

Post od Demian »

Ista smo mi vrsta, mozda neko od nas ima manje a neko vise sredstava za kupovinu u sustini imamo ista razmisljanja! :wink: Mozda mozemo da napravimo malu pauzu i da probamo da pobegnemo od svega ovoga ali vrlo brzo se kad tad vracamo u ovaj svet.Ja to iz licnog iskustva jedan preprodavac koji mi redovno guli kozu sa ledja (naravno ne svojom krivicom) kaze da ja nisam normalan koliko cesto menjam telefone !!!Mislim da postoji bolest za takvo nesto!!! :oops: Sory za off
>> N7100 <<

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Najbitnije stvari su mi: iPhone :D i to je to :P Mislim da je time sve receno :lol: :lol:
Ok, salu na stranu, mada nije uopste daleko od istine - treba mi WiFi, TS koji lepo i brzo reaguje, dobar web browsing, par kvalitetnih igrica, mjuza, GPS, i gomila aplikacija, da ne nabrajam.
Elem, iako i mene ponekad smori da se svaki dan bakcem sa time, uspeo sam da svedem to na pristojnih 2-3 sata dnevno, pri cemu najvise ode na forume. Sve ostalo sredim za 20-30 min max.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

Evo, da se i ja ukljucim! :oops:
Bar meni, osim poziva i poruka (vise pozivi) najvaznije mi je primanje i slanje email-a, malo surfovanja po netu, citanje office i pdf dokumenata i naravno veoma jaka baterija! 8) 8) Kameru i ne koristim, al' stvarno ne pamtim kad sam je koristio, mozda jednom u 2 meseca u proseku! :oops: :oops:

MadScientist
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 28. Maj 2010. 14:17
:: Alcatel OT 995
:: Nextbook Premium7 SE
Kontakt:

Post od MadScientist »

Vazno je da po necem specijalan :D

Pre par dana tu je bio P790 telefon sa projektorom (prodat na k/p), WG3 King Series kojem baterija traje po mesec dana, a uskoro dolazi sluzbeni telefon F170 sa 4 sim kartice....

Sve u svemu, "kinezi" obavljaju posao odlicno. Dovoljan je WiFi, 3,5mm audio izlaz i to je to :)
WG3 Quad Band Dual SIM Card TV Mobile Phone With JAVA and WI-FI Black

Odgovori