Haha, to za maske je malo komlikovanije. Treba mi umetnik i oprema koju on zna da koristi... A za sluske mi treba samo lemilica i par sitnica koje mozes bilo gde nabaviti
Ne garantujem za adapter, posto je on tamo sad u frci, ima neki kamp, pa pojma nemam da li ce stici da ide do grada, mada bilo bi glupo da ne moze, to je 15 minuta. Javicu ja ako bude nesto, sacekaj samo par dana...
Lomnica_city, ala me nahvali covece
Ovaj, eto, dobio si i racun, pa ako nesto ne valja skokni do Uppsal-e pa reklamiraj
E
b_udder, pa jedna od tih ideja ce biti sprovedena u delo kad-tad.
Ozbiljano sam razmisljao da uradim (napisem) knjigu! Pazi, ljudi kod nas pojma nemaju o mobilnim telefonima,pa mi je palo na pamet da sklopim sve 'tehnologije' koje se koriste - na jedno mesto (bt,ir,baterije,ekrane,zvuk,softver,memorije itd.), a takodje i brendove sa najpopularnijim modelima, i sa nekom pricicom o svakom + specifikacija! To bi bio odlican prirucnik prodavcima! Da bar nesto saznaju...
Cak sam i trazio ko ce to da stampa,ali nista od toga. Problem- trebaju PARE! Idem od prodavnice do prodavnice mobilnih i trazim pare za reklamu u knjizi! Ha! zar nije genijalno...

...shit happens... keep d smile!