Konacno dobre slusalice, al ne od vas

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Haha! Napisi joj na papir "Nokia AD-15" pa neka pokazuje po prodavnicama! Sigurno ce neko znati... :) :)
...shit happens... keep d smile!

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

blade_bre, mada i napolju se desava da te gledaju "belo" kad im kazes ad-15 :D :D ..... ne znam za druge zemlje, ali kad sam bio u Belgiji iznenadio sam se koliko prodavci po komjuterskim radnjama nemaju pojma sta prodaju ..... a sada kada su meni trazili ad-15 u nekim radnjama isto nisu imali pojma sta je to ....... ma Evropljani :D

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

:wink: Pa toga se i plašim, ne zbog žene (hoho) nego mi nije jasno što je to tolika MISTERIJA??????, par cm kablova, mislim... :o Danas mi ovaj u Nokii gleda u katalog, mmmmmmm, nemamo AD-15 ali imamo AD-13 i AD-14, pa ja reko', to je to, samo su malo izmenili brojeve zbog istočnog tržišta, ali ne lezi vraže, kad sam posle proverio na netu, to su neke antene za kola. :shock:

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od blade_bre »

Haha pa probaj sa tim... Ko zna sta ce ispasti.

b_udder, Vlada Zem, ajde da mi pocnemo da PRAVIMO te adaptere. Mogli bi fino da zaradimo.

1. Slusalice od kineza 150din (za konektor)
2. Zenska bananica 50din
3. 7cm kabla 1din

Sve zajedno 201 din.

Lemilicu pozajmimo.... Ili mozda neko ima (moj cale, mogao bi da mi da...)

Zarada po komadu cirka 1799din ako ide po ceni od 2000!
Meni 1000, a vi delite ostatak. (moja ideja!)

:P 8)

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Lako tebi da se zezaš :P :P :P , mada nije loša ideja, pa znaš koliko Nokijevaca bi dušu prodalo za to, samo da znaju koja je (eeeeej) razlika (ja ne znam, ali he-he-he pretpostavljam, znam kako je kod drugih uređaja iiiiiiiiihhhhhh, drastična razlika), koliko uzima ćale :o za lemilicu??? Ma lepo vama da se zafrkavate, ja sam deadly ozbiljan, ubiću.

Ne stvarno, LJUDI, ako NEKO ima bilo kakvu informaciju/ideju, ja stvarno ne znam više, kako pronaći AD-15, ja klečim, molim, podelite to sa mnom, već sam na granici razuma da uzmem WSE. :cry: :cry: :cry:

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od blade_bre »

Drug mi dolazi iz svedske za 5-6 dana. Pitacu ga da kupi tamo jedan... Ozbiljno hoces? Nije prob...
Ne garantujem nista, posto ne znam da li ce biti free da ode do grada, ali najverovatnije nece biti problem...

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Pa ozbiljno hoću, pa to je super. Nije frka kinta niti mesto isporuke, pa ti mi dođeš kao Dobri Samarićanin (ne mogu da verujem), e jel' stvarno ozbiljno? :blinky:

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ma ozbiljan je blade_bre,pa meni je licno"teglio"jedan iz Svedske,super je drug i nece te zeznuti!! :wink: Sutra idem kuci (pocinje sezona na sarana ako se ne varam,a ne da mi se pecaaaa) :o pa cu vam ujedno i javiti utiske o AD-15+Sony za dan-dva (prvo testiram devojcicu,tek cu posle slusalice)! :wink:
Pozdrav 8)

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Jaaaoooo, pecanje sa dobrim sluškama u uvetu, pivo..., bože, hvala što postojimo, ale ale. :D :D :D

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Njet pivo,samo sok! :wink: Ali zato sad stigla nova oprema za pecanje (al sad bas profi 3.60m,3lb,baitrunner-i...) i bice uzivanje,jer ionako nije pravi ribolovac onaj koji otvori vrata od auta pa pusti da tresti muzika,bice interesantno isprobati adapter i slusalice u"terenskim uslovima"! :D :lol:
Pozdrav 8)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

blade_bre, pa ti uvek imas neke ideje za zaradu, a onda se ucutis ;) ..... kao za one maske :D :D

pozdrav...

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od blade_bre »

Haha, to za maske je malo komlikovanije. Treba mi umetnik i oprema koju on zna da koristi... A za sluske mi treba samo lemilica i par sitnica koje mozes bilo gde nabaviti :)

Ne garantujem za adapter, posto je on tamo sad u frci, ima neki kamp, pa pojma nemam da li ce stici da ide do grada, mada bilo bi glupo da ne moze, to je 15 minuta. Javicu ja ako bude nesto, sacekaj samo par dana...

Lomnica_city, ala me nahvali covece :oops: :oops:
Ovaj, eto, dobio si i racun, pa ako nesto ne valja skokni do Uppsal-e pa reklamiraj :wink:

E b_udder, pa jedna od tih ideja ce biti sprovedena u delo kad-tad. 8)

Ozbiljano sam razmisljao da uradim (napisem) knjigu! Pazi, ljudi kod nas pojma nemaju o mobilnim telefonima,pa mi je palo na pamet da sklopim sve 'tehnologije' koje se koriste - na jedno mesto (bt,ir,baterije,ekrane,zvuk,softver,memorije itd.), a takodje i brendove sa najpopularnijim modelima, i sa nekom pricicom o svakom + specifikacija! To bi bio odlican prirucnik prodavcima! Da bar nesto saznaju... :D :D
Cak sam i trazio ko ce to da stampa,ali nista od toga. Problem- trebaju PARE! Idem od prodavnice do prodavnice mobilnih i trazim pare za reklamu u knjizi! Ha! zar nije genijalno... 8)

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Pa nadji nekog sponzora ili sponzoricu :wink: ,ali ako nemas para,onda otvori sajt,objavi knjigu,malo se reklamiraj,otvori racun u banci,i tu elektronsku knjigu prodaj na sajtu.Bolja fora,a
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Za blade_bre stopiraj adapter (hvala ti k'o bratu :wink: ) danas sam prelomio, uzimam WSE. Ne vredi, ovi problemi na trećoj S40 su izgleda baš žestoki, dobili su crveni karton barem na godinu dana :dry: :dry: :dry: Srce me boli.[/b]

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

@blade_bre, Nemoj tako detaljno da opisujes tu tvoju knjigu, bar ne javno, maznuce ti neko ideju :wink: a dovoljno je samo da cita postove na ovom forumu, uradi copy/paste i eto materijala za knjigu! :D I to u vise tomova!!! :D :lol: :D

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

blade_bre, pa ja sam umetnik :D ...... sto se tice knjige .... jednostavnije ti je da prevedes onu "OReilly Nokia Smartphone Hacks" :D ..... a postovi ..... meni nestaju samo tako .... ali trudim se da se ne nerviram :D

pozdrav...

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od blade_bre »

b_udder, kakva je to knjiga ?? Gde to da nabavim? Ima u digitalnom formatu?
Inace ne zanima me ta varijanta da budem narodnjak, hocu da uradim nesto svoje makar bilo fush!! :)

Koren, nemoj da krades, znacu da si ti ako vidim knjigu negde !! :wink:

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

blade_bre, mogu ti poslati ..... ima oko 11MB ... :)

narodnjak? :?

pozdrav...

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od blade_bre »

Vlada Zem, opusteno bre, pa sta je tesko kupiti i doneti parce kabla. Nije to televizor... 8)

b_udder, jel znas neki narodnjak, a da nije iskopiran ? (mozda nesto staro, ali mi zivimo u urbanom svetu, tako da...).
Pa hajd., posalji mi na mail... pa cu skinuti kod devojke, ona ima adsl... fala :)

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Evo probao sam AD_15 juce ali na brzaka samo na jednoj pesmi i ono je SUPER!!Nisam primetio neko puckanje samo da ima malo jaci bass,ali to nije ni cudo s obzirom da su neke jeftine Sony Clip-on slusalice u pitanju,sa nekim kvalitetnijim"bubicama"ce verovatno biti bolje i cuti se jos jace ali i ovo je dovoljno,bar ne mogu da spadnu kad sam na pecanju pa stalno nesto cackam a i od bubica bole usi posle par sati,od ovih ne!
Pozdrav 8)

Zaključana tema