bluetooth tastatura za symbian tel.
bluetooth tastatura za symbian tel.
Da li je neko koristio bt tast. sa symbian telefonom? Da li se isplati uzeti tako nesto?
Na nekom proslom sajmu sam video nesto slicno, ali je upitanju bio PDA i ne bt vec ir tastatura. Na pitanje da li to moze da radi sa mojim telefonom(tada sam imao 3650) prodavac me je pogledao belo i rekao da ne zna!
Gde tako nesto moze da se nadje i da li je kompatibilno sa symbian oper.sis. ?
Na nekom proslom sajmu sam video nesto slicno, ali je upitanju bio PDA i ne bt vec ir tastatura. Na pitanje da li to moze da radi sa mojim telefonom(tada sam imao 3650) prodavac me je pogledao belo i rekao da ne zna!
Gde tako nesto moze da se nadje i da li je kompatibilno sa symbian oper.sis. ?
- gajic_ivan
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
- :: iPhone 7 Plus
- Kontakt:
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07
Ej nisam videla u prodavnici, nego kod komsije koji inace zivi u Becu i svako leto je ovde...pricali smo o 6630 i on mi je onda pokazao svoj fon i izmedjuostalog ono dodatnu kameru za 6630, tj. za video razgovor i BT tastaruru...pa sam se malo zezala sa tim...stvarno super
On je to tamo uzeo i konkretno tastaturu je platio 39 evra 

-
- Mobil manijak
Da, pa oni imaju te razne fore sa popustima i rasprodajama...konkretno on je uzeo 6630 za 139evra pod ugovorom na dve godine, sa nekim silnim popustima na 3G i razgovore...a valjda mesecna rata mu je 20 evra...znaci sa sve paketom impulsa...kada se stavi sve na olovku to se bas isplati...
E, kada cemo mi da dozivimo tako nesto....
U svakom slucaju Sir_Oliver nije mi problem da ga iscimam, i on i njegova porodica dolaze ovamo cesto...tako da opusteno, dogovoricemo se

U svakom slucaju Sir_Oliver nije mi problem da ga iscimam, i on i njegova porodica dolaze ovamo cesto...tako da opusteno, dogovoricemo se

- gajic_ivan
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
- :: iPhone 7 Plus
- Kontakt:
Nokia SU-8W Wireless Keyboard
Pošto tastaturu sigurno neću naći kod nas, Zoko, imaš zatatak da daš zadatak
komšiji da snimi situaciju preko grane i da ako nađe neku tastaturu do nekih 50€ (poželjno bi bilo da je Nokijina SU-8W) neka je bez razmišljanja donese. Pare nisu problem... para nema... 

Poslednja izmena od gajic_ivan u Sre, 03. Avg 2005. 17:55, izmenjeno 1 put ukupno.
e zoko, zoko ima bre da se obogatis na ovim tastaturama.
savet: ti uzmi tastaturu od PC-a i prodaj je kao za mobilni i onda reci da je mogu koristiti tek kada dodju kuci. pokupis pare i smugnes iza coska i da vidis kako ces se obogatiti!!!!! moci ces cak da kupis original 6630

savet: ti uzmi tastaturu od PC-a i prodaj je kao za mobilni i onda reci da je mogu koristiti tek kada dodju kuci. pokupis pare i smugnes iza coska i da vidis kako ces se obogatiti!!!!! moci ces cak da kupis original 6630

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
-
- Mobil manijak
Hehehehehehehe Idzo nije to ti losa ideja...
I Sasa hvala na savetu...hehehehe
Sir_Oliver vec sam pricala sa komsijom, rekao mi je da ce pogledati modele i cene pa ce mi javiti, onda cu ja vama, pa ako neko bude zainteresovan neka mi se javi pa cu ja da porucim i on ce doneti kada bude dolazio
U svakom slucaju nije problem....Ko zna, mozda postanem i "uvoznik" za SCG BT tastarura, hehehehe

I Sasa hvala na savetu...hehehehe

Sir_Oliver vec sam pricala sa komsijom, rekao mi je da ce pogledati modele i cene pa ce mi javiti, onda cu ja vama, pa ako neko bude zainteresovan neka mi se javi pa cu ja da porucim i on ce doneti kada bude dolazio

bluetooth tastatura su-8w
Zoko ima li nekih novosti o ceni bluetooth tastature u Austriji. Oznaka joj je su-8w i kod nas je najverovatnije neće skoro biti u nabavci tako bar kažu i firmi AlphaCopy Nokia distributer u Beogradu.