bluetooth tastatura za symbian tel.

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
corado
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 29. Jun 2005. 11:04

bluetooth tastatura za symbian tel.

Post od corado »

Da li je neko koristio bt tast. sa symbian telefonom? Da li se isplati uzeti tako nesto?

Na nekom proslom sajmu sam video nesto slicno, ali je upitanju bio PDA i ne bt vec ir tastatura. Na pitanje da li to moze da radi sa mojim telefonom(tada sam imao 3650) prodavac me je pogledao belo i rekao da ne zna!

Gde tako nesto moze da se nadje i da li je kompatibilno sa symbian oper.sis. ?

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Mozes naci bt tastature i za symbian fonove...ja sam konkretno videla za 6630....a za 3650 nisam...i ako sam se raspitivala o dodatnoj opremi... :uhuh: :unsure:

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 08. Nov 2004. 22:49
Kontakt:

Post od Mikele »

ne znam gde moze to da se nadje kod nas,ja nisam nigde uspeo da nadjem.....nije to losa stvar ali je dosta skupa.....
Ex Sir_Oliver

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

evo ti slika> Slika
podrzava The Wireless keyboard application enables you to use wireless keyboards to enter text to your Series 60 2nd edition phone, such as Nokia 6260, 6630, 6670, 6680, 6681, and 7610

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

Zoko, gde si videla za 6630? Jel Nokijina ili nešto drugo? Jesi li pitala za cenu?

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Ej nisam videla u prodavnici, nego kod komsije koji inace zivi u Becu i svako leto je ovde...pricali smo o 6630 i on mi je onda pokazao svoj fon i izmedjuostalog ono dodatnu kameru za 6630, tj. za video razgovor i BT tastaruru...pa sam se malo zezala sa tim...stvarno super :wink: On je to tamo uzeo i konkretno tastaturu je platio 39 evra :wink:

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Mikele »

39 evra?samo??pa nista,znas kako..ja bih tu tastaturu u tom slucaju uzeo bez razmisljanja.....onog trenutka kad budem uzeo 6630....nece ti biti frka da iscimas komsiju da mi donese? :oops:
Ex Sir_Oliver

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Da, pa oni imaju te razne fore sa popustima i rasprodajama...konkretno on je uzeo 6630 za 139evra pod ugovorom na dve godine, sa nekim silnim popustima na 3G i razgovore...a valjda mesecna rata mu je 20 evra...znaci sa sve paketom impulsa...kada se stavi sve na olovku to se bas isplati... :wink: E, kada cemo mi da dozivimo tako nesto.... :smutny:
U svakom slucaju Sir_Oliver nije mi problem da ga iscimam, i on i njegova porodica dolaze ovamo cesto...tako da opusteno, dogovoricemo se ;)

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Pa ne znam, ja ne bi izdrzhao da koristim neki fon 2 god... :D Mislim, uvijek mozes da ga prodas, al ostaju te gadne rate... :angry:

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Nokia SU-8W Wireless Keyboard

Post od gajic_ivan »

Pošto tastaturu sigurno neću naći kod nas, Zoko, imaš zatatak da daš zadatak :wink: komšiji da snimi situaciju preko grane i da ako nađe neku tastaturu do nekih 50€ (poželjno bi bilo da je Nokijina SU-8W) neka je bez razmišljanja donese. Pare nisu problem... para nema... :D
Poslednja izmena od gajic_ivan u Sre, 03. Avg 2005. 17:55, izmenjeno 1 put ukupno.

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Hehehehehehehehe..... :lol: :lol: 8) Vazi, dogovoricu se sa njim da snimi sta tacno ima i koliko kosta...pa vam javljam i onda porucujte ko sta hoce...u svakom slucaju recicu mu da vidi te modele BT tastatura...ma ok :wink: :)

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Mikele »

da,reci mu da pogleda cene i da ti javi...pa onda ti nama javi..pa cemo onda mi tebi da javimo da li cemo da uzimamo...pa ces onda ti njemu da javis koliko da donese tastatura.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Ex Sir_Oliver

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Hehehehehe, znaci počeću da valjam BT tastature... :D :D :lol: :lol:
Inače ljudi zvala sam onu radnju u Subotici za FM slusalice za 6630, i rekli su mi da toga nema do daljneg...

TeCHNiCS_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Okt 2004. 18:44
Kontakt:

Post od TeCHNiCS_ »

ae zoko priznaj koliko se ugrabish za jednu tastaturu !!!!!!PRIZNAJ!!!!! :P xexexe. hmmm ima li to za p900?????
BANE BRE!

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Hehehehe, pa videcu, sve zavisi od "carine i poreza", hehehehe :D :D :lol: :lol:
Mislim da nema bas za p900, ali sigurno neka BT moze da ti radi...najbolje ti je da pogledas na sajtu... :wink:

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

e zoko, zoko ima bre da se obogatis na ovim tastaturama.
savet: ti uzmi tastaturu od PC-a i prodaj je kao za mobilni i onda reci da je mogu koristiti tek kada dodju kuci. pokupis pare i smugnes iza coska i da vidis kako ces se obogatiti!!!!! moci ces cak da kupis original 6630
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8)

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Zoko, ugradi se bar 100%, prema našem starom dobrom običaju... Ovde većina ništa i ne kreće da radi ako nema najmanje bar toliku zaradu....

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Mikele »

Zoko,raspitaj se za cenu,koliko ce nas sve to izaci pa nam javljaj.... :) :) :) :) ...pa onda kreni u biznis.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Ex Sir_Oliver

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Hehehehehehehe Idzo nije to ti losa ideja... :D :D :lol: :lol:
I Sasa hvala na savetu...hehehehe :D
Sir_Oliver vec sam pricala sa komsijom, rekao mi je da ce pogledati modele i cene pa ce mi javiti, onda cu ja vama, pa ako neko bude zainteresovan neka mi se javi pa cu ja da porucim i on ce doneti kada bude dolazio ;) U svakom slucaju nije problem....Ko zna, mozda postanem i "uvoznik" za SCG BT tastarura, hehehehe :D :D

dragang
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 05. Dec 2005. 13:19

bluetooth tastatura su-8w

Post od dragang »

Zoko ima li nekih novosti o ceni bluetooth tastature u Austriji. Oznaka joj je su-8w i kod nas je najverovatnije neće skoro biti u nabavci tako bar kažu i firmi AlphaCopy Nokia distributer u Beogradu.

Odgovori