Cena I-matea?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
nikoola
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Jun 2005. 02:06

Cena I-matea?

Post od nikoola »

Interesuje me vase misljenje, koliko vredi realno I-mate JAM, star oko 10-ak meseci, sa opremom, 256MB karticom, malo oguljen i sa jednom tackicom na ekranu (zastitna folija).

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

To je malo teze proceniti jer je to Qtek S100 odnosno HTC (posto se osamostalio nedavno) a na oglasima sam video tipa koji je prodavao nove za oko 350 eura,tako da tvoj moze da prodje za oko 250-ak eura otprilike,ali je tesko reci tacno jer su kod nas retki a i kad ih ima ComTrade DERE sa cenama,apsolutno su nerealni!!
Pozdrav 8)

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

nikoola, kod nas je nezgodno kupovati Qtek, I-mate i slicno posto je opste loodilo sa cenama koje su astronomske, a taj s100 je mator zlo i naopako :uhuh: cini mi se da je on tu negde sa nokia 6630 po izlasku. Pa ti sad vidi dal li vredi za tako nesto dati 250e.
5130+Koss the plug....

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

da li neko moze da objasni odnos I-mate-a, Qtek-a i HTC-a...koja je firma proistekla iz koje i koji su uredjaji kvalitetniji? hvala... :roll:

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Sve ove uredjaje pravi HTC,ili makar veliku vecinu njih,a varijacije sa nazivima su posledica razlicitih trzista i mreza...ne znam,mozda i gresim malo :roll:
Uglavnom sve to stize sa Tajvana,a kvalitet je manje vise zajednicki za sve uredjaje...

nikoola
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Jun 2005. 02:06

Post od nikoola »

Masterokrata, to i ja mislim. A ipak, ne daj Boze da se pokvari. A posto je jedan od "egzoticnih" modela, ko zna sta bi bilo sa popravkom.

Cek, Lomnica rece da je JAM ka o Qtek S100, a sta je onda Q110? Imate jam black?
iPhone 3G[s] 16GB

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Izmedju HTC,Qtek i I-Mate nema nikakve razlike!Sve ove uredjaje pravi HTC,koji su pocheli kao proizvodjachi po narudzbini za druge firme,a tek skoro su se dovoljno osmelili da bi sve te uredjaje izbacili i pod svojim imenom.Znachi hardver je potpuno isti,sve specifikacije su potpuno iste,jedina razlika je shto se recimo I-Mate jasjam u americhkoj Cingular 8125 varijanti pakuje u malo izmenjeno kucishte.Sve ostalo je isto,chak i kada se otvori poklopac bilo kojeg I-mate ili Qtek aparata,na nalepnici sa servisnim kodovima bi trebalo da pishe "made by HTC"

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Pretece me araphel,i u pravu je,sve to pravi HTC,samo sto je sada samostalan,a ranije nije pravio uredjaje za sebe vec za Qtek,dok su iMate modeli isto to samo za odredjene operatere,znaci zakljucani na mrezu i sa oznakama mreze tako da ste jedino sigurni kada kupujete recimo preko eBay-a,ako kupite Qtek,jer iMate mozete dobiti zakljucan pa posle da jurite po servisima!
Kod nas su naravno retki,samo Qtek i to jako skupi modeli sto je nerealno jer ipak ne vrede toliko,maltene cena jednog dobrog PDA uredjaja + jos par stotina eura za integrisan GSM modul,kao da je od zlata a recimo SDIO ili CF GSM moduli su svega 50-80 eura,pa cu takav jedan komplet i ja napraviti ako ne nadjem ETEN M600 ili M600+!! :oops:
Pozdrav 8)

Odgovori