Cena I-matea?
Cena I-matea?
Interesuje me vase misljenje, koliko vredi realno I-mate JAM, star oko 10-ak meseci, sa opremom, 256MB karticom, malo oguljen i sa jednom tackicom na ekranu (zastitna folija).
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
To je malo teze proceniti jer je to Qtek S100 odnosno HTC (posto se osamostalio nedavno) a na oglasima sam video tipa koji je prodavao nove za oko 350 eura,tako da tvoj moze da prodje za oko 250-ak eura otprilike,ali je tesko reci tacno jer su kod nas retki a i kad ih ima ComTrade DERE sa cenama,apsolutno su nerealni!!
Pozdrav
Pozdrav

- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Izmedju HTC,Qtek i I-Mate nema nikakve razlike!Sve ove uredjaje pravi HTC,koji su pocheli kao proizvodjachi po narudzbini za druge firme,a tek skoro su se dovoljno osmelili da bi sve te uredjaje izbacili i pod svojim imenom.Znachi hardver je potpuno isti,sve specifikacije su potpuno iste,jedina razlika je shto se recimo I-Mate jasjam u americhkoj Cingular 8125 varijanti pakuje u malo izmenjeno kucishte.Sve ostalo je isto,chak i kada se otvori poklopac bilo kojeg I-mate ili Qtek aparata,na nalepnici sa servisnim kodovima bi trebalo da pishe "made by HTC"
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Pretece me araphel,i u pravu je,sve to pravi HTC,samo sto je sada samostalan,a ranije nije pravio uredjaje za sebe vec za Qtek,dok su iMate modeli isto to samo za odredjene operatere,znaci zakljucani na mrezu i sa oznakama mreze tako da ste jedino sigurni kada kupujete recimo preko eBay-a,ako kupite Qtek,jer iMate mozete dobiti zakljucan pa posle da jurite po servisima!
Kod nas su naravno retki,samo Qtek i to jako skupi modeli sto je nerealno jer ipak ne vrede toliko,maltene cena jednog dobrog PDA uredjaja + jos par stotina eura za integrisan GSM modul,kao da je od zlata a recimo SDIO ili CF GSM moduli su svega 50-80 eura,pa cu takav jedan komplet i ja napraviti ako ne nadjem ETEN M600 ili M600+!!
Pozdrav
Kod nas su naravno retki,samo Qtek i to jako skupi modeli sto je nerealno jer ipak ne vrede toliko,maltene cena jednog dobrog PDA uredjaja + jos par stotina eura za integrisan GSM modul,kao da je od zlata a recimo SDIO ili CF GSM moduli su svega 50-80 eura,pa cu takav jedan komplet i ja napraviti ako ne nadjem ETEN M600 ili M600+!!

Pozdrav