Bluetooth problem

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Freyr
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 14. Avg 2004. 09:57
:: iphone 4

Bluetooth problem

Post od Freyr »

Instalirao sam bluetooth, i sve je radilo dobro, a onda je odjednom telefon poceo da izbacuje "unable to connect" kada god pokusam da prebacim nesto sa fona na komp, dok u obrnutom smeru sve radi kako treba, odnosno komp bez poblema uspostavlja vezu i salje sve.

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
Kontakt:

Post od Srbin »

Nemoj koristiti pc suite vec Oxygen phone manager koji kao i ostalo spomenuto mozes naci na linku iz mog potpisa.
Pc suite je jednostavno... djubre.

miljex
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 23. Sep 2004. 09:50

Post od miljex »

ili ako imaš vremena živaca i service pack 2 na Xp-u (što može biti problematično sa pojedini bt uređajima) koristi opciju send to koju ti nude windovsi :idea:

Još je jedna mogućnost najčešće dobiješ program sa bt adapterom, ja ih imam 2 različita i sa oba sam dobio program, takođe različit ali šljaka. Ovo preporučujem, isprobano.

PC suite je bez veze, ali i on se može koristiti, provjeri sinhronizaciju, opcije brzine prenosa podataka, ima tu dosta toga. :lol:

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Sve to sto ti on radi mozes i sam uraditi backupom na mmc i copianjem istog sa nje. Nije mi uopste jasno zasto to makar ne upristoje jednom... al eto...

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

klikni misom na ikonu na start poziciju tamo gde ti se nalazi ikonica bt ubaci softver za bt i idi na obostranu izmenu podataka naci ces to tamo, i sa next sve to zavrsi pa ce ti raditi bt.

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Ja ne koristim ni jedan specifichan software za prebacivanje vec samo windows.
Kad shaljem neshto sa moba na komp, ti fajlovi se na kompu nalaze ovde My Documents\Bluetooth Exchange Folder;
A kad prebacujem sa kompa na mob samo desni klik na fajl pa send to>bluetooth>Nokia 7610 i to je to. :wink:
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Me 2 , ali to je za experienced usere :) Nije bas za pocetnike da eksperimentisu... pa posalje sebi nesto sto posle ne moze samostalno da obrise :)

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

To jeste, meni je Nokia PC Suite s***ao shto shta u kompu, a i sam je bio podosta s***an pa samo odmah morao da pronadjem alternativu :mrgreen: 8)
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

miljex
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 23. Sep 2004. 09:50

Post od miljex »

`Dr. Nick Riviera` napisao:Ja ne koristim ni jedan specifichan software za prebacivanje vec samo windows.
Kad shaljem neshto sa moba na komp, ti fajlovi se na kompu nalaze ovde My Documents\Bluetooth Exchange Folder;
A kad prebacujem sa kompa na mob samo desni klik na fajl pa send to>bluetooth>Nokia 7610 i to je to. :wink:

to je to, zakon, po meni jednostavnije i od pc suit-a, najbolja opcija, samo može biti problema ako imaš service pak 2 za xp, većina bt adaptera su nekompatibilni, ustvari driveri koje tada xp koristi su pomalo čudni što neiskusnijim korisnicima može biti problem, a kompatibilnost ustvari postoji. :roll:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

JA jedino koristim softver za SE, tu je ok odradjen i nemam nekih problema a za nokiicu radim kao vi! :D :D
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Oksigenijum i klasican software koji dolazi uz msi zavrsavaju posao.
Problem je sto Pc suite koji je idiot friendly, nije napravljen da u potpunosti zadovoljava te kriterijume, dakle da bukvalno bude plug and play.. al ja tu nista ne mogu promeniti ;)

bobpp
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 23. Dec 2004. 04:21

Post od bobpp »

Ako ti je instaliran XP SP2 pokusaj naci nove drajvere za BT,vecina proizvodjaca ih je postavila na sajtove.Kod mene je to bio problem ali snasao sam se.

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Ako si instalirao sp2 ... sasrecom uopsteno gledano...
Ljudi.. suvi je privid da je sa kumulativnim ili redovnim zakrpama xp ista sigurniji i stabilniji.

Odgovori