Bluetooth problem
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Bluetooth problem
Instalirao sam bluetooth, i sve je radilo dobro, a onda je odjednom telefon poceo da izbacuje "unable to connect" kada god pokusam da prebacim nesto sa fona na komp, dok u obrnutom smeru sve radi kako treba, odnosno komp bez poblema uspostavlja vezu i salje sve.
ili ako imaš vremena živaca i service pack 2 na Xp-u (što može biti problematično sa pojedini bt uređajima) koristi opciju send to koju ti nude windovsi :idea:
Još je jedna mogućnost najčešće dobiješ program sa bt adapterom, ja ih imam 2 različita i sa oba sam dobio program, takođe različit ali šljaka. Ovo preporučujem, isprobano.
PC suite je bez veze, ali i on se može koristiti, provjeri sinhronizaciju, opcije brzine prenosa podataka, ima tu dosta toga.
Još je jedna mogućnost najčešće dobiješ program sa bt adapterom, ja ih imam 2 različita i sa oba sam dobio program, takođe različit ali šljaka. Ovo preporučujem, isprobano.
PC suite je bez veze, ali i on se može koristiti, provjeri sinhronizaciju, opcije brzine prenosa podataka, ima tu dosta toga.

- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
Ja ne koristim ni jedan specifichan software za prebacivanje vec samo windows.
Kad shaljem neshto sa moba na komp, ti fajlovi se na kompu nalaze ovde My Documents\Bluetooth Exchange Folder;
A kad prebacujem sa kompa na mob samo desni klik na fajl pa send to>bluetooth>Nokia 7610 i to je to.
Kad shaljem neshto sa moba na komp, ti fajlovi se na kompu nalaze ovde My Documents\Bluetooth Exchange Folder;
A kad prebacujem sa kompa na mob samo desni klik na fajl pa send to>bluetooth>Nokia 7610 i to je to.

¨°o.O Nokia N70! O.o°¨
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
`Dr. Nick Riviera` napisao:Ja ne koristim ni jedan specifichan software za prebacivanje vec samo windows.
to je to, zakon, po meni jednostavnije i od pc suit-a, najbolja opcija, samo može biti problema ako imaš service pak 2 za xp, većina bt adaptera su nekompatibilni, ustvari driveri koje tada xp koristi su pomalo čudni što neiskusnijim korisnicima može biti problem, a kompatibilnost ustvari postoji.