Sa Nokia site-a skinut sadrzaj paketa glasi:
Sales Package Contents:
1. Nokia 6630 imaging smartphone
2. 64MB MultiMediaCard (MMC)
MU-1
3. Adapter for normal size MMC slots
4. Nokia Stereo Headset
HDS-3
5. Nokia Battery
BL-5C
6. Nokia Travel Charger
ACP-12
7. Nokia Connectivity Cable (USB)
DKU-2
8. CD-ROM containing software and guides
Od ovoga NISHTA ne sme da fali. Veruj mi nashi prodavci vole da proglase jedan ili vishe objekata na ovoj listi kao "dodatnu opremu" vishe nego "leba da jedu"

. Koliko god zvucalo smeshno sve ti i treba. Memoriskih kartica (DV RS MMS) nema bash "na izvolte" po povoljnoj ceni, Stereo slushalice (pored toga shto su

) su jedini nacin da slushah melodije sa telefona u stereo tehnici + HDS-3 je u isto vreme i hand-free. Punjach i baterija u kompletu su jedina stvar koja ti garantuje OK rad (da ne govorimo o tome da je BL-5 PATENTIRANO RESHENJE koliko je dobra !!! ). Price "sta ce ti kabl, imash bluetooth" jednostavno ignorishi. Kada kupujesh civilizovano zamoli da ti otvore pakovanje i sve kodove (boldovani) proveri. Ako ne daju, vrata su obicno iza tebe
Sto se pitanja "Da li je skidan sa mreze ?" tice, TIM je svojevremeno (tako i ja dobih moju "ratnu spravu", ortakinja ga je kupila u Italiji i na licu mesta raskinula ugovor) raskid ugovora naplacivao neshto reda 10 eura, tako da i o tome treba razmisliti ...