Nokia 6630

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
-Hide-
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 05. Mar 2005. 10:33

Post od -Hide- »

jes bas ce sad da ti kazu preko telefona da li je telefon skidan sa mreze ili nije... ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Gorance
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 06. Jun 2005. 21:30

Post od Gorance »

Sa Nokia site-a skinut sadrzaj paketa glasi:
Sales Package Contents:
1. Nokia 6630 imaging smartphone
2. 64MB MultiMediaCard (MMC) MU-1
3. Adapter for normal size MMC slots
4. Nokia Stereo Headset HDS-3
5. Nokia Battery BL-5C
6. Nokia Travel Charger ACP-12
7. Nokia Connectivity Cable (USB) DKU-2
8. CD-ROM containing software and guides
Od ovoga NISHTA ne sme da fali. Veruj mi nashi prodavci vole da proglase jedan ili vishe objekata na ovoj listi kao "dodatnu opremu" vishe nego "leba da jedu" :dry: . Koliko god zvucalo smeshno sve ti i treba. Memoriskih kartica (DV RS MMS) nema bash "na izvolte" po povoljnoj ceni, Stereo slushalice (pored toga shto su 8) ) su jedini nacin da slushah melodije sa telefona u stereo tehnici + HDS-3 je u isto vreme i hand-free. Punjach i baterija u kompletu su jedina stvar koja ti garantuje OK rad (da ne govorimo o tome da je BL-5 PATENTIRANO RESHENJE koliko je dobra !!! ). Price "sta ce ti kabl, imash bluetooth" jednostavno ignorishi. Kada kupujesh civilizovano zamoli da ti otvore pakovanje i sve kodove (boldovani) proveri. Ako ne daju, vrata su obicno iza tebe :angry:
Sto se pitanja "Da li je skidan sa mreze ?" tice, TIM je svojevremeno (tako i ja dobih moju "ratnu spravu", ortakinja ga je kupila u Italiji i na licu mesta raskinula ugovor) raskid ugovora naplacivao neshto reda 10 eura, tako da i o tome treba razmisliti ...

havijer
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 25. Apr 2005. 22:18

Post od havijer »

Gorance & Co. zato i pitam gde mi preporucujete da kupim zato sto ja nisam iz BG.I sta cu ako preko telefona kazu "dobijate sve"a kad dodjem :shock: :x :x :x :x

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

@havijer
Onda ponesi bejzbol palicu i ako te zeznu, daj ti njima "sve"! :wink:
Pošto već toliko insistiraš da ti neko preporuči radnju, evo - ja ti preporučujem "Royalton", kod njih ćeš sigurno dobiti full pakovanje... Za ostale radnje ne mogu da ti garantujem, ni ja, ni bilo ko sa ovog foruma jer - radnje nisu naše. Dakle, telefon u ruke i zovi, pitaj i dogovaraj se, pa kako bude!

havijer
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 25. Apr 2005. 22:18

Post od havijer »

pa nemam bas para za dva 6630 ako hocu da kupim ko Royalton-a, ali dobro dogovoricu se sa dve-tri-4-5-6 radnji pa cu valjda kupiti kako 'ocu. 8) :roll:

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Da li neko od vas ima 6630? Razmisljam o tome da ga kupim, pa me zanima misljenje nekoga ko ga ima, jer karakteristike su mu dobre i u testu je dobro ocenjen...i da, sta mislite koliko ce mu jos cena pasti do septembra-oktobra?
Hvala unapred :) :roll:

Drobnjak81
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 28. Feb 2005. 15:15

Post od Drobnjak81 »

Zoko lepo si zasula forum i zelim ti dobrodoslicu kao i svkom clanu isto kao i sto su meni pozelei!Raspitujes se za vec malo stari model, ocu da kazem da se vec dosta kucalo o ovom mobilnom! Klikni i ti malo na "trazi" i videces same pohvale za 6630.

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Hvala na dobrodoslici jos jednom :)
Pogledala sam poruke o karakteristikama, ali me i dalje zanima sta mislite koliko ce mu cena pasti do septembra-oktobra? :|

BurekUSvemiru
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 18. Mar 2005. 21:02
Kontakt:

Post od BurekUSvemiru »

pazte sad ovo.... mozda je debilno ali nije lose pitanje... :D da li ima neki nastavak da na 6630 prikljucim zvucnike (npr zvucnici za komp, sa sopstvenim napajanjem), ne bi bilo lose za more.... 8)

Drobnjak81
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 28. Feb 2005. 15:15

Post od Drobnjak81 »

Kupis jos jedne nokiine slusalice i neki ortak koji se malo razume u elektriku ti napravi dzek za obicne sluske i prikljucis zvucnike od kompa!Imam odavno tu zamisao i pitao sam ortaka i kaze da je izvodljivo!

Gorance
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Gorance »

Izvodljivo jeste, ali mora se odraditi pazljivo !!! Nisam siguran da je naponska zashtita jack-u mob.telefona dovoljno dobra da "ispegla" sve "neravnine" koje se javljaju na relaciji napajanje zvucnika - zvucnik - kabl - mobilni. Dosta ljudi se zalilo na "prelivanje" snage kod "komp" zvucnika u pravcu jack-a usled cega su im riknjavale muzicke kartice !!!!!

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

To neće biti problem dok telefon radi na bateriju, eventualno kada bude na punjaču može da dođe do "plivajućeg" napona, ali - ne koristiti đubre od zvučnika i sve će biti ok. :wink:

Gorance
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Gorance »

U pravu si, ali problem i jeste u tome shto celu kombinaciju nije ni svrsishodno koristiti bez ukljucenog napajanja (koliko dugo onda traje baterija) :dry: Pazi uz malo paznje i sistematicnosti u izradi sve se to da srediti. I naravno - ne koristiti djubre od zvucnika !!!

BurekUSvemiru
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 18. Mar 2005. 21:02
Kontakt:

Post od BurekUSvemiru »

a ja bash mislio da uzmem neke 7.1 zvucnike.... :D :D :D :D salim se naravno... neke fine, male zvucnike, jbg sta ce mi neko veliki, i treba mi da mogu lako da ih nosim u torbi... znaci malo paznje pri izradi, bez slusanja muzike dok je telefon na punjacu i to je to....

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

Kad rekoh "đubre" nisam mislio na male zvučnike, nego na neke koji koštaju 200-500 dinara... Treba uzeti ipak nešto kvalitetnije, sa imenom. Mada, i "KME" je ime, ali bi kvalitet tog imena mogao da bude vrlo sporan. :wink:

Da ne bude ono - "šta je Cane iz Partibrejkersa prvo rekao?" - KME! :lol: :lol: :lol:
I telefon može da kaže KME ako mu prozuji 230V~ u jack za sluške... :D

Odgovori