Треба да отвориш Rom patcher ,примениш patch и поставиш га на ауто.
Tutorial: Firmware hack na s60 3rd telefonima
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- dimi89
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
darkando imas 12 stranica price kako i sta treba da se odradi.I + imas zakacene fajlove koje trebas da skines i gore su (meni i ostalima) objasnili kao se sta raidu detelje.
P.S.bestboy stavljen mi je na auto ali ne vidi ih X-plorer vec samo u onom modo programu koji sam dobio.Nije ni vazno ionako mi je sve to trebalo najvise zbog sertifikata.
P.S.bestboy stavljen mi je na auto ali ne vidi ih X-plorer vec samo u onom modo programu koji sam dobio.Nije ni vazno ionako mi je sve to trebalo najvise zbog sertifikata.
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- dimi89
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
mimitze posto ima sbe ovde objasnjeno a t ise nisi snasla posalji mi mi na PP(privatna poruka) da ne spamujemo forum sta ti nije jasno i gde si se zaglavila oko hakovanja.Ako znam pomocicu ti drage volje.
P.S. dankane jer si siguran da nisi napravio istu gresku kao i ja? Tj ponovo sertifikuj program sa tvojim IMEI-em i mislim da ce da radi.Ili postupi vec kako je meni objasnila ninolina.
P.S. dankane jer si siguran da nisi napravio istu gresku kao i ja? Tj ponovo sertifikuj program sa tvojim IMEI-em i mislim da ce da radi.Ili postupi vec kako je meni objasnila ninolina.
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- Mirko BGD
- Mobil manijak

- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
skinuo sam Hello OX 1.03 i krenem lepo da ga instaliram na N95-8GB V31.0.015 i instalacija prodje lepo, medjutim, kada ga pokrenem, krene da instalira neke stvari, ROM Patcher i sl. dodje do dela gde pishe applying patches i tu tako ostane... e onda ja lepo pritisnem crveno dugme, i vidim da se nista nije desilo tj nije mi instalirao ROM Patcher i ostale stvari... zna li neko u chemu je fora? 
- Ninolina
- Moderator

- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Mirko BGD, pa onda ne znam šta da ti kažem.. Imala sam i ja neki problem sa HelloOx.. Ali kod mene je bio problem što mi je cer i key bio star pa nisam mogla ni da instaliram HelloOx koji je s njima bio potpisan.. Ali kad sam dobila novi cer i key sve je bilo u redu.. Kad si ti uzeo cer? Možda je ustvari samo problem u Key file-u jer koliko sam videla na drugim forumima key sadrži neke informacije koje prave problem.. Skini novi key sa OPDA pa pokušaj ponovo..
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
I posle par nedelja iscekivanja ponovo je probijena-zaobidjena zastita koju je Nokia postavila na svoje najnovije fw. Cak je hacknut i sw N97-ice! Potrebne fileove za hack mozete naci ovde http://www.ziddu.com/download/5725271/Files.zip.html ,a evo je i procedura koju je potrebno da ispostujete da bi ovo i kod vas proradilo.
1. Potpisati SVOJIM sertifikatom Mapdrive,RomPatcher i X-plore;
2. Instalirajte:
1.Mapdrive;
2.RomPatcher;
3.X-plore(ko vec ima instaliran X-plore ili Y-browser nema potrebe da ga instalira!);
3. Pokrenite Mapdrive koji ce napraviti A:\ particiju na tel;
4. Obrisite(uninstallirajte) Mapdrive;
5. Unzip-ujte Copy_to_A drive folder i prekopirajte sve fileove na A:\ particiju.
6. RESTARTUJTE TEL.!
7. Pokrenite RomPatcher i aktivirajte patcheve koji se tamo nalaze.
Ovo je potvrdjeno za sada da radi na najnovijim sw za 5730 v.110,5800 v.30,6220c v.5.15,N78 v.30,N79 v.30,E75 v.100,E71 v.300,N85 v.30,N86 v.11 pa i za N97sw v.11.0.021!!!...
Izgleda da jedino E51 sa posl ver sw nemoze biti hacknut na ovaj nacin...
Edit: izasla je pojednostavljena verzija ove metode hack-a,tacnije sve ove aplik. koje ste rucno instalirali su spakovane u jednu aplikaciju koja se zove HelloOX2. Ta aplik ce sve odraditi sama za vas. Takodje je i nju potrebno potpisati svojim sertifikatom pre instal.
1. Potpisati SVOJIM sertifikatom Mapdrive,RomPatcher i X-plore;
2. Instalirajte:
1.Mapdrive;
2.RomPatcher;
3.X-plore(ko vec ima instaliran X-plore ili Y-browser nema potrebe da ga instalira!);
3. Pokrenite Mapdrive koji ce napraviti A:\ particiju na tel;
4. Obrisite(uninstallirajte) Mapdrive;
5. Unzip-ujte Copy_to_A drive folder i prekopirajte sve fileove na A:\ particiju.
6. RESTARTUJTE TEL.!
Ovo je potvrdjeno za sada da radi na najnovijim sw za 5730 v.110,5800 v.30,6220c v.5.15,N78 v.30,N79 v.30,E75 v.100,E71 v.300,N85 v.30,N86 v.11 pa i za N97sw v.11.0.021!!!...
Izgleda da jedino E51 sa posl ver sw nemoze biti hacknut na ovaj nacin...
Edit: izasla je pojednostavljena verzija ove metode hack-a,tacnije sve ove aplik. koje ste rucno instalirali su spakovane u jednu aplikaciju koja se zove HelloOX2. Ta aplik ce sve odraditi sama za vas. Takodje je i nju potrebno potpisati svojim sertifikatom pre instal.
Poslednja izmena od Fox u Čet, 30. Jul 2009. 00:53, izmenjeno 2 puta ukupno.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
[/quote]
Stavka pod 7, jel treba na apply ili add to auto?
hm... Cer i key sam uzeo jutros, ali kad odem na apply fon se zabode. Ostavio sam 10 minuta i nista se ne desava. moram da vadim bateriju da bih fon ponovo osposobio.
Mislim da sam sve dobro odradio po postupku koji je fox ostavio, ali nesto nece i dalje trazi cerrtfikate za instaliranje programa.
Fon je n79 zadnji firmware.
Stavka pod 7, jel treba na apply ili add to auto?
hm... Cer i key sam uzeo jutros, ali kad odem na apply fon se zabode. Ostavio sam 10 minuta i nista se ne desava. moram da vadim bateriju da bih fon ponovo osposobio.
Mislim da sam sve dobro odradio po postupku koji je fox ostavio, ali nesto nece i dalje trazi cerrtfikate za instaliranje programa.
Fon je n79 zadnji firmware.
alkatraz,da li si uspeo da udjes u RomPatcher?
Ako jesi treba da 'ukljucis' patcheve(apply)i trebalo bi da se pored njih pojavi zeleni znak tacno. Ukoliko ti se pojavi crveni znak sa X-to znaci da patch ne radi svoj posao. Add to auto je funkcija da ti patch podigne zajedno sa sistemom posle ukljuc. tel. Normalno je da ne mozes da instaliras programe i tako ce biti sve dok ne nadjes odgov. installserver patch.
P.S. Ako nece sa tim installserver patch-om skini odavde ovaj patch http://www.ziddu.com/download/5770876/I ... 2.zip.html ,raspakuj zip file i taj .rmp file premesti u folder patches na MMC-u. Posle toga udji u RomPatcher i idi na apply tog patcha.
Ako jesi treba da 'ukljucis' patcheve(apply)i trebalo bi da se pored njih pojavi zeleni znak tacno. Ukoliko ti se pojavi crveni znak sa X-to znaci da patch ne radi svoj posao. Add to auto je funkcija da ti patch podigne zajedno sa sistemom posle ukljuc. tel. Normalno je da ne mozes da instaliras programe i tako ce biti sve dok ne nadjes odgov. installserver patch.
P.S. Ako nece sa tim installserver patch-om skini odavde ovaj patch http://www.ziddu.com/download/5770876/I ... 2.zip.html ,raspakuj zip file i taj .rmp file premesti u folder patches na MMC-u. Posle toga udji u RomPatcher i idi na apply tog patcha.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
- wucinac
- Mobil poznavalac

- Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
- :: Google Pixel 4XL
- :: Google Pixel 2XL
Fox, probao sam da instaliram kako si napisao u tvom predhodnom postu i nisam uspeo ni mapdrive da instaliram, kaze acsses not granted.
imam n82 i verzija sw-a je 31.0.016. do sada sam sve probao i halloox, hallocarbide, rompatcher i nista nece da se instalira
.
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL