Velika i mala slova na 6670
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Velika i mala slova na 6670
Aman, moze li se nekako namestiti da mi posle svake reci automatski ne smanjuje slova sa velikih na mala i da mi posle svake tacke automatski ne stavlja veliko slovo?
Kako je to frustrirajuce!!!
Nokia 6670
Kako je to frustrirajuce!!!
Nokia 6670
Nokia 6670
Sta je tu lose???? Znaci, meni je to apsolutna katastrofa!!!
Nekada hocu da pisem na primer web adresu a on mi posle tacke stalno stavlja veliko slovo. Na primer.
A na primer nekada hocu da pisem sve velikim slovima a on mi posle svake reci vraca na mala. Uzas!
P.S. Ovo sam kopirao sa jednog drugog foruma gde sam postavio istu temu. U svakom slucaju, poenta se vidi. I ti sada mene hoces da ubedis kako to ne smeta?
Nekada hocu da pisem na primer web adresu a on mi posle tacke stalno stavlja veliko slovo. Na primer.
A na primer nekada hocu da pisem sve velikim slovima a on mi posle svake reci vraca na mala. Uzas!
P.S. Ovo sam kopirao sa jednog drugog foruma gde sam postavio istu temu. U svakom slucaju, poenta se vidi. I ti sada mene hoces da ubedis kako to ne smeta?
Nokia 6670
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Chekaj,chakaj!Ovo za mala slova,shta znam,ko da stalno kucash web adrese al dobro nekom treba nekom ne,meni lichno ne smeta to tako da...
Poslednja izmena od Dexter u Pon, 03. Okt 2005. 19:07, izmenjeno 1 put ukupno.
- Alice_in_Chains
- Banned
- Pridružio se: Uto, 27. Sep 2005. 17:29
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Uto, 07. Jun 2005. 22:19
-
- Entuzijasta
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Ka, nije u pitanju nikakva greška, jednostavno je tako urađeno i to ti je što ti je. Koliko znam, ne postoji nikakav program koji to može da reši. Možeš da se navikneš ili da se nerviraš, a koliko vidim, odabrao si drugu opciju.
● PRAVILA FORUMA ●
-
- Entuzijasta