Velika i mala slova na 6670

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Ka
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Avg 2005. 15:46

Velika i mala slova na 6670

Post od Ka »

Aman, moze li se nekako namestiti da mi posle svake reci automatski ne smanjuje slova sa velikih na mala i da mi posle svake tacke automatski ne stavlja veliko slovo?

Kako je to frustrirajuce!!!

Nokia 6670
Nokia 6670

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

nemoj pisati velikim slovima :chytry: , mislim da trenutno nema takav program. :uhuh: :uhuh: :uhuh: ................ :wink:

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Ne postoji takav program i ti si prva osoba koju chujem da joj to smeta...To je po default-u,mislim ipak tako je pravilno da posle tachke ide veliko slovo.... 8)

Ka
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Ka »

Sta je tu lose???? Znaci, meni je to apsolutna katastrofa!!!

Nekada hocu da pisem na primer web adresu a on mi posle tacke stalno stavlja veliko slovo. Na primer.

A na primer nekada hocu da pisem sve velikim slovima a on mi posle svake reci vraca na mala. Uzas!

P.S. Ovo sam kopirao sa jednog drugog foruma gde sam postavio istu temu. U svakom slucaju, poenta se vidi. I ti sada mene hoces da ubedis kako to ne smeta?
Nokia 6670

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Chekaj,chakaj!Ovo za mala slova,shta znam,ko da stalno kucash web adrese al dobro nekom treba nekom ne,meni lichno ne smeta to tako da...
Poslednja izmena od Dexter u Pon, 03. Okt 2005. 19:07, izmenjeno 1 put ukupno.

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Dexter, :uhuh: Na mom telefonu(6630)takodje nemoze da se pise velikim slovom :dry: (E ala su dobri smajliji :D :D )
Ka, sta si se iznervirao,ko da je to veliki problem :lol: ,i ja imam taj problem,pa sta.Kao da je tesko pritisnuti jedno dugme :uhuh:
Inace nisam razmisljao o tome,mozda ima neki program.....
iPhone + CX300

Alice_in_Chains
Banned
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2005. 17:29

Post od Alice_in_Chains »

definitivno ne mozhe to sa velikim i malim slovima, shta cjesh, i ja se borim sa tim ,ali ne kucam bash chesto mnogo texta sa velikim slovima, pa posle svake rechi pritisnem tarabu... 8) :uhuh:
this is my thruth, now tell me yours

hellboy_90
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 07. Jun 2005. 22:19

Post od hellboy_90 »

Alien, kada ukljucim velika slova ona ostaju. i meni se desavalo isto sto i vama kada sam imao 6600, ali sada mi je to ok.

hellboy_90
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od hellboy_90 »

nemam pojma moj sw je 3.45.113 i ja sam me cudio kada sam video da 6600 nema,a 6630 ima (znam da je ovaj bolji i sve to,ali...) ne znam samo stisnem # i ona i posle razmaka ostanu velika

:) :D

Cyber
Banned
Pridružio se: Pon, 29. Avg 2005. 02:06

Post od Cyber »

Pa velika slova uvek ostaju .... meni chak i kad stavim tachku...i mala isto ! Ali kad stavim tacku pa odvojim onda se automatski povecavaju ....

Ka
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Ka »

Alo ljudi, o cemu vi govorite?

Ja sam lepo naglasio da je u pitanju NOKIA 6670. Znaci, na njoj velika slova NE OSTAJU sto je zaista uzasno i debilo. Prosto ne verujem da je tako po default-u, mora da je neki bag ili tako nesto.
Nokia 6670

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Ka, nije u pitanju nikakva greška, jednostavno je tako urađeno i to ti je što ti je. Koliko znam, ne postoji nikakav program koji to može da reši. Možeš da se navikneš ili da se nerviraš, a koliko vidim, odabrao si drugu opciju.

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

hellboy_90, meni nece.Isto to sam probao.Dodusemeni je verzija 2.39.15, :cry: napravljena 11.11.2004.......................To je zato sto sam kupio telefon cim je izasao................
iPhone + CX300

Chux
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 25. Jul 2005. 15:10

Post od Chux »

e ti lepo pisi nokiji i reci im da neces vise biti njihova musterija ako to ne promene i cekaj da vidis sta ce se dogoditi ... :) :) :)
The Chux

hellboy_90
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od hellboy_90 »

Alien, moze biti da je zbog toga
Ka, to se i meni desavalo na 6600, znaci nije bag, samo moras da se naviknes da to 8)

Odgovori