DV RS MMC za Nokiu 6630
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
DV RS MMC za Nokiu 6630
E ljudi, moze li mi neko adekvatno objasniti koju karticu mogu da koristim za Nokiu 6630, (znam da koristi DV RS-MMC) ali da li bi mi odgovarala neka kartica radjena od strane neke posebne firme ili ne... Pitam da bih bio siguran, da kad uzmem, da posle ne bude problema, jer vecina firmi ne dozvoljava reklamacije! Hvala puno!
p.s i naravno ako neko zna, gde ima da se kupi
p.s i naravno ako neko zna, gde ima da se kupi
Uzmi MMC Mobile te isto idu u 6630-ku i mnogo su brze od DV RS-MMC ako nadjes uzmi Kingston
pogledaj u Pakomu!
pogledaj u Pakomu!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Bile su u Pakom shop-u u petak (nova radnja kod Londona), doduše ostalo im je još 5-6 komada, MMC Mobile PQI i Kingston. PQI 512MB je 3950 din. a Kingston je 4400...
● PRAVILA FORUMA ●
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Sasa_NS, znam sta pricam .... vid'o sam svojim ocima. na kutiji pise "RS MMC MOBILE", a ispod "Dual Voltage", dok na drugoj pise "RS MMC", a ispod "Mobile" .... ta druga nije DV ...... ako mi ne verujete proverite u Comtrade-u ..... i mene je zbunilo .... dakle - mora da pise Dual Voltage da bi mogla u 6630
Dulentije, ako radi na 1.8V moze, ali sumnjam posto ne pise DV...
pozdrav
p.s. Miskoni, hvala puno za informaciju .... ubih se trazeci karticu i danas sam u toj radnji kupio poslednji komad! .... znaci od petka je planulo! .... u svakom slucaju pitao sam kada ce nova tura i, naravno, nemaju pojma...
pozdrav
Dulentije, ako radi na 1.8V moze, ali sumnjam posto ne pise DV...
pozdrav
p.s. Miskoni, hvala puno za informaciju .... ubih se trazeci karticu i danas sam u toj radnji kupio poslednji komad! .... znaci od petka je planulo! .... u svakom slucaju pitao sam kada ce nova tura i, naravno, nemaju pojma...
pozdrav
- Lomnica_city
- Expert
u pitanju su SanDisk-ove kartice ...... na njihovom sajtu nema fotografija kutija tako da ne mogu da vam to dokazem.... ja sam to konkretno video u Comtrade-u u Merkatoru ..... i jos pitam devojku koja tamo radi zasto mi je rekla da nemaju MMC Mobile od 512 kad vidim na polici da imaju .... medjutim ispostavilo se da je ta samo RS MMC ..... a to "Mobile" je mozda oznaka za novu generaciju ..... brzu, itd .... nije meni cilj da sve smorim ovde, nego samo kazem da ljudi (pogotovo manje iskusni) treba da obrate paznju sta kupuju da ne bi posle bilo da ne radi sa njihovim telefonom
pozdrav
pozdrav
- Lomnica_city
- Expert
Jeste oznaka za novu generaciju ISKLjUCIVO DV kartica,zato i ne pisu DV jer se podrazumeva!Kad vidis negde oglas naprimer:"Prodajem Pentium za 3GHz",ti nema sta da lupas glavu koji je to Pentium jer se podrazumeva da se samo P4 pravi na toj brzini,razumes!?Ako se nesto podrazumeva zasto produzavati ionako dugo ime da to dodatno objasnjavas!
Pozdrav
Pozdrav

- Lomnica_city
- Expert
Lomnica_city, procitaj moj post od ranije pa mozda razumes sta sam hteo da kazem
na jednoj KUTIJI je pisalo MMC MOBILE (e sad se vise ne secam da li je pisalo "RS" isped, ali to nije ni bitno) i ispod toga je pisalo DUAL VOLTAGE
na drugoj KUTIJI je pisalo RS MMC, dok je ispod toga (uocite razliku) pisalo MOBILE onako kao ikonica ukoso...... ta nije "DV", a proizvodjac je isti - SanDisk
poenta cele price je da ljudi paze da se ne za*ebu i nemam nameru da se vise ubedjujem sa bilo kime oko ovoga ..... samo sam hteo da skrenem paznju, a meni ni iz dzepa ni u dzep...
na jednoj KUTIJI je pisalo MMC MOBILE (e sad se vise ne secam da li je pisalo "RS" isped, ali to nije ni bitno) i ispod toga je pisalo DUAL VOLTAGE
na drugoj KUTIJI je pisalo RS MMC, dok je ispod toga (uocite razliku) pisalo MOBILE onako kao ikonica ukoso...... ta nije "DV", a proizvodjac je isti - SanDisk
poenta cele price je da ljudi paze da se ne za*ebu i nemam nameru da se vise ubedjujem sa bilo kime oko ovoga ..... samo sam hteo da skrenem paznju, a meni ni iz dzepa ni u dzep...