Nokia N80
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Nokia N80
Evo nova N80 je predstavljena i mozete pogledati kako izgleda i kratak opis nekih njenih mogucnosti i performansi.
Adresa: http://www.gsmarena.com/nokia_n80-review-58.php
Pozdrav
Adresa: http://www.gsmarena.com/nokia_n80-review-58.php
Pozdrav
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Uto, 07. Jun 2005. 22:19
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Sta mislite da li ce biti kompatibilan sa starijim symbian programima? Da li su programeri uradili nesto povodom toga (da li je uopste moguce da nesto ucine ili ne zele)?
Isto pise i da mu kamera nije bas najsjajnija i da je jedan od uzroka i softver. Da li je i povodom toga uradjeno nesto?
Isto pise i da mu kamera nije bas najsjajnija i da je jedan od uzroka i softver. Da li je i povodom toga uradjeno nesto?
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
trebao bi biti kompatibilan sa ostalim programima, kamera nije najsjajnija, ali to je jos uvek prototip, tako da ce na finalnom modelu kamera biti popravljena [procitaj stari review od n70 i videces isto, sada procitaj novi review od n70 i videces potpunu drugu pricu]
inace neki instinkt imam da ce ovaj telefon iz nekog razoga biti otkazan
nesto ga mnogo odlazu, prvo je trebao da izadje polovinom februara, pa pocetkom marta, pa krajem marta, sad ispade pocetak maja 
inace neki instinkt imam da ce ovaj telefon iz nekog razoga biti otkazan

-
- Novajlija
- Pridružio se: Sre, 15. Mar 2006. 13:46
Mora da si imao neki rastureni model cim je bio labav....moj brat ima N90 i ja ga koristim dosta cesto i uopste nije razvaljen,sto se tice velicine jeste velik ali boze moj neko voli vece telefone,a razlog sto ne poseduje vibraciju je optika posto koristi Karl Cajs optiku koju bi vibracija unistila vremenom.cale napisao:Labavo,klimavo,ogromno,skupo,kabasto sa puno mana
- Del Boy
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
- Kontakt:
pa trebalo bi da budu kompatibilni sa n80 , a shto se tiche kamere , to je najvjerovatnije tako u pochetku , ali izradom novog softwarea sigurno cje se i to popraviti , kao shto je rekao Mirko BGD to je bio sluchaj i sa nokiom n70 , ali kao shto vidish to je sada sve OKLobachewsky napisao:Sta mislite da li ce biti kompatibilan sa starijim symbian programima? Da li su programeri uradili nesto povodom toga (da li je uopste moguce da nesto ucine ili ne zele)?

nece biti otkazan odlazu kako bi prodali sto vise n70 i n90 to je stara nokia politikaMirko BGD napisao:inache neki instinkt imam da cje ovaj telefon iz nekog razoga biti otkazanneshto ga mnogo odlazu, prvo je trebao da izadje polovinom februara, pa pocetkom marta, pa krajem marta, sad ispade pocetak maja