Nokia N80

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Zaključana tema
IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Nokia N80

Post od IDzO »

Evo nova N80 je predstavljena i mozete pogledati kako izgleda i kratak opis nekih njenih mogucnosti i performansi.

Adresa: http://www.gsmarena.com/nokia_n80-review-58.php

Pozdrav

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

ova nokia je extra, super, nemam reci
cena ce u pocetku biti i visa od 570 (sigurno oko 700) a kasnije ce se stabilizovati na 500, sto je ipak mnogo, ali kada se uzmu u obzir i funkcije koje ovaj mobilni telefon pruza, vidi se da je cena sasvim opravdavajuca

jok_jok
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 23. Nov 2005. 13:54

Post od jok_jok »

pa nokia N90 ima slicne funkcije kao N80, pa za nju svi govore da je skupa i imaju nesto protiv nje! ja sam pitao covjeka koji ju ima i kaze mi da mu je N90 najbolji telefon koji je koristio!
dajte mi objasnite zasto imate tolko toga protiv N90???

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

1. n90 je jako ruzan (al o tome je glupo raspravljati jer je to stvar ukusa}
2. ne poseduje vibraciju
3. jako jako jako je velik
4. ne poseduje radio
mislim da je dovoljno... :wink:

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Potpuno si u pravu.Pre neki dan sam se malo "poigrao" sa N90.
Sve u svemu-sr..e.Labavo,klimavo,ogromno,skupo,kabasto sa puno mana 8)
I sto je najgluplje,da bi odgovorio na poziv,moras ga 2 puta otklopiti-2 zgloba :dry:

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Zanimljivo izgleda...podseća me na d500 samo što je naravno veća...U svakom slučaju dobre funkcije, i cena od 500 i kusur evra je bila za očekivati :wink: :roll:

Vulle_NS
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 23:33

Post od Vulle_NS »

E ovako:
OVO JE JEDAN PRELEP TELEFON!!!Vrlo funkcionalan :D
MNJIH!

hellboy_90
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 07. Jun 2005. 22:19

Post od hellboy_90 »

ljudi, da nemate informaciju kada ce stici ovaj cudesni, najbolji, najaci (100 karaktera:)) telefon u nase krajeve???

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Svuda se prica da izlazi kod Vodafona u prodaju oko sredine Aprila,sigurno ce ga pratiti i ostali operateri i prodavnice tako da ce se kod nas verovatno pojaviti pocetkom Maja,obicno sa tim idemo u korak sa svetom!
Pozdrav 8)

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Ja sam chuo da se pojavljuje krajem Marta,pochetkom Aprila u evropi a kod nas josh malo kasnije onda a pochetna cena ce mu biti oko 560-570 evra... 8)

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

jupiiiiiiii , jedva chekam da dodje i na nashe prostore , a i ja sam chuo da ce se pojaviti u maju kod nas , medjutim kako je nokia oduzhila sa tim pushtanjem u prodaju nekih telefona , nisam u to ni povjerovao , ali evo sada vjerujem , jedva chekam 8) :P :wink: :) :D :lol:

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Telefon je vrh,deluje mi lepo i na izgled i po specifikaciji jedino sam misljenja da je baterija malog kapaciteta za ovakav telefon.Sve u svemu odlican telefon.
LG G2 Black,16GB

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Sta mislite da li ce biti kompatibilan sa starijim symbian programima? Da li su programeri uradili nesto povodom toga (da li je uopste moguce da nesto ucine ili ne zele)?
Isto pise i da mu kamera nije bas najsjajnija i da je jedan od uzroka i softver. Da li je i povodom toga uradjeno nesto?
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

nemam reci...vrh telefon...najvise me privlace njene dimenzije koje su zacudjujuce male...tezina je za ocekivati ali zaista je "mali" telefon...kamera,ekran...extra...nece mi biti zao da dam (ako ikada skupim) pare koliko kosta...pozz 8)

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

trebao bi biti kompatibilan sa ostalim programima, kamera nije najsjajnija, ali to je jos uvek prototip, tako da ce na finalnom modelu kamera biti popravljena [procitaj stari review od n70 i videces isto, sada procitaj novi review od n70 i videces potpunu drugu pricu]
inace neki instinkt imam da ce ovaj telefon iz nekog razoga biti otkazan :( nesto ga mnogo odlazu, prvo je trebao da izadje polovinom februara, pa pocetkom marta, pa krajem marta, sad ispade pocetak maja :(

aleksandarl
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 15. Mar 2006. 13:46

Post od aleksandarl »

cale napisao:Labavo,klimavo,ogromno,skupo,kabasto sa puno mana
Mora da si imao neki rastureni model cim je bio labav....moj brat ima N90 i ja ga koristim dosta cesto i uopste nije razvaljen,sto se tice velicine jeste velik ali boze moj neko voli vece telefone,a razlog sto ne poseduje vibraciju je optika posto koristi Karl Cajs optiku koju bi vibracija unistila vremenom.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Mirko BGD, ma jel stvarno moze da se desi da se ni ne pojavi...???? :o :shock:

Pa ja ga cekam ko ozebo sunce...A sto se ne bi pojavio...?? Jel ima naznaka da ima nekih gresaka na njemu...?? :smutny:

Pozz... :D
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

mica
Banned
Pridružio se: Uto, 21. Feb 2006. 11:01

Post od mica »

N90 je veliki ko kamion kada je zatvoren :lol: :lol: heh!!! n80 je vec nesto drugo ali cu ga kupiti tek kada dobijem prvu platu (imam 14 god)
......Smej se smej,uvek se smej........

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

Lobachewsky napisao:Sta mislite da li ce biti kompatibilan sa starijim symbian programima? Da li su programeri uradili nesto povodom toga (da li je uopste moguce da nesto ucine ili ne zele)?
Isto pise i da mu kamera nije bas najsjajnija i da je jedan od uzroka i softver. Da li je i povodom toga uradjeno nesto?
pa trebalo bi da budu kompatibilni sa n80 , a shto se tiche kamere , to je najvjerovatnije tako u pochetku , ali izradom novog softwarea sigurno cje se i to popraviti , kao shto je rekao Mirko BGD to je bio sluchaj i sa nokiom n70 , ali kao shto vidish to je sada sve OK 8) ;) :) :D :lol:

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

Mirko BGD napisao:inache neki instinkt imam da cje ovaj telefon iz nekog razoga biti otkazan :( neshto ga mnogo odlazu, prvo je trebao da izadje polovinom februara, pa pocetkom marta, pa krajem marta, sad ispade pocetak maja :(
nece biti otkazan odlazu kako bi prodali sto vise n70 i n90 to je stara nokia politika 8)

Zaključana tema