Mp3 plejer za Symbian?

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Vincent, ALON Dictaphone... koji je ujedno i (najbolji?) mp3 plejer :D

pozdrav

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

ovaj shto sam ja naveo "ALON MP3 Dictaphone v1.18 S60" mozhe da radi kao dictaphone snima u formatima MP3, WAV

Citat sa fullmaza.com
"The first MP3, WAV recorder and MP3, OGG, WAV audio player with built-in 3-Band Parametric Equalizer, hot buttons and M3U playlists."
8) :wink: :) :D :lol:

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Ju instalirao sam sa n90,i neke od onih skinova! Kako su dobri! Bas mi se svidja...
Jel mogu nekako sam da pravim te skinove ??
...shit happens... keep d smile!

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

Ej, kad smo vec kod alon diktafona, da li neko zna kako da prebacim da mi snima na memorijsku karticu, a ne na telefon?

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Oljica, kad startujes ALON Dictaphone...na levi klik pojavice ti se nekoliko opcija...izmedju ostalog i opcija Record folder..,Izaberes nju i onda ti se pojavi koji je Current record folder i odmah posle toga ti ponudi da izaberes memoriju na koji ce cuvati snimljene fajlove... 8)

Pozdrav... :roll:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

Ma, uradih ja to i sva srecna krenuh u proveru istog, kad ono opet sve nasnimano na internu memoriju koja prilicno limitira vreme snimka :( . Probacu jos koji put, a onda prelazim na vudu magiju :)

ad_insane
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 11. Sep 2005. 14:39

Post od ad_insane »

Options - Record folder E:/xyxyxy
Settings - Define rec. folder - On

Nadam se da ce ovo da pomogne...
Pozdrav

The_Saint
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 15:43
Kontakt:

Post od The_Saint »

Nisam probao taj N90 music player, upravo ga skidam da ga probam... ali trenutno koristim Power Mp3 player i ekstra sam zadovoljan, jedina mi je primedba sto ne mogu da postavim pesme u folder na kartici koji ja hocu nego moram da ih snimam u sounds folder. Ali inace ne znam zasto vama nece da nastavi sa sviranjem kada ga prekine poziv.. ja non stop slusam muziku , prekine me poziv.. pricam i kulturno mi nastavi sa svirkom nakon prekidanja veze... a inace sam po prirrodi sto bi narod rekao picajzla :) volim da je sve na svom mestu, da pleyer ima lepu ikonicu, da je lep jasan jednostavan.. blablabla, ako neko ima zelju da ga proba Power MP3 player, moze se obratiti meni.. poslacu mu sis fajl.. 8)

Doolentije
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 03. Mar 2006. 13:34

Post od Doolentije »

Kad mene neko zove, a ja slusam muziku, ista se prekine, obavim razgovor, pa stisnem dugme na koje se javljam na sluskama i muzika se nastavi! Znaci muziku nastavljate pritiskom na dugme za odgovor na dolazeci poziv na sluskama! (ovo vazi za power mp3)!
Poz! 8)

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Meni u većini slučajeva na fabričkom plejeru posle završenog razgovora ili pristigle poruke nastavi muziku :P 8)

shone1
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 06. Apr 2006. 16:16

Post od shone1 »

Ljudi ako neko zna gde mogu da skinem najnoviju krekovanu verziju alon mp3 playera i power mp3 playera nek mi javi na p.p ili na email... ako ih neko vec ima bio bi zahvalan kad bi mi poslao... HVALA UNAPRED
email: shone1@hotmail.com

Doolentije
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 03. Mar 2006. 13:34

Post od Doolentije »

shone1, ja sam imao neku verziju alon mp3 player-a, ali sam je nazalost izbrisao, mada power mp3 ti je dosta bolji... Cuo sam da je izasla neka novija verzija, valjda v3.1, nisam siguran? Ako zelis da ti posaljem power mp3 v 2.76, reci... ili kad nabavim ovu noviju?
Poz! 8)

shone1
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 06. Apr 2006. 16:16

Post od shone1 »

Bio bih ti zahvalan kad bi mi sad poslao tu sto imash a kad nabavish tu novu onda i nju :) car si :wink:
email: shone1@hotmail.com

Odgovori