pozdrav
Mp3 plejer za Symbian?
					Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
	Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- Ninolina
 - Moderator

- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
 - :: Galaxy Note 9 White
 - :: Galaxy Watch Active2

Oljica, kad startujes ALON Dictaphone...na levi klik pojavice ti se nekoliko opcija...izmedju ostalog i opcija Record folder..,Izaberes nju i onda ti se pojavi koji je Current record folder i odmah posle toga ti ponudi da izaberes memoriju na koji ce cuvati snimljene fajlove... 

Pozdrav...

Pozdrav...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm *** 
						- 
				The_Saint
 - Povremeni posetilac

- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 15:43
 - Kontakt:

Nisam probao taj N90 music player, upravo ga skidam da ga probam... ali trenutno koristim Power Mp3 player i ekstra sam zadovoljan, jedina mi je primedba sto ne mogu da postavim pesme u folder na kartici koji ja hocu nego moram da ih snimam u sounds folder. Ali inace ne znam zasto vama nece da nastavi sa sviranjem kada ga prekine poziv.. ja non stop slusam muziku , prekine me poziv.. pricam i kulturno mi nastavi sa svirkom nakon prekidanja veze... a inace sam po prirrodi sto bi narod rekao picajzla 
 volim da je sve na svom mestu, da pleyer ima lepu ikonicu, da je lep jasan jednostavan.. blablabla, ako neko ima zelju da ga proba Power MP3 player, moze se obratiti meni.. poslacu mu sis fajl..  

- Doolentije
 - Redovni učesnik

- Pridružio se: Pet, 03. Mar 2006. 13:34

Ljudi ako neko zna gde mogu da skinem najnoviju krekovanu verziju alon mp3 playera i power mp3 playera nek mi javi na p.p ili na email... ako ih neko vec ima bio bi zahvalan kad bi mi poslao... HVALA UNAPRED 
email: shone1@hotmail.com

- Doolentije
 - Redovni učesnik

- Pridružio se: Pet, 03. Mar 2006. 13:34

Bio bih ti zahvalan kad bi mi sad poslao tu sto imash a kad nabavish tu novu onda i nju 
 car si