Alice_in_Chains, naravno da sam znala da misliš na 6630...ali nije mi bilo jasno na koji te 6681 erikson podseća...mislim nikako da se ja setim...ali nije ni bitno...6630 zakon!!!
Nokia N70i
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- Drobnjak81
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Pon, 28. Feb 2005. 15:15
-
Zoka
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07
Hehehehehe, ok, i ja reko...jer mislim da se stvarno ne isplati uzimati ga odmah...Ako ga neko isproba, neka javi obavezno utiske...Dexter napisao:Zoka, mislili smo samo da odemo do radnje da ga uzmemo u ruku malo da ga testiramo a ne da a pazarimo...Mislim ima i onih koji bi ga i pazarili odma,al to je druga pricha...
- Lomnica_city
- Expert

- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
A sto mi obrisaste post,koga sam to uvredio ili sta vec pa zasluzio da mi se brise post kad sam samo rekao da smo cudna nacija sto ovako lezerno pricamo o davanju 500-600 evra na telefon kao da ne zivimo u Srbiji!?Ako je ovo nekom uvredljivo onda se izvinjavam ali stvarno ne vidim sta je problem!
Pozdrav
Pozdrav
- BurekUSvemiru
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Pet, 18. Mar 2005. 21:02
- Kontakt: