Nokia N70i

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Alien, slažem se u potpunosti :wink: :)
Alice_in_Chains, naravno da sam znala da misliš na 6630...ali nije mi bilo jasno na koji te 6681 erikson podseća...mislim nikako da se ja setim...ali nije ni bitno...6630 zakon!!! :D :)

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Eo napokon doshao je i kod nas N70i i pochetna cena mu je 680 evra... 8) Za sada ga ima samo u jednoj radnji.... :wink: :)
Poslednja izmena od Dexter u Ned, 09. Okt 2005. 22:32, izmenjeno 1 put ukupno.

Drobnjak81
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 28. Feb 2005. 15:15

Post od Drobnjak81 »

Ma sica lova, sad mi obicni smrtnici samo cekamo da padne cena ovim drugim modelima!!!! :smutny: e da evo jos koji karakter

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Dexter, biće to malo puno para (imaš jednu nulu viška)... I 680 je previše, naravno. Ko će prvi do te radnje, pa da konačno čujemo utiske iz prve ruke? :D

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

cena stvarno udara po usima
mislim da cu cekati da se pojavi druga boja i onda ga pazarati..... ali prvo moram da prodam 7610 i a925.... :wink:

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Upss...zapala jedna nula vishka u naletu... :D :oops: Ispravljeno je....A ko prvi ode do prodavnice neka javi utiske....

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Ma ljudi ne letite u radnju odmah, strpite se do nove godine, cena će mu sigurno pasti na oko 500 evra... :wink: :)

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Zoka, mislili smo samo da odemo do radnje da ga uzmemo u ruku malo da ga testiramo a ne da a pazarimo... :wink: Mislim ima i onih koji bi ga i pazarili odma,al to je druga pricha... 8)

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Dexter napisao:Zoka, mislili smo samo da odemo do radnje da ga uzmemo u ruku malo da ga testiramo a ne da a pazarimo... :wink: Mislim ima i onih koji bi ga i pazarili odma,al to je druga pricha... 8)
Hehehehehe, ok, i ja reko...jer mislim da se stvarno ne isplati uzimati ga odmah...Ako ga neko isproba, neka javi obavezno utiske... ;) :)

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

A sto mi obrisaste post,koga sam to uvredio ili sta vec pa zasluzio da mi se brise post kad sam samo rekao da smo cudna nacija sto ovako lezerno pricamo o davanju 500-600 evra na telefon kao da ne zivimo u Srbiji!?Ako je ovo nekom uvredljivo onda se izvinjavam ali stvarno ne vidim sta je problem!
Pozdrav 8)

BurekUSvemiru
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 18. Mar 2005. 21:02
Kontakt:

Post od BurekUSvemiru »

ovo sto je doslo kod nas nije n70i vec n70. taj n70i cak nije ni najavljen od strane nokie. a cena , naravno prava sitnica, ali pasce za 2 nedelje za 150 evra garant, jer mislim da je 500 koliko toliko realna cena

Odgovori