Najveći problem kod većine takvih maskica je nepostojanost boje... Maltene se guli pogledom, pa to posle nekog vremena toliko bedno izgleda da shvatiš da telefon bolje izgleda sa starom maskom, ma koliko da je izgrebana...mkvb napisao:b_udder, definitivno postoji, kupio sam je! Naravno nije original ali je odlicna, vidi se da je kineska ali nigde ne skripi, sve je lepo leglo i nigde nema lufta, vise mi se pomerala originalna (teget TIM),Najlepsa stvar u celoj prici je cena, 300 din, kod drugara, inace su 400
maskica n70
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07
Naravno da je najbolja varijanta uzeti original masku, ali je ovde problem što nemaš gde da kupiš, sve i da hočeš da daš 30e
Što se tiče kineskih, one jesu jeftine, i stvarno lošeg kvaliteta, ali eto ponekad se nadje i nešto pristojno...Mada je malo bedak na telefon od 300e staviti masku od 300din...

Što se tiče kineskih, one jesu jeftine, i stvarno lošeg kvaliteta, ali eto ponekad se nadje i nešto pristojno...Mada je malo bedak na telefon od 300e staviti masku od 300din...

Drustvo evo slike moje 6630 sa crnom maskom
www.fontanaad.com/6630/maska-1.jpg
www.fontanaad.com/6630/maska-2.jpg
www.fontanaad.com/6630/maska-3.jpg
www.fontanaad.com/6630/maska-4.jpg
www.fontanaad.com/6630/maska-5.jpg
www.fontanaad.com/6630/maska-6.jpg
www.fontanaad.com/6630/maska-7.jpg
www.fontanaad.com/6630/maska-8.jpg
Kako vam se cini a?
www.fontanaad.com/6630/maska-1.jpg
www.fontanaad.com/6630/maska-2.jpg
www.fontanaad.com/6630/maska-3.jpg
www.fontanaad.com/6630/maska-4.jpg
www.fontanaad.com/6630/maska-5.jpg
www.fontanaad.com/6630/maska-6.jpg
www.fontanaad.com/6630/maska-7.jpg
www.fontanaad.com/6630/maska-8.jpg
Kako vam se cini a?

HOX Titanium gray
E pa Petre drago mi je, kazi mi kako hoces da slikam telefon, kako da ga drzim da dokazem da je to stvarno moja maska, ima i ona svoje falinke, to kod "diode za osvetljenje" kako ti to zoves, nije bas precizno uradjeno, i na sastavu kod display-a siva plastika nije bas sjajno izlivena na jednom mestu, vrlo malo, stizu i nove slike pa se uveri
A ovo je prava crna maska, extra!
http://www.imagestation.com/picture/sra ... 764c11.jpg
A ovo je prava crna maska, extra!
HOX Titanium gray
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Ona maskica koju sam ja videla od 300din. nije bila ni prici ovoj...
Ovakvu sam u BG-u videla za 30 eura...
mkvb, a jel ima nesto slicno za n6680 i da je 300 din...? Ma sta 300...dacu i 400 din.

mkvb, a jel ima nesto slicno za n6680 i da je 300 din...? Ma sta 300...dacu i 400 din.

Poslednja izmena od Ninolina u Uto, 07. Mar 2006. 16:12, izmenjeno 2 puta ukupno.
www.fontanaad.com/6630/maska-9.jpg
www.fontanaad.com/6630/maska-10.jpg
www.fontanaad.com/6630/maska-11.jpg
www.fontanaad.com/6630/maska-12.jpg
nikoola, jel sada verujes, pogledaj mrezu!
Pozdrav svima
www.fontanaad.com/6630/maska-10.jpg
www.fontanaad.com/6630/maska-11.jpg
www.fontanaad.com/6630/maska-12.jpg
nikoola, jel sada verujes, pogledaj mrezu!
Pozdrav svima

HOX Titanium gray
mkvb, e sad si uslikao prave detalje i one falinke! Na prvim fotkama je delovala kao original!
ps. posalji mi na pp gde moze da se kupi!
ps. posalji mi na pp gde moze da se kupi!
meni je bzv!A ovo je prava crna maska, extra!
-
- Mobil manijak
Ljudi ja sam još jutros pitala čoveka...On je iz Vrnjačke Banje, pa je i tamo kupljeno...Elem, djavo mi nije dao mira danas, pa sam zaredala po radnjama u BG...I našla ove kineske maske, i onu ugljenisanu, i onu normalnu, 450din, u jednoj radnji u 29 novembra...Stvarno su A klase, i pristojno su uradjene...Ja ću uzeti sebi najverovatnije ovih dana...Jedino mi je žao jer nema crne tastature...pa se zbog toga premišljam...Ako treba nekom informacija, nek mi javi na pp...

-
- Mobil manijak
Nema na čemu
Meni se ne svidja kako je uradjena zadnja maska (mislim na ugljenisanu), jer za kameru ima samo rupa...Onako je super na dodir, jer je gumena...Nisam je probala, mislim da je stavim na telefon, ali ovu običnu jesam, sasvim lepo pristaje, nama lufta...Sad me kopka tastatura, moraću da se bacim u potragu i za njom...Ako nadjem, javljam vam

Meni se ne svidja kako je uradjena zadnja maska (mislim na ugljenisanu), jer za kameru ima samo rupa...Onako je super na dodir, jer je gumena...Nisam je probala, mislim da je stavim na telefon, ali ovu običnu jesam, sasvim lepo pristaje, nama lufta...Sad me kopka tastatura, moraću da se bacim u potragu i za njom...Ako nadjem, javljam vam

Zoka, ja sam kupio bas tu ugljenisanu i lepo lezi na telefonu (zadnji deo bi mogao malo bolje ali je ok)...... u posetku mi se bas svidela, ali sada mi se malo cini kao pederska .... crni saten i to
...... mislim da je problem sto je tastatura ostala srebrna i da bi sa crnom bolje izgledalo....
pozdrav

pozdrav