maskica n70

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

mkvb napisao:b_udder, definitivno postoji, kupio sam je! Naravno nije original ali je odlicna, vidi se da je kineska ali nigde ne skripi, sve je lepo leglo i nigde nema lufta, vise mi se pomerala originalna (teget TIM), :D Najlepsa stvar u celoj prici je cena, 300 din, kod drugara, inace su 400 :lol:
Najveći problem kod većine takvih maskica je nepostojanost boje... Maltene se guli pogledom, pa to posle nekog vremena toliko bedno izgleda da shvatiš da telefon bolje izgleda sa starom maskom, ma koliko da je izgrebana...

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Videla sam te od 300 din...Tuga je staviti takav krs na svoj telefon...Mnogo mi jadno izgledaju... 8)

A ko vec hoces novu masku, uzmi bar da lici na nesto...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Naravno da je najbolja varijanta uzeti original masku, ali je ovde problem što nemaš gde da kupiš, sve i da hočeš da daš 30e :disgust:
Što se tiče kineskih, one jesu jeftine, i stvarno lošeg kvaliteta, ali eto ponekad se nadje i nešto pristojno...Mada je malo bedak na telefon od 300e staviti masku od 300din... :wacko:

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Ljudi ni ja nisam mogao da verujem, ali maska je legla mnogo lepo, nema krckanja i pomeranja, sve je na svom mestu i mnogo mi se svidja crna boja, verujte mi uopste nije losa
HOX Titanium gray

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

DEL BOY, E OVO JE MOCNA MASKA! :) ...... sad mi je jasno kako to treba da izgleda :D ..... a i ova tastatura crna stvarno deluje odlicno...

nikoola
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Jun 2005. 02:06

Post od nikoola »

mkvb, ako je ovo tvoja (sa maskicom od 300-400din), ja sam Petar Pan :ohmy: ...
Daj posalji i meni jednu za tih 400din (ili reci gde da kupim), jer bolju crnu nisam video (izgleda isto kao original (i natpis NOKIA i gravura, i natpis na kameri, i dioda za osvetljenje)!

mkvb
Mobil fan
Mobil fan

Post od mkvb »

E pa Petre drago mi je, kazi mi kako hoces da slikam telefon, kako da ga drzim da dokazem da je to stvarno moja maska, ima i ona svoje falinke, to kod "diode za osvetljenje" kako ti to zoves, nije bas precizno uradjeno, i na sastavu kod display-a siva plastika nije bas sjajno izlivena na jednom mestu, vrlo malo, stizu i nove slike pa se uveri

A ovo je prava crna maska, extra!
http://www.imagestation.com/picture/sra ... 764c11.jpg
HOX Titanium gray

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Ona maskica koju sam ja videla od 300din. nije bila ni prici ovoj... :uhuh: Ovakvu sam u BG-u videla za 30 eura... :wink:
mkvb, a jel ima nesto slicno za n6680 i da je 300 din...? Ma sta 300...dacu i 400 din. :lol: :D :lol:
Poslednja izmena od Ninolina u Uto, 07. Mar 2006. 16:12, izmenjeno 2 puta ukupno.

mkvb
Mobil fan
Mobil fan

Post od mkvb »

HOX Titanium gray

nikoola
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Jun 2005. 02:06

Post od nikoola »

mkvb, e sad si uslikao prave detalje i one falinke! Na prvim fotkama je delovala kao original!

ps. posalji mi na pp gde moze da se kupi!
meni je bzv!

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

mkvb, ova moja je skroz crna ..... i ono oko slusalice sto je inace sivo ..... sve je u jednom komadu, nigde ne pise Nokia, nema metalnog prstena, vec je sve stopljeno, mat je i kao gumirana .... izgleda kao ugljenisana :D ...... mogu da je uslikam ako nekoga interesuje...

pozdrav

mkvb
Mobil fan
Mobil fan

Post od mkvb »

OK, znam kakva je, uslikaj ako te ne mrzi, cisto da bacimo pogled 8)

pozdrav...
HOX Titanium gray

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

nikoola napisao:meni je bzv!
i meni je bzv. ta maska , nevalja nishta , nema ni oko kamere nishta napisano (1.3 megapixel , .....) , nema nigdje napisano ni nokia , a ovako kada se gleda cini mi se da je od nekakve nekvalitetne hrapave plastike , :disgust: :dry: :smutny:

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

mkvb,ae pusti mi na pm gde si nashao crnu masku,da se ne cimam...

djolem89
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Okt 2005. 11:15

Post od djolem89 »

mkvb, aj i meni baci na pp gde ima da se kupi crna maska.

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Ljudi ja sam još jutros pitala čoveka...On je iz Vrnjačke Banje, pa je i tamo kupljeno...Elem, djavo mi nije dao mira danas, pa sam zaredala po radnjama u BG...I našla ove kineske maske, i onu ugljenisanu, i onu normalnu, 450din, u jednoj radnji u 29 novembra...Stvarno su A klase, i pristojno su uradjene...Ja ću uzeti sebi najverovatnije ovih dana...Jedino mi je žao jer nema crne tastature...pa se zbog toga premišljam...Ako treba nekom informacija, nek mi javi na pp... :wink: :)

mkvb
Mobil fan
Mobil fan

Post od mkvb »

Zoko thanks na pomoci, video sam juce kod ortaka tu crnu ugljenisanu masku, ne svidja se ni meni kako stoji na telefonu, lepsa je na slici
HOX Titanium gray

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Nema na čemu :)
Meni se ne svidja kako je uradjena zadnja maska (mislim na ugljenisanu), jer za kameru ima samo rupa...Onako je super na dodir, jer je gumena...Nisam je probala, mislim da je stavim na telefon, ali ovu običnu jesam, sasvim lepo pristaje, nama lufta...Sad me kopka tastatura, moraću da se bacim u potragu i za njom...Ako nadjem, javljam vam :wink: 8) :)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

Zoka, ja sam kupio bas tu ugljenisanu i lepo lezi na telefonu (zadnji deo bi mogao malo bolje ali je ok)...... u posetku mi se bas svidela, ali sada mi se malo cini kao pederska .... crni saten i to :D ...... mislim da je problem sto je tastatura ostala srebrna i da bi sa crnom bolje izgledalo....

pozdrav

Odgovori