Nokia zvanično izbacila "Firmware Updater"
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Pa mogao bi malo da citas prethodne komentare pa bi nasao da li moze da se otkljuca telefon sa ubacivanjem novog softvera............
Imam isti problem sa NSS kao i drugi ovde koliko primecujem ali isto tako sam do juce na drugom compu sve bez problema koristio..........u pitanju je naravno N73.....hmm.........
A ako neko moze neka proba instalaciju na drugom compu..........neko je vec pomenuo taj predlog cini mi se i mislim da je to izgleda trenutno jedino resenje koje bi mozda imalo efekta........ja sam nasao neki drugi NSS koji ima pathc ali nije imalo efekta ni sa tim.....hmm.....pozdrav......

Imam isti problem sa NSS kao i drugi ovde koliko primecujem ali isto tako sam do juce na drugom compu sve bez problema koristio..........u pitanju je naravno N73.....hmm.........

A ako neko moze neka proba instalaciju na drugom compu..........neko je vec pomenuo taj predlog cini mi se i mislim da je to izgleda trenutno jedino resenje koje bi mozda imalo efekta........ja sam nasao neki drugi NSS koji ima pathc ali nije imalo efekta ni sa tim.....hmm.....pozdrav......

Chill out!
Jer moze neko da mi da link gde mogu da skinem Nemesis Service Suite posto na njihovom sajtu http://www.b-phreaks.co.uk/index.php?main_page=page_2 nikako ne moze da se skine program!
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Serbian naravno da moze da se skine NSS sa zvanicnog sajta,samo se ti izgleda nisi snasao.Probaj ponovo,provereno radi.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Evo resenja za one koje je kao mene mucio NSS...........treba uraditi sledece......skinuti sa linka drivere za usb kabal.........
http://www.nokia.com.hr/A4713154
Normalno instalirati NSS i NSU.....onda treba naci u Control panelu add or remove i tamo naci Nokia cabal driver i deinstalirati........pa instalirati ovaj driver koji ste skinuli sa ovog linka koji sam postavio i posle toga resetovati comp i to je to................
Konacno kraj nocne more.......inace ova procedura je proverena.......

http://www.nokia.com.hr/A4713154
Normalno instalirati NSS i NSU.....onda treba naci u Control panelu add or remove i tamo naci Nokia cabal driver i deinstalirati........pa instalirati ovaj driver koji ste skinuli sa ovog linka koji sam postavio i posle toga resetovati comp i to je to................
Konacno kraj nocne more.......inace ova procedura je proverena.......

Chill out!
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 21. Apr 2008. 03:29
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
djolex ako imas balkan product code u telefonu, onda ti Srpski jezik ostaje, samo ce se odraditi update sw-a. a cim imas ubacen Srpski jezik u telefonu znaci da imas i balkan product code.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Svejedno, experimentisaću, inače sam kupio telefon preko Telenora 16. Januara 2007. a zastupnik je bio Mobis.
Barem mislim da će Srpski ostati i neće biti problema. Pozz !!!
Edit:
E sad postoji probleeeemmm... Ne mogu da uđem u program, s*re mi tamo da konekcija mi nije u redu a isključio sam antivirus i firewall, a da mi konekcija nije u redu, ne bih ja vama napisao ovo ...
Se*atori

Barem mislim da će Srpski ostati i neće biti problema. Pozz !!!

Edit:
E sad postoji probleeeemmm... Ne mogu da uđem u program, s*re mi tamo da konekcija mi nije u redu a isključio sam antivirus i firewall, a da mi konekcija nije u redu, ne bih ja vama napisao ovo ...
Se*atori

A u covece....kod mene NSS se ukljuci i skoro sve odradi,tacnije,kad odem na phone info on mi nista ne izbaci...ali potom sve operacije moze da odradi...problem najveci mi je kada startujem NSU,program nece da pronadje fon kao nije ga prepoznao.....a kad on krene da ucitava telefon pc suite ga iskljuci na sekund i ponovo ukljuci,pa tako da stvarno ne znam sta bi mu uradio,ako neko ima predstavu o cemu se radi neka mi odgovori
....Hvala!!!

-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ne znam kako se to dogodilo ali ajde da ispricam:Dva meseca sam imao problema sa lock codom na N73 i resio sam problem.Znaci povezao sam fon sa kablom i startovao NSS i onda Scan for new device-Tools-i onda u dnu programa ima da se obelezi opcija Factory Settings.U toj opciji ima da se resetuje Lock Code,Product code i jos neke stvari,cak moze da se odradi format i telefonske memorije i kartice.Meni je dok sam cekirao opciju reset User code(lock code) prijavio gresku,kao sto mi prijavljuje i kad pokusavam da promenim product code,ali sam ja nakon toga probao da ukucam *#7780# i kad je zatrazio lock code ja ukucam 12345 i on prihvati
tako da ako neko bude imao slican problem evo resenja.

XIAOMI Mi 11 midnight grey