Nokia zvanično izbacila "Firmware Updater"

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Odgovori
Serbian
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 18. Apr 2008. 06:01

Post od Serbian »

Da vas pitam zanimame jer se ovim flesovanjem menja celokupan simbian i dali se gube zabrane koje su neki provajderi ubacili dodatno u mob npr. da mogu samo njihovu mrezu da koriste?

brkicn
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 22. Sep 2007. 19:43

Post od brkicn »

Pa mogao bi malo da citas prethodne komentare pa bi nasao da li moze da se otkljuca telefon sa ubacivanjem novog softvera............ :lol: :D
Imam isti problem sa NSS kao i drugi ovde koliko primecujem ali isto tako sam do juce na drugom compu sve bez problema koristio..........u pitanju je naravno N73.....hmm......... :blinky: :disgust: :chytry:
A ako neko moze neka proba instalaciju na drugom compu..........neko je vec pomenuo taj predlog cini mi se i mislim da je to izgleda trenutno jedino resenje koje bi mozda imalo efekta........ja sam nasao neki drugi NSS koji ima pathc ali nije imalo efekta ni sa tim.....hmm.....pozdrav...... :wink:
Chill out!

Serbian
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Serbian »

Jer moze neko da mi da link gde mogu da skinem Nemesis Service Suite posto na njihovom sajtu http://www.b-phreaks.co.uk/index.php?main_page=page_2 nikako ne moze da se skine program!

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Serbian naravno da moze da se skine NSS sa zvanicnog sajta,samo se ti izgleda nisi snasao.Probaj ponovo,provereno radi.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Kralj
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 29. Mar 2008. 23:19

Post od Kralj »

e ovako sam ja sredio izbriso noka updater i NSS i onda samo insatliro NSS i promjenio produkt key pa ga izbriso ponova i instaliro ovaj novi nokia updater i skino zadnji software . :D

brkicn
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od brkicn »

sad sam probao sa tim deinstalacijama i nista ne vredi........najgore sto sam pokusao i na drugom compu ali opet nece..........e svasta i sa ovim nokijama......ima li neko da mu je ovo uspelo iz prve i da kaze tacan postupak...... :blinky: :shock: :wink:
Chill out!

Serbian
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Serbian »

Sale_M
Neznam ja idem na fajl Nemesis Service Suite Beta 1.0.38.12(zip file,6.38MB) da pokrenem download ono mi izbaci neku sliku niti skida niti nista neznam koji mu je,ako neko zna nek pomaga...

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Sledeći put brisanje bez upozorenja!

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

16 godina na forumu MOBILNISVET

Serbian
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Serbian »

Pronaso sam problem je bio u firewall on ga blokirao i nisam mogo da ga skinem sa zbanicnog sajta...
Pozdrav!

brkicn
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od brkicn »

Evo resenja za one koje je kao mene mucio NSS...........treba uraditi sledece......skinuti sa linka drivere za usb kabal.........

http://www.nokia.com.hr/A4713154

Normalno instalirati NSS i NSU.....onda treba naci u Control panelu add or remove i tamo naci Nokia cabal driver i deinstalirati........pa instalirati ovaj driver koji ste skinuli sa ovog linka koji sam postavio i posle toga resetovati comp i to je to................
Konacno kraj nocne more.......inace ova procedura je proverena....... :lol: :D :P :P :P
Chill out!

DXC
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 17:10

Post od DXC »

resila sam da se okusam u tom updateovanju softvera pa me zanima dal mogu direktno sa nokinog sajta to da odradim tj. da ne koristim NSS i ukucavanje koda za balkan posto mi zaista srpski ne treba na telefonu?

brkicn
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od brkicn »

naravno da mozes
imas i updater na hrvatskom
izaberes tamo na sajtu Evropu pa Hrvatsku i skines NSU i posle pratis upustva nema bojazni da ce stradati telefon ne brini :P :lol: :D
Chill out!

JimmyPrizren
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 21. Apr 2008. 03:29

Post od JimmyPrizren »

Koja je najnovija verzija firmwarea za Nokia N 73 Music Edition.Hocu da je updatujem zato molim da mi kazete

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

JimmyPrizren najnovija verzija za N73 Music je v 4.0736.3.2.1 i mozes je intstalirati preko NSU-A.

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Da pitam, da li se briše i Srpski jezik ako updateujem moju Nokiju 6233, tako su mi rekli u Technomobile-u. Pa ako je tačna ta informacija, gde mogu da patchujem Srpski za moju Nokiju ???

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

djolex ako imas balkan product code u telefonu, onda ti Srpski jezik ostaje, samo ce se odraditi update sw-a. a cim imas ubacen Srpski jezik u telefonu znaci da imas i balkan product code.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Svejedno, experimentisaću, inače sam kupio telefon preko Telenora 16. Januara 2007. a zastupnik je bio Mobis.
Barem mislim da će Srpski ostati i neće biti problema. Pozz !!! 8)

Edit:
E sad postoji probleeeemmm... Ne mogu da uđem u program, s*re mi tamo da konekcija mi nije u redu a isključio sam antivirus i firewall, a da mi konekcija nije u redu, ne bih ja vama napisao ovo ...
Se*atori :? :uhuh: :shock: :cry:

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:35

Post od dojlimi »

prosto neverovatno. nss sa n95 8gb v20.0.016 na visti jednostavno nece da cuje. brooof :o :o :o

:blinky: :blinky: :blinky:

Mandats
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 06. Apr 2008. 23:26

Post od Mandats »

A u covece....kod mene NSS se ukljuci i skoro sve odradi,tacnije,kad odem na phone info on mi nista ne izbaci...ali potom sve operacije moze da odradi...problem najveci mi je kada startujem NSU,program nece da pronadje fon kao nije ga prepoznao.....a kad on krene da ucitava telefon pc suite ga iskljuci na sekund i ponovo ukljuci,pa tako da stvarno ne znam sta bi mu uradio,ako neko ima predstavu o cemu se radi neka mi odgovori :wacko: ....Hvala!!!

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

Ne znam kako se to dogodilo ali ajde da ispricam:Dva meseca sam imao problema sa lock codom na N73 i resio sam problem.Znaci povezao sam fon sa kablom i startovao NSS i onda Scan for new device-Tools-i onda u dnu programa ima da se obelezi opcija Factory Settings.U toj opciji ima da se resetuje Lock Code,Product code i jos neke stvari,cak moze da se odradi format i telefonske memorije i kartice.Meni je dok sam cekirao opciju reset User code(lock code) prijavio gresku,kao sto mi prijavljuje i kad pokusavam da promenim product code,ali sam ja nakon toga probao da ukucam *#7780# i kad je zatrazio lock code ja ukucam 12345 i on prihvati :D tako da ako neko bude imao slican problem evo resenja. :D 8)

Odgovori