Da li neko moze da mi kaze kako da sredim problem koji imam sa svojom N6630 skinutom sa Tim mreze?
Kad stavim upaljen telefon da se puni baterija ne moze nikako da se napuni, tj. telefon se puni koliko god je na punjacu, a kad ga skinem sa punjaca baterija je i dalje prazna.
Kada je telefon ugasen baterija se napuni bez problema.
Hvala
N6630 Problem pri punjenju baterije
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
O ovome se dosta pisalo prije. Moguci razlozi: GPRS je podesen na when available (umjesto when needed), na network podesenjima je ukljucen dual mode (GSM), imas aktivan neki od programa non stop (instaliraj Appman pa provjeri), imas virus, itd..... Ali iz iskustva je nesto od gore navedenog, jer sam istu stvar vidio vec (nonstop se puni, a kad se skine s punjaca pun je). Pozdrav
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 21. Okt 2005. 22:26
Ali nisi rekla koji punjac imas, mislim ako imas onaj laki bez gvozdja tkzv brzi nije ni cudo, ja moj 66-ticu punim samo sa kockom koju imam od jos od 3310 (mrzi me da ti sad iscitavam podatke sa njih). Zajebi savremene koncepte kako, moze transformator bez gvozdja da radi. A drugo postavlja se pitanje kakvu bateriju imas, jel sve su one kineske takodje ka i punjaci ali neke su losije a neke bolje. Mislim da su one sa hologramom ipak bolja klasa bat. I jos nesto poznato je da bat. sto se sporije puni duze traje. 

N6630 Problem pri punjenju baterije
I meni se isto dešavalo-skinuta sa TIMA,nikako da se napuni.Kad je skinem sa punjača
posle 3 sata punjenja sa ACP-12(brzi punjač -morala bi da se napuni za to vreme),ona mi pokaže 2 crte(originalna baterija) ali se posle sat vremena sama vrati na normalu(bude puna) i normalno drži 2-3 dana.Sa neoriginalnom baterijom(bez holograma),isti slučaj,punjenje 3 sata,nikako da se napuni,kad je skinem sa punjača pokaže da je puna i normalno traje 2-3 dana.Promenio sam u setovanju GPRS-a na when needed i evo posle prvog punjenje se ova originalna baterija normalno puni(prekinuto punjenje posle nekih 2 sata).
posle 3 sata punjenja sa ACP-12(brzi punjač -morala bi da se napuni za to vreme),ona mi pokaže 2 crte(originalna baterija) ali se posle sat vremena sama vrati na normalu(bude puna) i normalno drži 2-3 dana.Sa neoriginalnom baterijom(bez holograma),isti slučaj,punjenje 3 sata,nikako da se napuni,kad je skinem sa punjača pokaže da je puna i normalno traje 2-3 dana.Promenio sam u setovanju GPRS-a na when needed i evo posle prvog punjenje se ova originalna baterija normalno puni(prekinuto punjenje posle nekih 2 sata).