Pravila foruma Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
6600-tuning, ajd neka ti je sa srećom, i ovaj put pazi...
Ja sam našla za 3400din od 512, slučajno jer sam uzela od 256mb ...Ako ti treba aderesa javi se na pp
naravno racke...mislim da Nokia 6630 podrzava karticu i do 1 Gb, naravno mozes da stavis i 2 Gb (ako uspijes negdje da nadjes, jer sam cuo da su poceli da rade i kartice od 4 Gb), ali ce ti znatno sporije raditi procesor, samo mislim da nemas potrebe za vecom MMC zato sto je i 512 previse... neces moci da napunis
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
hmm... super! znaci moze da stane u ovaj telefon i veca memorija. to me je samo interesovalo. mislim da necu cekati neku vecu memoriju vec cu pazariti ovu od 512mb!
jedino ako uspem da se skontam sa burazerom iz Austrije ,pa ako je cena manja, da mi je on kupi i donese...
IDzO ja sam isto iz Subotice pa me interesuje gde si nasao te kartice od 512mb u SU? mozes mi napisati i na privatu ako je problem da se ovde navode adrese!
@Zoko - Da ne znas mozda kad se 1GB ocekuje kod nas.. Porastao mi je apetit.. Za par dana treba da mi stigne 6630 pa vec kad uzimam memoriju da dodam jos 20-30 eura za 1GB ako joj cena ne bude ogromna..!!?
1Gig DV Dual Voltage RS-MMC MMC Mobile Memory proizvodaca ATP za kojeg kazu da je najbolji u ovoj kategoriji kosta oko 180 dolara i to je medu najpovoljnijim cijenama koje se krecu preko 200 $...
6600-tuning, navodno do kraja decembra, eventualno do 15 januara, tako su meni bar rekli neki ljudi koji se bave nabavkom takve robe...E sad za cenu stvarno ne znam, ali da će biti jača, to je sigurno
Pa pazi ovako.. Ako bi razlika bila kao i izmedju 256 i 512 ili npr. 128 i 256 nekih 10-30 eura vradi dati, zasto da ne.. E sad zato sam bas i pitao! Posto mislim da je razlika izmedju 512 i 1GB 'malko' veca..
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.