Neki od vas znaju da sam 6630 star 1 dan ostavio u TAXI-ju.. E pa sad sam resio da je uzmem ponovo, jer je fon... no comment!
512mb na "kruski"..?!
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- EsCoBaR
- Entuzijasta

- Pridružio se: Ned, 20. Feb 2005. 06:30
- Kontakt:
512mb na "kruski"..?!
Jer napokon izasalja memorija od 512mb za 6630 Nokiu..?!
Neki od vas znaju da sam 6630 star 1 dan ostavio u TAXI-ju.. E pa sad sam resio da je uzmem ponovo, jer je fon... no comment!
- zavodnick
- Expert

- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
naravno racke...mislim da Nokia 6630 podrzava karticu i do 1 Gb, naravno mozes da stavis i 2 Gb (ako uspijes negdje da nadjes, jer sam cuo da su poceli da rade i kartice od 4 Gb), ali ce ti znatno sporije raditi procesor, samo mislim da nemas potrebe za vecom MMC zato sto je i 512 previse... neces moci da napunis 
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
ja jos nisam video da kod nas ima 1GB za 6630!
kod mene u SU kartica od 512 MB je poskupela za nekih 10-tak eura!
Kako se krecu cene u BG-u?
kod mene u SU kartica od 512 MB je poskupela za nekih 10-tak eura!
Kako se krecu cene u BG-u?
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
hmm... super! znaci moze da stane u ovaj telefon i veca memorija. to me je samo interesovalo. mislim da necu cekati neku vecu memoriju vec cu pazariti ovu od 512mb!
jedino ako uspem da se skontam sa burazerom iz Austrije ,pa ako je cena manja, da mi je on kupi i donese...
IDzO ja sam isto iz Subotice pa me interesuje gde si nasao te kartice od 512mb u SU? mozes mi napisati i na privatu ako je problem da se ovde navode adrese!
jedino ako uspem da se skontam sa burazerom iz Austrije ,pa ako je cena manja, da mi je on kupi i donese...
IDzO ja sam isto iz Subotice pa me interesuje gde si nasao te kartice od 512mb u SU? mozes mi napisati i na privatu ako je problem da se ovde navode adrese!
Racke poslao sam ti PP!
Javi da li si kupio 512-ku pa da vidimo kako telefon funkcionise sa tolikom karticom!
Javi da li si kupio 512-ku pa da vidimo kako telefon funkcionise sa tolikom karticom!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●