maskica n70

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
zile2803
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 27. Feb 2006. 23:16

maskica n70

Post od zile2803 »

moze li neko da mi kaze gde da nadjem maskicu za n70. originalnu naravno. pao mi je tel i ostetila mi se maskica.

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Mozes da probas kod zastupnika,valjda je Alpha copy,mada mozes i na drugim mestima naci ali original nije ispod 30 evra pa ti vidi jel se isplati zbog jednog ostecenja menjati masku za 30-40 evra!
Pozdrav 8)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Lomnica_city, a ja mislio one kineske maske skupe :D

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Meni su u centralnoj Srbiji trazili 50 stranih valuta za crnu masku za 6630, lik je tvrdio da je original i stvarno je lepo izgledala ali cifra je :wacko: a ja nisam siguran da postoji originalna crna maska :uhuh:
HOX Titanium gray

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

U BG-u su maskice original za 6680, 30 eura, provereno...Ne znam ima li jeftinije...ali ova koji sam videla stvarno dobro izgleda i ta joj je cena...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Problem je samo sto nisu iste maske za 6630 i na primer 6680 i N70,em su iz vise delova,em imaju i onih hromiranih detalja tako da ce SIGURNO biti skupe,mislim ne ispod 35-40 evra jer ni ja nemogu da ih preko brata nabavim za ispod 20 evra :P pa kad se ugrade prodavci... kuku i lele!
I NEMA original maskica u drugim bojama osim onim u kojima se prave i modeli,znaci da ti sto kazu da jesu crne original LAZU jer bi se Nokia bas obogatila da pravi takve vanserijske maske u malim kolicinama (samo za zamenu cim ih nema na serijskim modelima) i zauzima masine za to!
Pozdrav 8)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

Lomnica_city, pa ne verujem da je toliko skupo u isti kalup brizgati plastiku druge boje ..... ocigledno Kinezima nije :D
mkvb, meni je neka devojka u prodavnici tvrdila da su maske od 900din original ("A" klasa, samo sto je u drugom pakovanju)..... ali na jedan se vidi da nisu ni prosle pored originala :D
...crnu "gumiranu" za 6630 sam nasao za 700, ali ne ide tastarutica uz nju (uz ovu od 900 ide)

pozdrav

mkvb
Mobil fan
Mobil fan

Post od mkvb »

Ovde su 500 one najgrdje kineske bez tastature a 1000 din su sa tastaturon, kineske ali mogu da prodju, a za n70 nisam jos nigde video u mom kraju :uhuh: :)
HOX Titanium gray

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Ne razumes,te masine su jako skupe,njihova upotreba mora biti isplativa,a da bi se isplatila proizvodnja onda nemogu da kupe posebne masine za pravljenje"custom"maskica u malim kolicinama za onih 1 od 100 ljudi kojima se ne svidja original boja pa da onda promene za crnu ili roze ili... a Kinezima naravno nije tesko,ali slozices se da nije isto maskica sa cvecem za na primer 3310 i posebna maska za 6680,N70 i slicne!?Da je tako onda bi postojale i za preklapace za koje je,kao sto znate,najteze naci masku i najcesce su i do 50 evra ako ih nema nigde vec samo poneka koja ode za zamenu u odredjenim servisima pa to neko odatle preproda ili ispadne iz kamiona u putu!
Sve u svemu,nije ni lako ni jeftino zameniti masku za original masku kod nas a tek neku drugu boju u kojoj se ne proizvodi model telefona,u ovom slucaju crna!Ja cak ni plavu ne mogu da nadjem za 6680,samo ovu kao moju,neka sivo-bronzana,kako se vec zove!
Pozdrav 8)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

Lomnica_city, ajde da ne idemo mnogo u off, ali ja iskreno sumnjam da je cena jedne maske da se proizvede veca od mozda 3-4evra ... :)

djolem89
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Okt 2005. 11:15

Post od djolem89 »

Da ne otvaram drugu temu, a i da iskoristim priliku da pitam vas, iskusnije clanove foruma : Gde i da li ima u bg-u da se kupi crna maska za 6630 sa crnom tastaturom? Ne mora da bude original ali da ne bude neka kineska krdza.

pozdrav :)
HTC Desire S

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19

Post od Nikola Vapa/CA »

Kineske maske se prave u tri klase,A,AA,AAA.Najbolja je A klasa i skoro je ravna orginalu i najskuplja je a nigde nisam uspeo naci tastaturu crne boje dok maskica ima za 6630.

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Re: maskica n70

Post od Sasa_NS »

zile2803 napisao:moze li neko da mi kaze gde da nadjem maskicu za n70. originalnu naravno. pao mi je tel i ostetila mi se maskica.
Ako je reč samo o ogrebotini, bolje je da to zanemariš i teraš dalje... Nabavka nove, originalne gotovo da je neisplativa, a u našim uslovima skoro i nemoguća...
Znam, nervira te sad to, no veruj mi da će ti posle nedelju dana biti svejedno...

Drobnjak81
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 28. Feb 2005. 15:15

Post od Drobnjak81 »

Evo da podelim sopstvenu glupost sa vama pa da se svi lepo nasmejemo ja od muke a vi od moje gluposti kupim ja lepo n70 i tako odlucim da skinem pozadi znak tim mreze dovatim aceton i vatu i udri jedno drugi pu i plako se skida kad odjenom samo lagano se odvoji i deo plastike sa poklopca, i tu lepo popizdim i sad trazim neku lepu nalepnicu da pokrijem stetu sa konja na magarca :cry: trenutno sam van zemlje pa razmisljam kad bi mogao da nadjem negde sam vratanaca upola cene ali mrka kapa, :uhuh: , naravoucenije neskidajte TIM znakove malo su kvalitetniji nego na 6630 tamo je nas drug gaja uspeo da skine bez problema!

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

NIKOLA VAPA/CA, te sto oni zovu A klasa nisu ni prineti originalu .... mada nisu ni toliko lose... a cene variraju ....
....sto se tice original maski, nasao sam danas za 6630 (samo onu zelenu) i 6680, a cena je 3500 din ...... za n70 ne znam

Drobnjak81, mozda mozes da pokusas da zagitujes (naravno, prvo proveri kojim gitom, da ti nitro ne bi rastopio jos plastike), a onda da prefarbas nekim sprejem?

pozdrav

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Crna maska za 6630 postoji, original, vidjena u Beču i kupljena u Nokia shopu za 30e :D
Za crnu tastaturu stvarno nisam čula, niti sam imala prilike da je vidim... :uhuh:
Što se tiče stanja kod nas, obično se cene original maski kreću od 30-50e, ali sve preko nekih 30e je pljačka...A Kinezi, eh...Baš sam juče naletela u jednoj radnji u Pančevu na crnu masku za 6630, 450din, al je stvarno mnogo loše odradjena...Vidjala sam svakakve kineske maske, al znam da ima nekih koje su stvarno pristojne... :wink:
A što se tiče bojenja maski, moj drug je svojevremeno farbao maske za 8210 sa auto lakom, i mogu vam reći da su super izgledale i da kvalitet bio odličan :wink: :roll:

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

ja sam u dva strana review-a citao o tim maskama (naime, autori su tvrdili da crna, gumirana maska za 6630 mnogo dobro izgleda)..... dakle: postoji :)

mkvb
Mobil fan
Mobil fan

Post od mkvb »

b_udder, definitivno postoji, kupio sam je! Naravno nije original ali je odlicna, vidi se da je kineska ali nigde ne skripi, sve je lepo leglo i nigde nema lufta, vise mi se pomerala originalna (teget TIM), :D Najlepsa stvar u celoj prici je cena, 300 din, kod drugara, inace su 400 :lol:
HOX Titanium gray

mkvb
Mobil fan
Mobil fan

Post od mkvb »

Ah da i tastatura ide u kompletu ali je losa pa sam zadrzao originalnu!

I naravno stooooo karaktera!
HOX Titanium gray

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

ljudi samo malo koristite google i naci cete , evo crna nokia 6630 , meni izgleda odlichno
http://3lib.ukonline.co.uk/photos/6630future.jpg
evo odvojena crna tipkovnica
http://awakingdragon.com/productpicture ... keypad.JPG
8) :wink: :) :D :lol:

Odgovori