maskica n70
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
maskica n70
moze li neko da mi kaze gde da nadjem maskicu za n70. originalnu naravno. pao mi je tel i ostetila mi se maskica.
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- Lomnica_city
- Expert
Problem je samo sto nisu iste maske za 6630 i na primer 6680 i N70,em su iz vise delova,em imaju i onih hromiranih detalja tako da ce SIGURNO biti skupe,mislim ne ispod 35-40 evra jer ni ja nemogu da ih preko brata nabavim za ispod 20 evra
pa kad se ugrade prodavci... kuku i lele!
I NEMA original maskica u drugim bojama osim onim u kojima se prave i modeli,znaci da ti sto kazu da jesu crne original LAZU jer bi se Nokia bas obogatila da pravi takve vanserijske maske u malim kolicinama (samo za zamenu cim ih nema na serijskim modelima) i zauzima masine za to!
Pozdrav

I NEMA original maskica u drugim bojama osim onim u kojima se prave i modeli,znaci da ti sto kazu da jesu crne original LAZU jer bi se Nokia bas obogatila da pravi takve vanserijske maske u malim kolicinama (samo za zamenu cim ih nema na serijskim modelima) i zauzima masine za to!
Pozdrav

Lomnica_city, pa ne verujem da je toliko skupo u isti kalup brizgati plastiku druge boje ..... ocigledno Kinezima nije 
mkvb, meni je neka devojka u prodavnici tvrdila da su maske od 900din original ("A" klasa, samo sto je u drugom pakovanju)..... ali na jedan se vidi da nisu ni prosle pored originala
...crnu "gumiranu" za 6630 sam nasao za 700, ali ne ide tastarutica uz nju (uz ovu od 900 ide)
pozdrav

mkvb, meni je neka devojka u prodavnici tvrdila da su maske od 900din original ("A" klasa, samo sto je u drugom pakovanju)..... ali na jedan se vidi da nisu ni prosle pored originala

...crnu "gumiranu" za 6630 sam nasao za 700, ali ne ide tastarutica uz nju (uz ovu od 900 ide)
pozdrav
- Lomnica_city
- Expert
Ne razumes,te masine su jako skupe,njihova upotreba mora biti isplativa,a da bi se isplatila proizvodnja onda nemogu da kupe posebne masine za pravljenje"custom"maskica u malim kolicinama za onih 1 od 100 ljudi kojima se ne svidja original boja pa da onda promene za crnu ili roze ili... a Kinezima naravno nije tesko,ali slozices se da nije isto maskica sa cvecem za na primer 3310 i posebna maska za 6680,N70 i slicne!?Da je tako onda bi postojale i za preklapace za koje je,kao sto znate,najteze naci masku i najcesce su i do 50 evra ako ih nema nigde vec samo poneka koja ode za zamenu u odredjenim servisima pa to neko odatle preproda ili ispadne iz kamiona u putu!
Sve u svemu,nije ni lako ni jeftino zameniti masku za original masku kod nas a tek neku drugu boju u kojoj se ne proizvodi model telefona,u ovom slucaju crna!Ja cak ni plavu ne mogu da nadjem za 6680,samo ovu kao moju,neka sivo-bronzana,kako se vec zove!
Pozdrav
Sve u svemu,nije ni lako ni jeftino zameniti masku za original masku kod nas a tek neku drugu boju u kojoj se ne proizvodi model telefona,u ovom slucaju crna!Ja cak ni plavu ne mogu da nadjem za 6680,samo ovu kao moju,neka sivo-bronzana,kako se vec zove!
Pozdrav

- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
Re: maskica n70
Ako je reč samo o ogrebotini, bolje je da to zanemariš i teraš dalje... Nabavka nove, originalne gotovo da je neisplativa, a u našim uslovima skoro i nemoguća...zile2803 napisao:moze li neko da mi kaze gde da nadjem maskicu za n70. originalnu naravno. pao mi je tel i ostetila mi se maskica.
Znam, nervira te sad to, no veruj mi da će ti posle nedelju dana biti svejedno...
- Drobnjak81
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 28. Feb 2005. 15:15
Evo da podelim sopstvenu glupost sa vama pa da se svi lepo nasmejemo ja od muke a vi od moje gluposti kupim ja lepo n70 i tako odlucim da skinem pozadi znak tim mreze dovatim aceton i vatu i udri jedno drugi pu i plako se skida kad odjenom samo lagano se odvoji i deo plastike sa poklopca, i tu lepo popizdim i sad trazim neku lepu nalepnicu da pokrijem stetu sa konja na magarca
trenutno sam van zemlje pa razmisljam kad bi mogao da nadjem negde sam vratanaca upola cene ali mrka kapa,
, naravoucenije neskidajte TIM znakove malo su kvalitetniji nego na 6630 tamo je nas drug gaja uspeo da skine bez problema!

NIKOLA VAPA/CA, te sto oni zovu A klasa nisu ni prineti originalu .... mada nisu ni toliko lose... a cene variraju ....
....sto se tice original maski, nasao sam danas za 6630 (samo onu zelenu) i 6680, a cena je 3500 din ...... za n70 ne znam
Drobnjak81, mozda mozes da pokusas da zagitujes (naravno, prvo proveri kojim gitom, da ti nitro ne bi rastopio jos plastike), a onda da prefarbas nekim sprejem?
pozdrav
....sto se tice original maski, nasao sam danas za 6630 (samo onu zelenu) i 6680, a cena je 3500 din ...... za n70 ne znam
Drobnjak81, mozda mozes da pokusas da zagitujes (naravno, prvo proveri kojim gitom, da ti nitro ne bi rastopio jos plastike), a onda da prefarbas nekim sprejem?
pozdrav
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07
Crna maska za 6630 postoji, original, vidjena u Beču i kupljena u Nokia shopu za 30e 
Za crnu tastaturu stvarno nisam čula, niti sam imala prilike da je vidim...
Što se tiče stanja kod nas, obično se cene original maski kreću od 30-50e, ali sve preko nekih 30e je pljačka...A Kinezi, eh...Baš sam juče naletela u jednoj radnji u Pančevu na crnu masku za 6630, 450din, al je stvarno mnogo loše odradjena...Vidjala sam svakakve kineske maske, al znam da ima nekih koje su stvarno pristojne...
A što se tiče bojenja maski, moj drug je svojevremeno farbao maske za 8210 sa auto lakom, i mogu vam reći da su super izgledale i da kvalitet bio odličan

Za crnu tastaturu stvarno nisam čula, niti sam imala prilike da je vidim...

Što se tiče stanja kod nas, obično se cene original maski kreću od 30-50e, ali sve preko nekih 30e je pljačka...A Kinezi, eh...Baš sam juče naletela u jednoj radnji u Pančevu na crnu masku za 6630, 450din, al je stvarno mnogo loše odradjena...Vidjala sam svakakve kineske maske, al znam da ima nekih koje su stvarno pristojne...

A što se tiče bojenja maski, moj drug je svojevremeno farbao maske za 8210 sa auto lakom, i mogu vam reći da su super izgledale i da kvalitet bio odličan

- Del Boy
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
- Kontakt:
ljudi samo malo koristite google i naci cete , evo crna nokia 6630 , meni izgleda odlichno
http://3lib.ukonline.co.uk/photos/6630future.jpg
evo odvojena crna tipkovnica
http://awakingdragon.com/productpicture ... keypad.JPG

http://3lib.ukonline.co.uk/photos/6630future.jpg
evo odvojena crna tipkovnica
http://awakingdragon.com/productpicture ... keypad.JPG